Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Spiegi un apdraudējumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaiga
Z
Glupiška Sandris! Kur tu rāvi tos spiegu vai spiegus. Ko viņi te darītu? Ko te vē būtu ko spiegot? Vai tad neredzi, kas pārvalda Latviju? Ja vēl nezini, pastaigā pa ielām Rīgā un aizbrauc uz Jūrmalu.
Sandris
S
Faktiski tas, ka pie mums arī ierodas kāds citas valsts spiegs apliecina Latvijas neatkarības būtību. Tas, ka mēs esam neatkarīga suverēna valsts.
Anna
A
Varbūt spiegs var izspiegot, cik LATVIJAI ir atomzemūdeņu.
Egīls
E
Es nezinu,ko var Latvijā izspiegot. Krievijai noteikti ir bezgala svarīgi uzzināt,vai Latvijā ir viens vai divi kaujas helikopteri. Tad, kad spiegs to Krievijai paziņos, tad tai būs ļoti svarīgi izplānot savas armijas gadījumam,ja būs jāuzbrūk Latvijai.
Peeteris
P
Mulkjis Tu esi, Ozolinj! Groziiijumi Tevis piemineetajos likumos buutu izsleegushi iespeeju SAB nekontroleeti apvainot cilveekus neuzticamiibaa valstij, kaa tas notiek shodien. VVF, visticamaak, bija tikai ierocis to personu rokaas, kuriem kaa eest vajadzeeja, lai valstii buutu taada iestaade, ar kuras paliidziibu nepiecieshamiibas gadiijumaa vareetu " neitralizeet" personas, kuras ir saakushas trauceet. Par to, ka shobriid SAB ir ne tikai droshiibas iestaade, bet arii politiski angazheetu pasuutiijumu izpildes iestaade, shaubiities var tikai cilveeks, kas neko nav speejiigs ne redzeet, ne saprast.
kabaks
k
Gan jau, ka Latvijā ārvalstu spiegu ir ka mudž. Mudž arī mūsu pašu kangariņi - uz vēderiem līdejiņi. Gan jau, ka kādam tas sanāk ilgi, klusi un gandrīz laimīgi - kā tam igaunim. Gan jau kādus izķers lietas profesionāļi .Vienīgais manas uzmanības veltījums šiem nožēlojamiem ir "klasiskais" : Latvieti, neapd..sies :)
precizējums
p
Nevis krievu spiegi, bet gan Krievijas spiegi
Illis
I
Rūgti vārdi. Cik labi būtu, ja nebūtu patiesi!
dzeris- Denis
d
Es absolūti neesmu noskaņots pret krieviem vai Krieviju. Bet mani, tāpat kāt evi, aizvaino neobjektīva un nicinoša attieksme pret manu valsti. Nu, bet tas, ka politiķi krievu draudus izmanto punktu gūšanai, - kurš par to šaubās. Tu varētu izteikt savu kritiku , varbūt, nedaudz korektākā veidā, un informācijai paklausīties kaut no Eho Moskvi vai radio Svoboda. Bet par to, ka Latvijai jādzīvo ar Krieviju draudzīgi(kā visai ES) - es pat nestrīdos. Tāpat kā par to, ka naidu kurināt ir pēdējais, ko var darīt.
dzeris Denis
d
Nu, dzīvo laimīgs. Izrādās, tu pat neko nezini par savu Krieviju, izņemot to, ko dzirdēji no Krievijas TV propogandas. Tad man ar tevi strīdēties vienkārši nav interesanti.
Denis
D
Какой мне смысл гадить там где я живу? Я пытаюсь указать на проблемы, которые нужно решать. Почему этот Айвар каждый день пишет про какие-то угрозы со стороны России. Когда латыши уже поймут что это все параноидальная шизофрения. А такие статьи только способствуют тому, что укрепляют этот страх,превращают общество в хронических больных. Почему нельзя заниматься реальными проблемами, улучшать качество жизни. Какая нах угроза??? Он об этом каждый день пишет… Почему вы не понимаете что это бред? Это американская система, запугивать граждан чтобы использовать их… :ZZ
Denis
D
-Atvaino, tizla tava Krievija, ja to vien spēj, ka ar tādiem lieliem ienaidniekiem kā Latvija, Gruzija,Igaunija karot Против Латвии и Эстонии Россия никогда не воевала…слава богу. Грузия никогда бы не осмелилась на такой шаг не заручившись поддержкой США. Так что не надо там про маленькие государства. Маленький Вьетнам при помощи СССР, выиграл войну с США (у которых был напалм и другие супер стильные оружия). -nespēj pat tādu Turkmēniju pie vietas nolikt, kad tur visiem krieviem atņem dubultpilsonību un pataisa par vergiem Че там на счет Туркмении не знаю но когда для граждан будет реальная угроза, поставят не то что на место, поставят раком (в этом уже никто в мире не сомневается). -paši savā valstī pat no brīvas preses un vēlēšanām baidās? Власть такая которую хочет народ. СМИ в большей степени свободны чем у нас… -sarūsējušās raķetes.? Ты имеешь в виду ржавый Тополь-М, который может преодолев ПРО, Доставить адресату ядерный заряд на другой континент? -Kur tā varenība Почитай историю России и посмотри на карту мира…
dzeris -Denis
d
Vai tad jūsu masu propogandas līdzekliem sižetus nosaka realitāte, nevis Kremlis? Nu šausmīgi vājai jābūt valstij, kas baidās no patiesas informācijas. Nu kā tur ar pensijām, algām? Apm. divreiz mazākas kā Latvijā? Korupcija - starp Zambiju un Ugandu? Es saprotu, ka nevar nemīlēt (etnisko?) dzimteni, bet, nevajag jau tik ļoti noniecināt valsti, kurā tu dzīvo, savādāk tu pats sāc līdzināties tai s--u mušai, dārgais Denis.Es pats nepārtraukti kritizēju Latvijā notiekošo, bet ne jau ar tādu intonāciju, Denis.
dzeris - Denis
d
Atvaino, tizla tava Krievija, ja to vien spēj, ka ar tādiem lieliem ienaidniekiem kā Latvija, Gruzija,Igaunija karot, bet savu stabilizācijas fondu glabā ASV, nespēj pat tādu Turkmēniju pie vietas nolikt, kad tur visiem krieviem atņem dubultpilsonību un pataisa par vergiem, paši savā valstī pat no brīvas preses un vēlēšanām baidās? Kur tā varenība - derīgos izrakteņos un sarūsējušās raķetes.? Tā ka piej paškritiskāk , un, pirms lielīties, padomā, vai par tevi pašu nesmiesies?
Zvirbuldibens
Z
Zvirbulēn. Tev it par visu ir viedoklis - un zīmīgi, ka līdzīgs bērziņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas