Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Spēks un vājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J.Hermanis
J
Uh, cik saldi uzrakstīts. Ievads politikas tradīciju un politiķu paaudžu maiņai.... Man atkal liekas ka šis bija šāviens pilsoniskās sabiedrības galvā. Bet katram jau savi uzskati!
Svins
S
nezinu, nezinu, es tik optimistisks nebūtu.
gm
g
Kas kopīgs Šķēlem un Sončikai. Pirmajam ir māklīgā opizīcija, otrajai - mākslīgās ...
gm
g
Būtiski un labi ir tas, ka cilvēki spēj pacelties pār savstarpējiem aizvainojumiem un idejas, valsts un sabiedrības dēļ spēj atrast kopīgu valodu. JL spēj un vēlas korekti sadarboties ar PS. Tā ir laba zīme, ka latvieši spēj vienoties. Žēl, ka Štokenbergs lielās līnijās tomēr apstiprina aizdomas par savu pseido opozīciju TP. Viņš ar savu rīcība joprojām atgādina Šķēles TP atraugu.
lasītājs
l
Patiesi un ar labu humoru parādīta TP seja.
f
beidzot Diena atklāti pasaka, ka ir žīdu sponsorētās partijas sienas avīze.
-
-
"JL deputāte Ilma Čepāne " Nav gan vairs starp jaunlaiceniešiem, bet Pilsoniskā Savienībā.
vēstnesis
v
Mostamies TAUTA, neļaujam sevi čakarēt - aizstāvam tos, kuriem mēs ticam!!!!
Tautas partijas motto
T
Taupīt nemākat, pārāk grezni dzīvojat un no saimniekošanas, tajā skaitā piena pārstrādes, neko daudz nejēdzat – tāds būtu īsais kopsavilkums no tā, ko pagājušajā piektdienā Valkas rajona Blomes pagastmājā Valkas un Valmieras rajona piensaimniekiem teica Tautas partijas biedri Aigars Kalvītis un Gundars Bērziņš. Sarunās aizgāja pat tik tālu, ka abi kungi norāja klātesošos – kādēļ gan latviešu zemniekam jābrauc ar ērtu traktoru, kādēļ jātin barības ruļļi, kam vajag tik lielas un modernas fermas un slaukšanas robotus. Gadsimtiem sievas bridušas pa mēsliem, pie akas kājas nomazgājušas un govis rokām slaukušas... Tad nebūtu saimniecības attīstībai jāņem kredīti un jāņaud par zemu piena iepirkuma cenu, kas bremzē to atmaksāšanu. Šādā gaisotnē cerība, ka Tautas partija varētu atbalstīt piensaimniekus Saeimā, izplēnēja līdz ar abu kungu nervozo pulkstenī skatīšanos un ašo aizbraukšanu, atsakoties no piedāvājuma apmeklēt kādu no fermām.
rover
r
es gan domāju, ka tautas partijā visi ļoti labi apzinās, ka loskutova atstādināšana nozīmēs galu arī tautas partijai. tomēr, šķiet, knabs šos ir tiktāl paņēmis pie pakaļas, ka šiem ir jau pilnībā nospļauties uz partiju un savu politisko nāktoni, ka tik cietumā neliek.
lauķis
l
Ozoloņam un dienai ļoti gribētos,lai TPnekad netiktu pie siles.Nu gan jāsmejas.Kas tā par pilsonisko sabiedrību,kuru var tik veikli manipulēt ar skaistām reklāmām !?TP sevi pierādījusi ar darbiem.Kuriem tie pa prātam tie arī balsos .Starp citu arī negatīvistu kampaņas ir reklāmas.Tiesāt vajadzētu tos,kas nenomaksā nodokļus un reklāmās melo.Dienas veikto negatīvisma kampaņu pret TP VAJADZĒTU IESKAITĪT JL REKLĀMAS RĒĶINOS.tAD BŪTU GODĪGI.
Lasītājs
L
Nepārliecinošs nobeigums: "Sabiedrības pilsoniskā mošanās un opozīcijas augošā pragmatiskā mērķtiecība, ŠĶIET, ievada politikas tradīciju un arī politiķu paaudžu maiņu Latvijā." Nevar saprast - tā mošanās un tas opozīcijas saullēkts ne ta ievada politiķu paaudžu maiņu, ne ta neievada, bet tikai šķiet... Par ko tas stāsts? IR vai NAV? Ar šaubīgu valodu neko ievadīt nevar. Uzreiz redzams, kuri ir darītāji un līderi, bet kuriem tikai ŠĶIET un IZLIEKAS... Žēl. Pārmaiņas vajag. Pacietība nav no gumijas.
Taisnība
T
Ozo rullē. Labs koments
krista
k
TP sagaida LC liktenis. Nākošajās vēlēšanās, lai glābtu savu ādu un ietekmi, viņi biedrosies nevis kā LC ar liekuļiem no PP, bet ar pašu nelabo. Taču I.Čepāne nav vairāk JL, bet gan aizgāja līdz Kalnietei un &. Starp citu, pareizi darīja.
Aldis
A
TP vēl nav apjēgusi, ka tā strauji iet pa skuju taku. Nupat jau Kalvītis ar Bērziņu atkal nodemonstrēja savu domāšanas stilu pie Vidzemes piensaimniekiem. Par Veldri vispār nav ko runāt. Loskutovam var un vajag pārmest par nepietiekamu kontroli viņa vadītajā iestādē, bet atmaksāt zaudējumus, kad vainīgie zināmi.. Tad lai vetārsts Veldre maksā pats par savu zirgu hobiju, ja tos vēlas turēt. Zirgu policija, piemēram, ir saprotama lieta, bet turēt, lai reizi gadā ar tiem parādītos publikā, tas nudien ir par traku. Tā būs izklaide par velti zināmajai Latvijas elitei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas