Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Šķēles burās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DeSant
D
Skumji par to,kā ar valsts kasi tiek investēts savs bizness!Skumji par to kā veselas valsts iedzīvotāji kļūst par finansiālo mahināciju ķīlniekiem!Skumji par to,ka diezvai iekšzemes kārtībsargi ko spēs padarīt!Ja nu paņemt rokā mēslu dakšas un īztīrīt dzimteni no sūdiem!!!
lai veicas
l
Cik ilgi tas mērglis Šķēle vazās valsti?
Šampēteris
Š
Spilgtākais mīlestības apliecinājums valstij ir nodokļu nomaksa ārzonā.
Lasītājs
L
Līdzīgu shēmu izmantošana gan 2000.,gan 2009.gadā tikai apstiprina mūsu senču gudrību,ka vilks spalvu met,bet ne tikumu.Grūtāk izskaidrot,kāpēc Ozoliņš gaidīja deviņus gadus,pirms informēja vēlētājus par TP bosa manipulācijām.Ja tāds raksts būtu publicēts 2000.gadā,šodien valsts budžets būtu daudz treknāks. Labāk vēlu,nekā nekad.Taču mani mulsina 2.marta DIENAS kategoriskais apgalvojums,ka "bez TP jaunu koalīciju neizveidot".Kā tad īsti ir?Kāpēc Šķēles kabatas partija joprojām ir svētā govs?
Zilā govs
Z
Izsaku savu sašutumu! Kaut ko nelietīgāku par šādiem valsts izzadzējiem grūti iedomāties.
CR
C
Tas, ka Latvija kļūdas pēc atrodas ZA Eiropā, sen skaidrs, jo tās patiesā vieta ir kaut kur Āfrikas kontinenta vidienē, jo šitādās shēmas normālā demokrātiskā valstī sen būtu beigušās ar tiesvedību. Stulbums ir tas, ka mēs atkal cenšamies attiecībā uz atjaunojamo elektroenerģiju izdomāt kaut ko jaunu, ir principi, konkursi, kurus gadiem ilgi izmanto citas normālas ES valstis, bet mums vajag kaut ko kur var shēmot un apkāst cilvēkus. Par to pusmafiozo valsti - pareizi laikam vien ir.
lāga zons
l
Ozoliņa kungs tiešām domā, ka Latvenergo pirks "biogāzi par 19 sant. kubikmetra" ?! Kur tad Latvenergo šo gāzi liks? :)
dzeris
d
Cik noprotu, tad pēdējos noteikumus par biogāzes ražošanu parakstījis mūsu "vienīgais, kas kaut ko dara"( un pateicoties arī tai viņa "darīšanai" pusgada garumā Repše vairs nezina, kā vispār savilkt galus kopā) Godmanis, un patreizējais SM saimnieks tēvzemietis Gerhards( par kuru gan nekādi pārsteigumi, sen zināms, kam laiza rokas TB krancīši)? Dab'igi, viss b'us juridiski korekti, un neviens neko neatcels. K'a vienm'er. Bet, ja tautai tik 'isa atmi'na, un t'a var'eja uzreiz p'ec j'urmalgeitas taisni par tiem figurantiem ar'i nobalsot, k'ap'ec lai t'a nedara? Jo 'sie cilv'eki jau uzskata, ka v'el'et'ajs ir stulbs, un gan jau tam atkal ko iest'ast'is, vai sabaid'is. Un da'l'eji tiem taisn'iba. Atvainojos, kaut kas gr'ist'e ar garumz'im'em.
mērglis
m
Ozoliņa kungs aprakstiijis sen zinaamas un paarrunaatas patiesiibas , bet vai no taa kas mainaas??? tas jau sen saprotams , ka valstii visu nosaka partiju iipašnieki , kuri sen iemaniijušies ar valsts naudu finanseet savas partijas , ar kuru paliidziibu nosaka sev izdeviigus likumus un visas nejeedziibas galu galaa izraadaas likumiigas , interesanti , vai kaadreiz šiis likumiigaas nejauciibas kaadreiz un kaadam izdosies izdosies atgriezt atpakaļ taa lai taas straadaatu valsts un tautas interesees ... jebšu mees esam jau norakstiiti nolemtiibai, taa saucamajai Godmaņa saskatiitajaa ellee???
izbijis valsts patriots
i
Ja Latvijā cilvēki spētu domāt ,pēc šiem trikiem ar pēdējās dienas likumiem ,ne TP ,ZZS, LPP ne arī LNNK nākošjā saeimā neiekļūtu. Tomēr pēc portālos essošajiem komentāriem ļoti liela daļa cilvēku pat nemēģina saprast kas īstenībā valstī notiek..Bēdīgi, lai neteiktu vairāk,jo pat tagad kad parādās neslēptas valsts izlaupīšanas shēmas ,no bijušo valsts augstu amatpersonu puses ,tājās pat nemēģinās iedziļināties,bet kārtējo reizi atbalstīs . Ar šiem pēdējās dienas likumiem nemaz nav tik viegli tikt galā. Principā Latvija pilnīgi atklāti demonstrē ,ka ir pusmafioza valsts ,varbūt beidzot arī pārējā pasaule to pilnībā sapratīs un pieņems mērus šo ērzeļu savaldīšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas