Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Spiesta lieta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Godigi teiksu,ka man vinus zel un izsauc apbrinu mesties preti lozmeteju ugunij. Rodas iespaids,ka ir kads lielaks plans un si ir tikai etide lielaja politika.
Pēcis
P
Viens aņuks no mango.lv te īsti vietā Godmanis ieplānojis kārtējo cenu paaugstināšanu, tomēr nolemj pirms rīkošanās aprunāties ar tautu. Izkāpj no mašīnas un apstādina kādu labi ģērbtu cilvēku bez liekām inteliģences pazīmēm. - Sakiet, kā jūs dzīvotu, ja mēs cenas paceltu par 50 procentiem? - Droši vien tāpat kā līdz šim... - Hmm... Bet, ja paaugstināsim par 100 procentiem? - Nu, domāju, ka naudas pietiks. - Aha, - nopriecājas premjers, - bet kā ar 500 procentiem? - Tad gan šķiet, ka beidzot varēšu atļauties vasarnīcu nopirkt! - Tiešām? Par ko jūs strādājat? - Par zārku meistaru...
XXX
X
"Investīciju baņķieris: Valdībai nav plāna izkļūšanai no krīzes Rīga, 11.dec., LETA. Valdībai nav plāna izkļūšanai no krīzes - tā sauktā Latvijas ekonomikas stabilizācijas un izaugsmes atjaunošanas programma neatbilst savam nosaukumam, jo nesniedz ekonomiku stimulējošus risinājumus, aģentūrai LETA uzsvēra "IBS Prudentia" investīciju baņķieris Ģirts Rungainis."
WC
W
Internetā vāc parakstus Latvijas pievienošanai Zviedrijai "petitiononline.com"
juris bogdanovs
j
Bankas ir uzskarsējušas un izkropļojušas tirgu, un, likumsakarīgi, tām taga būtu jācieš zaudējumi. Tomēr, viņi, kopā ar šo nesekmīgo, noziedzīgo valdību ir raduši veidu, kā "izglābt" banku neveiksmīgo biznesu, to visu noveļot uz tautu un vēl vairāk pasliktnot tautas stāvokli. Lieliska valdība. Tiešām pārstāv tautu. Tas viss izskaidro, kāpēc tik ļoti tajā visā iesaistās Zviedrija. Jo valsts parāds valstij vairs nav bizness, un tad neviens vairs nevarēs atkratīties no parādiem... Tātad, banku alkatība, apvienojumā ar valdības un banku vadības noziedzīga līmeņa nekompetenci jau atkal tiek nogrūsta uz tautas pleciem. Viņi nav pelnījuši atlaisšanu. Viņi ir pelnījuši padzīšanu no valsts. Gan bankas, gan valdība. Ko darīt? Par to var rast manu viedokli diena.lv, tad uz "tautas balss", tad uz blogu "juris bogdanovs".
WC
W
KAd Greiķijā kāds policists netīšām jaunieti nošāva, tad pūlis ielās .. Kad Latvijā gej_arodbiedrības tricina gaisu ar savām „politiskām prasībām” 11. novembra krastmalā, ne Jēkaba ielā, pūlis iziet ielās. Kad sašmucējušos KNAB priekšnieku ņem nost... pūlis ielās.. Kad Godmaņa valdība iekāpj pļekā ar privātā biznesa (PAREX) lobēšanu, kā rezultātā valsts ekonomikā vairs nespēj pavilkt, pūlis..... Kad Godmaņa valdība pa kluso atdodas SVF, lai ārzemju kapitāls varētu izvākt avu naudu no valsts ekonomikās, tad pūlis.. Kur aitas tur cirpēji... Pūli,tulīt nāks nākamais cirpējs!
sp
s
ozoliņam nav jābūt rīcības plānam. par to mūsu valdībā kāds,-i saņem algu
Rējējiem
R
Stokholma/Rīga, 10.dec., LETA--REUTERS. Zviedrijas finanšu ministrs Anderss Borgs trešdien paziņoja, ka Ziemeļvalstis sadarbībā ar citām Baltijas jūras reģiona valstīm pievienosies Starptautiskajam Valūtas fondam (SFV) un Eiropas Savienībai (ES), lai sniegtu palīdzību Latvijai. "Ieguldījumu sniegs visas Ziemeļvalstis. Mūsuprāt, tas būs īsi pirms Ziemassvētkiem," pēc tikšanās ar Latvijas finanšu ministru Ati Slakteri žurnālistiem sacīja Borgs. Viņš atzinīgi novērtēja Latvijas valdības restrukturizācijas programmu, norādot, ka tā ir uzticama un visaptveroša. "Fiskālās restrukturizācijas programma ir (..) viena no uzticamākajām restrukturizācijas programmām, kādu esam redzējuši," sacīja ministrs. "Mēs stingri atbalstām restrukturizācijas programmas īstenošanu."
SOS
S
VAI ZVIEDRIJA GLĀBS VADĪBAS LĪGUMUS ?????????? 10 MILJARDI KREDĪTA PRIEKŠ VADĪBAS LĪGUMIEM ........................ !!!!???? TAS JAU IR SKAIDRS , NAUDA TIKS NOTRALLINĀTA SUPER MUPER SPECIĀLISTIEM !!!! BET JA NOPIETNI , TAD TIEŠI OTRĀDI , VAJAG LIKT ATMAKSĀT VISUS VADĪBAS LĪGUMUS , JO SPECIĀLISTI IR RETI BRĀĶĪGI , RIETUMU VALSTĪS ŠIE VILTUS SPECIĀLISTI LABĀKAJĀ GADĪJUMĀ JAU BŪTU UZ IELAS IZMESTI , DAUDZĀS VALSTĪS MŪŽA IESLODZĪJUMS !!!!
kents
k
ar naakamo gadu ierosinu ieviest nodokli lai nosponsoreetu Gruzijas un Ukrainas armijas atbilstoshi "NATO standartiem" :) kaut kaa tachu ir jaaruupeejas par "princiipiem" un "ideaaliem" :))))
kents
k
tagad kad mums ir bezviizu rezhiims ar ASV jaabrauc uz Volstriitu un jaasaak "Lietussargu revoluucija" un jaapieprasa lai ASV Air Force nomet Latvijaa chipsu un biskviitu kastes uz Ziemsveetkiem "raudaaja maate, raudaaja meita..." :)))
kents
k
paarfraazeejot Luu Riida dziesminju "Who thought this could happen to us When we first went to bed [with neoliberalism and militarism]" kursh domaaja TAS notiks ar mums kad pirmoreiz devaamies gultaa [ar neoliberaalisma "briivo tirgu" un militaarismu ] :))) peec shiis praatiigaas dziesminjas noklausiishanaas pirms guleetieshanas iesaku paarlasiit Vladimir Ilyich Lenin "Imperialism, the Highest Stage of Capitalism" A POPULAR OUTLINE www.marxists.org/archive/lenin/works/1916/imp-hsc/ "The Marx-Engels Reader" by Robert C. Tucker www.librarything.com/work/74742 "The Communist Manifesto" by Karl Marx "Capital: Volume 1: A Critique of Political Economy" www.marxists.org/archive/marx/works/1867-c1/ www .librarything.com/work/3788220 "Marx for Beginners" by Eduardo del Rio www.librarything.com/work/83590 "The Accumulation of Capital" by Rosa Luxemburg www.marxists.org/archive/luxemburg/1913/accumulation-capi tal/index.htm sho lasaamvielu man ieteica Tvaika palaatas iemiitniieks bolsheviks Husiens Jogurc ( ar IQ-1) kad apciemoju vinja aarstu In Passing ... nomierinot nervus ziniet ... jo sniedzot izpratni par globaaliem procesiem
taīda
t
pvn palielināšana zālēm un zīdaiņu pārtikai tautu darīs veselāku, jo tieši šīs ir divas svarīgas un savstarpēji lietas, kas cilvēkiem ilgtermiņā veselību bojā, it īpaši zīdaiņu pārtika! zīdaiņi jābaro ar krūti, un vēlams vismaz divus gadus, kā iesaka pasaules veselības organizācija, tad arī vēlākos dzīves gados mazāk zāļu vajadzēs!
Dārta
D
"Valdošās koalīcijas atbildības sajūtu smagas krīzes apstākļos gana labi parāda gan finanšu ministrs Atis Slakteris (TP), kas, līdzko atver muti, tā izraisa desmitiem miljonu latu aizplūšanu no valsts finanšu sistēmas" - trāpījums desmitniekā!
Toms
T
Godmanim ir jāiet mājās, jo: -viņš un viņa partija ir valdošajā koalīcijā jau sešus gadus un viņam ir jāuzņemas visa atbildība par visiem trekno gadu "sasniegumiem"; -vakar 100.pantā Godmanis atzina , ka Igaunija ir izveidojusi rezerves 1 miljarda, Lietuva 1,6 miljardu Eur apjomā, Latvijai nav nekā; -Godmanis kā valdības vadītājs nespēj pieņemt nevienu lēmumu, kas būtu vērsts pret parazitārajām pārvaldes struktūrām, visām bezgalīgajām padomēm, aģentūrām, kurās sasēduši valdošo partiju barokļi ar milzīgām algām; -Godmanis neredz vai izliekas neredzam to kādu kadru politiku realizē viņa politsponsors un krustēvs A.Šlesers, kura paspārnē mierīgi un "atbildīgi" turpina strādāt G.Mačš (direktors LDz), L.Dripe u.c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas