Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Steidzami naudu Šleseram!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Raimis
R
Ar e-parakstu ir tāpat kā ar dzīvesvietas deklarāciju. Jābūt visās datu bāzēs, bet reāli ar izziņu apkārt jāstaigā.
kankars
k
Labs un pareizs raksts. Negribas bārstīties ar trivialitātēm, bet jāsaka, kā ir -- uzrakstīts asprātīgi.
Kaspers
K
E- parakstu būtu ar mieru lietot daudzi. Tas ir drošāks par parasto parakstu, neprasa rūpīgu pētīšanu. Protams, vajadzīgs laiks, lai lietotāji pie tā pierastu. Lietu aprite būtiski paātrinātos. Šaubos gan, vai Šlesers ir tas cilvēks, kas šajā lietā ko sajēdz.
aka saka 21:32
a
neko konkrētu jau tavā rakstītajā ari nevar ieraudzīt tāds smieklīgs vecītis esi apsaukā citus par to pašu ko pats dari!
Jecis
J
Ar varu pat paradīzē nevajagot dzīt.
Tumsonis
T
Apskaužat veiksmīgus cilvēkus?
anna
a
nu džeks tak pat uzvādu no sievas pieņēmis patriotisku dziņu vadīts. izglītība ar vesela vidējā no RIP (Rīgas idiotu patversme). un tagadiņ kāds vēlas atmodas šarikovu nomelnot! ņe vijģet! ejam uz doma laukumu naudu sameklēt! džekam pietrūkst. nu johaidī, stulbā tauta, vajag taču biezpiendīzelim ēst. mammītes nesiest dillītes un medu! nu kā mēs bez šī celmlauža tālāk dzīvosim...
aka saka
a
Ka tikt iekniebt Šleseram ! Pareizi vai nepareizi, tas nav svarīgi. Kur ir analīze par tēmu? Ja maksā par riešanu, tad uz priekšu.Kometētāji arī vairumā tādi paši.Vai tā ir žurnalistika vai klačas. Ja būtu nopietna avīze tad par "tādiem rakstiem" kāds zaudētu amatu.
Tumsonis
T
Kāpēc jāmuld? Gribi rakt zem Šlesera k-ga, dari to konkrēti. Piem., Gaisa satiksmē bija 3 valdes locekļi, Šlesera k-gs uztaisīja piecus. Papēti, kāpēc? Parunā par to, ka tiem diviem jāmaksā algas, kas no tā mainījies.Bet par šo taisnība - janis 13:05.
veesums
v
No e-paraksta daudzus attur tā nepamatoti augstā cena. VID strādā ar e-parakstu, kurš ir bez maksas un esmu apmierināts ar šo pakalpojumu. Varu nosūtīt atskaites, iesniegt gada ienākumu deklarāciju utt,.samaksāt nodokļus neattejot no sava datora - nav problēmu. Internetbanka nodrošina visus pārējos pakalpojumus - kas vēl man būtu vajadzīgs??? Šlesera piespiedu brīvprātīga naudas izpumpēšanas shēma manu dzīvi neatvieglos.
Fertus
F
nu ta uzd... Škeseram, bet labāk papētījis būtu, kāpēc e- paraksts buksē? Vai tiešām Šlesers tur vainīgs, vai ir citi apstākļi arī ? Bet Ozoli'man jau tas neinteresē, tur domāt vairāk vajag, kā Šeseru lamāt, bet žēl...
Skaistule
S
Ja valsts tik ļoti grib to e parakstu, lai finansē
Dhago
D
Vai tad visās valsts iestādēs var izmantot e-parakstu?
AD
A
...Šlesers: "Kamēr eparaksts nebūs jālieto obligāti, neviens to nedarīs. -------------------------------------------------- ----------------------------------------------- Kāpēc nedarīs? Vai tur gadījumā nebija vainojamas PĀRMĒRĪGĀS cenas? Otrs ceļš - pārskatīt cenas.
janis
j
ideja par e-parakst padarīšanu par obligātu virknē pakalpojumu ir apsveicama un nav skaidrs, kāpēc tas jau nav darīts iepriekš. Apburtais loks - nevajag e-parakstu, jo nav pakalpojumu, kur izmantot, tāpēc neēnmu e-parakstu - kaut kā ir jālauž. Indivīdus tas ietekmēs tikai tiktāl, ka viņiem būs jāizņem e-paraksts, ja būs vajadzība kārtot attiecības ar valsti. Savukārt, fakts, ka valstij būs jānodrošina virkne e-pakalpojumu, manuprāt, būs nozīmīgs solis uz priekšu valsts darbību efektivizācijai. Tā kā ne viss ir tika melns, kā Ozoliņš domā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas