Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Tieslietas un atbildība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaunietis
j
Te Diena aicina paļauties uz prokuratūru KNAB naudas nozagšanas gadījumā, te aicina nepaļauties uz Augstākās tiesas tiesnešu plēnuma lēmumu. Šādu bezargumentu nekonsekvenes šļuru varēja arī nepublicēt.
Chodunskis
C
Labs bij puika mūsu Jezups, tikai maza augumeņ...
Andersens
A
Var tikai pabrīnīties par Dienas līmeni turpināt maksāt algu šāda līmeņa propagandistam. Ko vērts ir pirmais cepuma teikums - Guļāns bija labs AT priek'šsēdetājs. Kaut ko primitīvāku un tukšvārdīgāku grūti iedomāties. Bērnudārza līmenis - mans tētis gudrāks, labāks un stiprāks.
zvirbulēns
z
Neķer kreņķi! Viss, kas notiek, notiek uz labu! Nāks vietā spējīgāki, gudrāki, godīgāki, un būs labi! P.S. Par Loskutovu. Ne jau es pieņēmu likumu, kurā noteikts, ka par nolaidību, ja tā rezultātā ir iestājušās smagas sekas, amatpersonai iestājās kriminālatbildība. Var jau būt, ka nauda tiks atgūta un nebūs smagu seku. Tad, protams, Loskutovs, jācer, ka netiks apsūdzēts, kaut gan, ja atceramies kā Ventspils mēru o.grīnberga lietā apsūdzēja prokurori (lietu izmeklēja KNAB)pilnīgi ne par ko, drošs te nevar būt pat Loskutovs. Nu nevajadzēja Loskutovam strādāt vēl sešās darba vietās - lasīt tās lekcijas, un viņam tas tika pateikts, bet nē! Pelnīja naudiņu "desiņai" kā pats teica, kamēr lūdzu:( Vispār jau drūmi, jauns tak vēl cilvēks, varēja kalpot Latvijai uz nebēdu, bet nekā, pienāca nakts, nu jācer, ka Maizītis pievērs acis, kurš to pat gribēdams nevar izdarīt, jo Likums ir un paliek Likums.
rinķī apkārt
r
Tekstā, kurā tieši Jūs ierakstat tādu jēdzienu kā Likums un vēl ar lielo burtu, visskaudrāk var ieraudzīt to bezcerību, kāda šobrīd šajā ziņā valda Latvijā. Jums taisnība - Latvijā briest situācija, kad atliek tikai vēl dažus cilvēkus "nenosaukt" un kādu "saukt pie atbildības", lai sekmīgi beigtos process, kurš tika uzsākts tad, kad Kalvītis pirmo reizi centās grozīt "drošības likumu".
Lapiņa
L
Ozoliņa kungs, lai būtu vairāk informācijas, ieteiktu palasīt Lato Lapsas grāmatas 2. pielikumu, paskatīties dažus Jūsu kolēģu publikācijas žurnālos un pašam pacensties iegūt pilnīgāku informāciju par tām personām, kuras Jūs vai nu slavējat vai peļat.
c. desa
c
hi hi hi, zoo procedūra jau piemirsusies ? un Jakāna kantora radošais cirks arī ?
lno
l
Viss turpinās: AT priekšsēdētāja amatam izvirzīts kārtējais kr...ietnais "darītājs":) Nu nevar taču nozīmīgam postenim, no kura lēmuma atkarīgi daudzu bagātu tautiešu likteņi, izvirzīt cilvēku, kura skapī nav skelets! Iedomāsies vēl, ka nevienam nav jāatskaitās un pat nedomās piedalīties ķēķa sarunās!:)
klans
k
Vai attiecībā uz kandidātiem uz tik augstiem amatiem nav jāpielieto princips, ka kandidātam PAŠAM JĀNOVĒRŠ jebkura aizdomu ēna par viņa reputāciju , nevis institūcijām JĀPIERĀDA kandidāta vaina?
zvirbulēns
z
Ka tik tev ,Ozoliņ, par Guļāna vērtējumu nebūs vēl vēlāk jāiekož sev mēlē :)))))))) P.S. AT plēnumam nebūs jāmeklē cits kandidāts, Maizītis trešo reizi netiks nosaukts, Loskutovs tiks saukts pie Likumā paredzētās atbildības, Latvijā situācija lēnām uzlabosies.
dzeris
d
Vai nu Ozoliņš pillā, vai pohains, ka runā par saeimas deputātuem sasaistē ar atbildību. Vai varbūt viņš domā, ka te nav Latvija? Būs kā vienmēr - kā pavēlēs, tā nobalsos. Kaut kā tas Bičkovičs gan sevišķu ticību, ka ir tas īstais, nerada.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas