Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Siles tīrīšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janis
j
Par Mao nezinu, bet Konfucijs teica : nabadzība - tas ir labi, nevienlīdzība - tas ir slikti.
Andrejs
A
Nekas skaists jau nevīd arī turpmāk. Izcilus no politiķiem neatkarīgus ekspertus jau nepaaicinās- tikai mazliet mazāk maksās tiem nelgām, kurus līdz šim uzdeva par ekspertiem.
tas pats
t
Žēl, sili NEVAR iztīrīt, tā jāmaina! Žēl, bet bez siles, pagaidām, nevaram, žēl, bet nevaram!!!:)))
Zilā govs
Z
Manī jau viss vārās ! Cik ilgi mēs vēl cietīsim šitās nelietības?
Skujutēvs
S
Šie topmenedžeri, pirmkārt, nedzīvo paralēlā pasaulē, bet tepat mūsējā un, otrkārt, ja ir aiztopmenedžējušies līdz krīzei, kas salīdzināma ar 90. gadu sākumu, tad lai arī paši atbild par savas topmenedžēšanas rezultātiem. Tāpat kā katrs slikta darba darītājs.
Dārznieks
D
Jājautā, cik lielu algu noteiks sev un saviem darbiniekiem ( pieņemsim, mazā uzņēmumā - ģimenes locekļiem un labiem paziņām ) vadītājs, kurš neveiksmīga biznesa rezultātā ir nonācis sprukās un tagad jau pie esošajiem parādiem jāaizņemas vēl ļoti daudz, lai nezaudētu savu uzņēmumu un dzīvokli ? Droši vien , ka minimālo algu un līdz ar to cerību ātrāk izķepuroties. Nu nevar taču tā :" Dēls,tu esi vēl maziņš, bet saproti, tēvs sataisīja ziepes un ir milzīgos parādos ,un, kad tu paaugsies , pastāsti saviem bērniem ,ka tiem ir daudz un latviski jāstrādā, jo jūs visi esat muļķi. Saproti, man arī visi to saka par mani , bet es tam nepiekrītu. "
Superprofesionāļu zvaigznāj
S
"Ar līdzšinējām algām valsts pārvaldei vajadzēja būt superprofesionālu talantu zvaigznājam." Runājot analoģijās, ar tādām algām, kādas ir DIENA žurnālistiem, viņiem visiem vajadzētu būt superprofesionāļiem. Ozoliņa kungs ar savām publikācijām neapšaubāmi pierāda, ka tas tā nav.
[email protected]
h
varas esošajiem domāšana nav mainījusies ne par matu ------------------------------------------------------ ----------------------- Nan jau runa par domāšanas mainīšanos, runa ir par tik lielu nabadzību, ka vārnas sāk knābt acī viena otrai un met viena otru pār bortu. Vai neatceries Dižā Vadoņa Mao sacīto : "nabadzība - tas ir labi!" ? Mao zināja, ko runā...
Bibrix
B
Aivar, iemesls ir cits. Ja ņem vērā, ka nu jau tepat aiz stūra ir gana ilgi muļļātā partiju finansēšana no budžeta, tad nav vairs arī tik vitāli svarīgi partiju finanses veidot uz brīvprātīgi/obligātajiem maksājumiem partiju kasēs no to biedru puses, kuri šim nolūkam tiek iecelti ārkārtīgi siltās ligzdās, lai pēc tam dētu partijai zelta olas.
?
?
Ozoliņ, kāda ir jūsu alga? Labrāt salīdzinātu ar kritizētajām ierēdņu algām.
Jāsoda ar naudu
J
Šis klips ir tiešām labs: youtube.com/watch?v=jXP4GoaOpeU
Jāsoda ar naudu
J
Ar algām domāju ne tikai pašas algas, bet visus materiālos un finansiālos līdzekļus, ko valsts pārvaldītāji ir saņēmuši (prēmijas, piemaksas, dotētas pusdienas, benzīns, auto izmantošanu, veselības apdrošināšanu, dzīvokļu īrēšanu, telefonu izmantošanu un sarunu kompensēšanu utt).
Jāsoda ar naudu
J
2000 Ls uz rokas NAV konkurētspējīga alga top menedžeriem un speciālistiem Latvijā, pat nodaļu vadītāji saņem vairāk. Tādu ir daudz, kas varētu būt tie profesionālie valsts pārvaldnieki, bet viņi saņem nesalīdzināmi vairāk aglās vai peļņā. _________________________________________________ ________________________ Rezultāts ir valsts maksātnespēja, līdz ar to tie , kas uzņēmās darīt darbu: pārvaldīt valsti ir jāsoda. Jāsoda ar NAUDU. Viņiem ir JĀATMAKSĀ šim rezultātam neadekvāti augstās algas.
Vispār
V
Vispār, ja politiķi būtu bijuši mājās, kad Dievs kaunu dalīja, tad savas algas viņi paši labprātīgi atmaksātu. Bet ko nu no salašņām gaidīt!?
kārtējā muldēšana
k
Nu cik var atkārtot šitos melus? 2000 Ls uz rokas NAV konkurētspējīga alga top menedžeriem un speciālistiem Latvijā, pat nodaļu vadītāji saņem vairāk. Tādu ir daudz, kas varētu būt tie profesionālie valsts pārvaldnieki, bet viņi saņem nesalīdzināmi vairāk aglās vai peļņā. Piedevām darbs valsts pārvaldē dažos gadījumos ir neperspektīvs un neizaicinoša, tādēļ jaunam cilvēkam ir neizdevīgi iet tur pat lielākas algas dēļ. Dažkārt ir otrādi - iet uz valsts sektoru par mazu algu, lai iegūtu kontaktus, vai redz iespēju korumpēties. Bet par spīti mītiem pirmais gadījums ir izplatītāks spējīgo kadru vidū.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas