Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Aivars Ozoliņš: Savējie savējiem

Varētu vaicāt, ko TB/LNNK ģenerālsekretāra vietnieks vēlēšanu kampaņas organizēšanai Emīls Jakrins grib pateikt, apgalvodams, ka šajā kampaņā apvienība neizmantošot konfrontāciju starp dažādām etniskām grupām. Ko tad citu izmantos — vai priecīgo vēsti, ka nu ir kopā ar valdošo koalīciju novedusi valsts ekonomiku līdz bankrotam? Taču Jakrins pats precizē — "mēs varētu turpināt darīt to, ko darījām līdz šim", proti, norādīt "uz riskiem no dažādu sabiedrības grupu puses".

Tāpēc arī kampaņas Atbalsti savējos videoklipā esot parādītas problēmas, ar kurām Latvija varētu saskarties, viņš skaidro. Jāatgādina, ka šajā klipā māte un viņas mazā meitiņa tirdziņā atsakās no Ķīnā un Dānijā audzētas Ziemassvētku eglītes, bet nopērk Latvijas mežos augušo eglīti, ko pirms tam izbrāķējis kāds krieviski runājošs pāris. Tepat Latgales mežos apcietinājumu gaidīja par vēlēšanu rezultātu viltošanu notiesātais Juris Boldāns, kas noteikti pelnījis kādu savējo atbalsta klipu. Cits klips varētu būt par to, kā TB savā kongresā pasludina, ka tās mērķis esot neielaist valdībā Saskaņas centru, ar kuru savējā Jāņa Birka vadītajā Rīgas domē saimnieko kopā kā ar savējo. Atbalsts vietējiem "pakalpojumu sniedzējiem", kam esot veltīta minētā kampaņa, nupat derētu arī Centrāltirgus "karalienei" KNAB aizturētajai un tiesas apcietinātajai Nanai Cibuļskai, kuras priekšā partijas biedrs Ivars Gaters mēdz rāpot uz ceļiem un kuras karaļvalsti politiski pārrauga Rīgas Centrāltirgus padomes priekšsēdētājs Vents Balodis. Klips būtu šāds: krieviski runājošs pāris atsakās Cibuļskai maksāt par egli vai ko citu, te pienāk tēvzemieši Gaters, Balodis un tieslietu ministrs Gaidis Bērziņš, kam arī tirgū savs bizness, un atbalsta savējo; tad viņa nonāk cietumā, bet citi savējie dodas uz Saeimu, pašvaldībām un Eiropas Parlamentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas