Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Šausmu stāsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
patiesībā
p
ne jau Zagleram stingrs mugurkauls. Vienkārši TP, kuras ieliktenis viņš ir, cīnās ar Lembergu par varu. Un bija rīkojums no TP izgāzt ZZS priekšlikumu.
TV
T
Būs jāistiek bez vasaras stipendijām.
čarka
č
A stipendijas ta jāatpelna.
mērglis
m
nee Staķe izskatiijaas ka buutu iesviedusi 200 gramu absinta, citaadi viņai nav drosmes nemaz kaapt tribiinee , kur nu veel bilst kaadu sakariigu vaardu, tas ,ka atrodas idioti ,kas pieprasa veel lielaaku briiviibas sajuutu valsts nozadzeejiem, ir absurda kalngals, un nobeidzot seedi pasludinot savu atvaļinaajumu ar skaļiem aplausiem ir klaja ņirgaašanaas par saviem pavalstniekiem , vieniigi mazliet žeel to Kalviiti , kur gan veel tik labi varees izguleeties , maajaas bail, kaa aizver acis taa KNABs pie durviim dauzaas...
Novērotājs
N
Acīmredzot ,"nevainīgie cilvēki" no Puzes varētu būt finansējuši t.i. dalījušies ar noziedzīgi iegūtajiem līdzekļiem ar Saeimas deputātiem (Emša gadījums) un finansējuši partijas.
Denis
D
Aivar, aizmirsi ko labu par JL un Štokiju pateikt, cik šie viedi, bet pas slikto ZZS - respect !
CR
C
Manuprāt arī pašreizējā redakcija nav īsti korekta, jo neviens nav tā īsti izskaidrojis, ko nozīmē terminš "netieši", proti, kā var izdarīt noziedzīgu nodarījumu netieši. ai nu to izdari vai nē, vai arī organizēt tā izdarīšanu, bet tajā nepiedalies, taču otrajam variantam ir cits KL pants - banda, noziedzīga organizācija un tās vadītājs atbild par visiem bandas noziegumiem. Tā kā nekas sensacionāls nav noticis, jo būtībā Breša variants, ja izņem ārā mut... mutandis, faktiski, manuprāt, jau nu neko kardināli nemaina salīdzinot ar pieņemto. Nekas katastrofāls arī nebūtu noticis, ja mēs vienkārši paņemtu copy un paste no ES direktīvas. Arī tādā gadījumā hūtei nekas nemainītos, proti, vieglāk elpot nekļūtu. Ar nepacietību gaidu tiesu praksi jautājumā "par netiešu piedalīšanos" varētu būt interesanti. Deputātiem nevajag taisīt ziepes pieņemot likumus, beigu beigās Saeimā ir dažādas komisijas, pa pilno juristi vai tad viņiem nav sava galva uz pleciem. Starp citu 20.jūlijs ir svētdien un līdz tam ĢP ir jānodod tiesā hūtes lieta, kas jauns šajā lauciņā. Piemirsies man Krimināl process, bet vai vairāk var prasīt pagarinājumus?
Sestdienis
S
Kad vakar Saeimas tribīnē runāja Staķe, bija sajūta, ka nabadzīte ir nobijusies, bet tomēr cenšas bez kļūdām noskaitīt iemācīto dzejolīti. Mani nepārliecināja.
dzeris
d
Un ko jūs gribat? ZS jūtas pilnīgi droši - reitings virs 8%, Lembergs, pēc aptaujas, viens no tautas "ideāliem", iepriekšējās vēlēšanās uzvarēja taisni tās partijas, kas bija iejauktas jūrmalgeitas korupcijas skandālā, viņi visi pārliecināti, ka referendums izgāzīsies un nāk. vēlēšanās uztaisīs kārtīgu kampaņu un vinnēs, un, kamēr vēlētāju viena daļa būs tikpat infantila un apātiska, tā arī var notikt. Vara jau atļaujas tieši tik daudz, cik tai atļauj tauta, un, pagaidām, liela tautas daļa tai gatava atļaut gandrīz visu. Nu, 2augusts parādīs, vai latvieši arī turpmāk vēlas būt tikai statisti paši savā valstī, vai grib šo visatļautību kaut nedaudz piebremzēt.
Maija
M
.....'' Diemžēl viņu sajūtas Saeimas vairākumam arvien ir svarīgākā likumdošanas motivācija."..... Nekas nemainīsies, šai saeimā tā arī paliks. Paldies prezidentam.
Patriote
P
Te nu ir skaidrs ,ko vēlas šie "likumdevēji" savā starpā sadarbojoties. TAUTA, TAUTA jāmostās!! Vai tiešām mēs esam tādi muļķi, ka ļaujam sevi muļķot tik rupjā veidā. Ja zemākos slāņus var nopirkt un aizmālēt acis un ausis, tad kur paliek mūsu inteliģence, kas viņiem šīs acis un ausis atver??? Ceru , ka beidzot sapratīsim kas ir kas. Un neuzķersimies uz pusmiljonu dārgiem reklāmu klipiem, ne pašvaldībās, ne arī nedod dievs saeimas vēlēšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas