Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Sevis meklēšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspers
K
Zatlers ir spējīgs cilvēks. Ja viņam nav riebums pret juridiskām zināšanām, viņš varētu būt itin labs prezidents. Ir gan vēl ētiskās problēmas. Diemžēl Latvijā būs grūti atrast kristālskaidru cilvēku, ar stabilu morāli. Latvijā morāle atstāta amatieru pārziņā. Latvijas sabiedrībā ar morāli ir bēdīgi, tas arī ir viens no mūsu problēmu avotiem. Latvijas nākotne lielā mērā ir atkarīga no panākumiem morāles frontē.
Jās
J
Es arī Ozoliņu vairs nepazīstu, kur žults ?
Dažādi
D
.. labi, ka nebija liels "klucis" no Ozoliņa. Paldies Jums, Ozoliņ šoreiz :)_
lauķis
l
Ja žurnālisti un daļa ,,inteliģences,,,nebūtu tik izmisīgi un vēl joprojām nenopūlētos prezidentunozākāt,viņa devums valsts labā būtu nesalīdzināmi lielāks.Tagad sanāk,ka lietussargi tautai nodarījuši lielāku ļaunumu,nekā oligarhi.Diemžēl.
pamela
p
Piekrītu!pilnīgi tev sanācis ar sudraba lodi DIENAI acī.TO VARĒS VĒSTURES arhīvos dēvēt kā laiku pēc ĒLERTES.
VALDO
V
Ozoliņš kļuvis neuzticīgs pats sev - pirms gada: ZATLERS NAV MŪSU (t.i. Dienas) prezidents. Un tagad? Kas tad ir izmainījies - Zatlers, Diena vai pats Ozoliņš?
smatrii
s
sižets vakardienas ziņās par to, ka jau meklē prezidentam dzīves vietu pēc amata beigām bija nepatīkams, ne tik vien kā nenozīmīgs un nevietā.
pamela
p
Raksts itkā tīri objektīvs,BET ja tik tikai tiks paveikts atlikušajos 3-ijos gados,tad vai ir vērts uzturēt Prezidenta institūciju? Pēcāk celt pilis,dot mašīnu,sekretāri,apsardzi u.t.t.Mīļie letiņi,mums ir zinātnieki piem.Sradiņš,ārsti,skolotāji u.t.t,kuri sava valstij padarītā darba dēļ ,būtu pelnījuši ko vairāk kā t'āds Ulmanis un Zatlers ,kuri tikuši šais amatos politiska tirgus rezultatā.Viņi nepelnīti tiek pie valsts labumiem prezidentūras laikā.Dombura raidījumā skolotāja ar 51 g.darba stāžu saņem pensiju 150 Ls.Latvijā 1000 miljonāru,faktiski vairāk.TAS ir mežonīgais kapitālisms!Zatleram ir iespējas mainīt likumus,arī nodokļu u.c.Prezident,neslaisties bez jēgas pa pagastiem,BET ņem kaut vai Saeimu,to pašu Rozi pie "rīkles"un palīdzi maziem uzņēmējiem,lauksaimniekiem.DARI KAUT KO NE TIKAI SAVĀ,BET ARĪ TAUTAS LABĀ!!
Silva
S
Paldies Ozolinam par izsverto komentaru. Protams, toreiz bija labaki kandidati par Zatleru, bet Zatlers ari nav tas sliktakais. Pienemu, ka tautpartijiesi tagad koz pirkstos, ka iecelusi Zatleru.
a
a
Žurnālisti rej, bet Zatlers iet tālāk.
Zigurds
Z
Ozoliņa raksts ir korekts un tā izlasīšana prezidentam dotu kādu jaunu ierosmi. Lai viņš būtu īstā laikā un īstā vietā. Vēl es darītu uzmanīgu prezidentu, izvēlotie padomniekus, vērtējot viņu profesionalitāti un... kas viņus "piespēlē"prezidenta kancelejai.
VV
V
Zatlers censhas, un tas ir labi!
Sermulis
S
Labs raksts. Tiesa, toreiz tika mineti ari daudz labaki kandidati no inteligences vidus (E.Levits, A.Zigure, M.Kuule u.c.), tacu koalicija velejas viduvejo Zatleru. Ja butu Levits vai Kuule, tad butu iespejams uzturet Vikes-Freibergas augsto limeni, bet nu ir ka ir..... Galvenais, ka Zatlers nav izradijies par Skeles kabatas prezidentu. Vins daudz runa, bet maz pasaka, tacu tas, ko pasaka, nav nepareizi. Un par to jau varam priecaties.
meris
m
Diezgan (reti) līdzsvarots raksts.
dzeris
d
Ļoti politkorekts raksts, nu labi jau, ka bija viņam tik daudz tie labie darbi, nu cerēsim, ka izaugs, kaut gan es esmu skeptiķis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas