Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Rotaļlietu ministrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
smilšukaste
s
.....daspēlējās!
tam spokam
t
un tas var notikt tikai Latvijā
īhahā
ī
vienreiz veterinārs ticis pie dzīvnieku 'aprūpes'par mūsu naudu.Tikai tā es saprotu šo dīvaino aizraušanos laikā,kad notiek tādi visus satricinoši un slēpti iebrukumi neatkarīgās valstīs.
spoks
s
Pollo 21.08.2008 00:52 *Pārtikas un veterinārā dienesta ģenerāldirektors! *Veselības ministrs! *Aizsardzības ministrs. *Zirgopibas ministrs................................ Vinets Veldre!
amazone
a
Tā kā mums ir labi sasniegumi šķēpu mešanā, tos jātniekus varētu apbruņot ar šķēpiem.
Lola
L
Būs arābu tīrasiņu šķirnes zirgi!
Isa
I
Kad būs 40 zobeni no Damaskas tērauda un sudraba pieši?
skeptiķis
s
Ozoliņ, ministra darbība neaptver tikai rūpes par kavalērijas izveidošanu! Tu visu novienkāršo uz šo tēmu un padari to smieklīgu! Tas ir nepareizi. Ja ar nelielu humora piedevu vērtējam, tad tomēr ir jāuzskata, ka Veldre ir TĀLREDZĪGS, JO TAD, KAD DEGVIELA KĻŪS VĒL DĀRGĀKA, ZIRGI GLĀBS VALSTS BUDŽETU; Ja runājam nopietni, tad iesaku vispirms uzzināt un izanalizēt, KĀPĒC ANGLIJĀ ZIRGI IR DIENESTĀ UN KĀDUS JAUTĀJUMUS VALSTĪ VIŅI PALĪDZ ATRISINĀT ĀTRI UN MIERMĪLĪGI! Ozoliņ, runā nopietni, nesāc perēt sensācijas! Bet, ja nav, ko rakstīt, - piebremzē un atpūties!
Pollo
P
*Pārtikas un veterinārā dienesta ģenerāldirektors! *Veselības ministrs! *Aizsardzības ministrs................................. Vinets Veldre! Kur pasaulē vēl ir iespējama tāda spoža karjera?
d'Andris
d
Biju mazliet izbraucis. Tagad skatos, ko tauta raksta?! Par Veldres zirgiem atliek tikai pievienoties Ozoliņa kungam. Ja par to naudu mūsu karavīriem misijās kaut dažas bruņu mašīnas labāk var nokomplektēt, tad tas ir viennozīmīgi labāks ieguldījums. Ir jābūt galīgi veldrē, lai to nesaprastu. Par kolēģiem piekomentētājiem man gan sāpe. Vētrasputns visus par aitām pataisa, Dzeris tautu lūzeros noraksta. Polittehnologs par saprātīgākajiem nosauc aizbraukušos, pasīvos un viekārši nodzērušos. OK, ir jau arī tie ar citu viedokli, bet ja to viedokli loba no Polittehnologa komentāra, tad to vadmotīvs ir PRET ... Dienu utt. Tas tāpat nav nekas radošs. Veči, beidzam mērīties, mums visiem mantiņa pareizajā lielumā :) Meklēsim, ko kopā labu sadarīt varētu!
Mārrutks latviskais
M
Nu, cik var zelēt šito košļeni, ka "paši ievēlējām, pašiem tagad arī tiek" - es neievēlēju!!! Un nevienam tiesības runāt un darīties manā vietā neesmu deleģējis!!! Ar tā saukto "demokrātiju" man joprojām baro iekšā boļševiku demagoģiju par mistisko "tautas gribu"! Mana attieksme un uzskats ir - vircas bedrē uz gadiem pieciem iemērkt un turēt visus tos veldres, zatlerus, kalvīšus, brigmaņus utt., utj.!!! Un varbūt pat dažam visveselīgākais variants būtu nodzīvot asenizātoru mucā līdz Dieviņš aicinās uz saviem medību laukiem, lai nekad tādi radījumi pat tuvumā netiktu ne valstij, ne cilvēkiem!!! Es tādiem veldrēm u.c. neuzticu pat slotaskātu - un kur nu vēl valsts lietas! Tā ka, tautieši, domājiet katrs pats ar savu galvu, ko un kā darāt un ko kādam ļaujat, uzticat vai uzklausat!!!
...
.
Vai tiešām nav neviena valstsvīra kas Veldrem varētu pateikt "nē" ?
:((
:
EKSELENTI, Ozoliņ! Pasmējos, bet sirdī gan tikai rūgtums un nožēla par savu bezspēcību. Absurda teātris - ne valsts!
Andrejs
A
Droši vien zirgu bizness Veldrem tika apsolīts tajā brīdī, kad viņš tika iebīdīts svarīgajā aizsardzības ministra amatā. Un, šķiet- ne par ko citu jau viņš arī neinteresējas. Tā iet, kad Aizsardzības ministra amatā ieliek cilvēku, kura dvēseles aicinājums tomēr ir nevis cilvēki, bet, piedodiet- lopi (šī vārda labākajā nozīmē). Būtu interesanti uzzināt- kādēļ viņam piepeši sagribējās pamest veterinārās kontroles dienestu? Un sākt vazāties pa dažādām viņam gluži svešām nozarēm, no kurām viņš nejēdz neko.
tai zoss
t
Katatonisks ir sastindzis, nekustīgs, nereaģējošs uz kairinājumiem, arī nedomājošs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas