Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: TP prasa tiesiskumu!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pareizi!
P
Godmanim un valdībai jārīkojas saskaņā ar TP prasīto — vispirms izmeklēšanu, un tikai pēc tam valdības un Saeimas lēmumus par sodīšanu. = Izmeklēsim līdz Ziemassvētkiem. Ja vien... vismaz pāris no šīs komisijas uz to laiku jau neatradīsies Matīsa cietumā :)))
AD
A
Lai tev būtu viegāk citēt 21. gadsimta lielo filozofu un domātāju Kalvīti, tu varētu izdot Kalvīša kopotos rakstus. Atceries Brežņeva "Mazo zemi"?
TV
T
Oranžā mafija tiešām ir zirgā! Ar katru uzgājienu Godmanis tiek padarīts par idiotu un mazspējīgu premjeru No zirgu ministra atkratīties nevar! Valdības krišanai tiek virzīts tas pat Loskutovs. Ja kas, tad Kalvītis izskatīsies tīri labs. Tiek prasīts taupības režims, kuru neviena TP ministrija nepildīs, u.t.t. Caur Godmaņa muti tiek organizēta Tautas nepiedalīšanās referendumā, ko valdības vadītājs nemaz nedrīkstētu paust. Bet ja tā prasa mākoņos un Puzē, tad Godmanim savs gods ir nulles vērts.
runcis
r
Kārtējie Dienas pekstiņi!
albatross
a
Raksts bez reāla satura, cauri visām vīliem spiežas redakcijas uzstādījums - iznīcināt TP. Var jau cilvēkus musināt bet ne jau tik prasti, nu ko var ņemties ar to zirgu būšanu. Izskatās, ka vairs nav ko rakstīt. Tikai jāatgādina, ko teica A.Kalvītis: "Diemžēl jāsecina, ka, savās interesēs izmantojot garantētās preses un vārda brīvības, Diena KNAB pazudušās naudas lietā atrodas vienos ierakumos ar likumpārkāpējiem un noziedzniekiem"
Vītne
V
Šis ir ,manuprāt, kārtējais pieņēmumu izbirums... Es, piemēram, pieņemu, ka ja Norvēģijā var geju pāris adoptēt bērnu, tad pēc 10 gadiem es ar savu mājdzīvnieku zivi varēšu adoptēt kādu bērniņu ar! :D ai, ai - pieņēmumu plūdi...
vai
v
tu neesi tas vecais idiots, kuru rādīja Panorāmā?
Zigurds
Z
KNABu tagad tiesās divi noziedznieki, kurus apsūdz par miljoniem. TP funkcionāri taču ir apsūdzētie. Veldre ar saviem zirgiem - izšķērdētājs. Kliedzošs interešu konflikts. Kur tad ir tā TP likumība? Zem Veldres zirgu astēm?
Hugo
H
Es tikai ceru, ka KNAB paspēs normāli uzraut Vaškevicu, Vilkasti, Rigas domniekus u.c. korumpantus. Jo kamēr viņi savā nesodāmībā njirdz TV ekrāna, mans miegs nav mierīgs.
d'Andris
d
Pareizi, tautas uzmanības novēršana, kurā piedalās visas puses. Par zirgiem. Acīmredzami TP piespiež Godmani pieņemt zirgus, lai arī Godmanis izskatītos pēc pamuļķīša. Kā valdības vadītājs viņš tagad ir muļķīgākā lomā nekā Veldre. Liela '" vārīšanās" no tiem zirgiem nesanāk, bet troksnis priekšlikuma stulbuma dēļ ir tāds pats kā ar Gaismas pili vai Loskutovu :)
Altin Yildiz
A
Jau divus mēnešus prokuratūra sūkā Loskutova skandālu, ------------------ ------------------------------ ------------------------------ --------- Tas, nav "Loskutova skandāls" tas ir kalvīša, bodmaņa, šķēles un citu noziedzīgu... skandāls.
Grads
G
Atlaidīs - neatlaidīs, muļķojas, duļkojas savā pīļu dīķī. Tikmēr KNAB acīmredzot ņemas ar savām kaitēm, un par citām lietām visi aizmirsuši - kapa klusums. Galvenais jau ir panākts - tautai ir par ko mēles trīt, bet svarīgi kriminālprocesi tā pamazām noklust.
večuks
v
Kamēr nepadzīs lēno divplāksni ģenerālprokuroru Maizīti, tikmēr cerēt, ka te kas tiks izmeklēts, ir naivi. Jau divus mēnešus prokuratūra sūkā Loskutova skandālu, bet skaidrības kā nav, tā nav. Vel vairāk. Nupat jau redzams, ka Maizītis darbojās ka politiķis, viņš novilcina gala slēdziena došanu, un iestājās par visas pārbaudes nelikumīgu noslepenošanu. Maizītis ir šodienas Latvijas lielākā nelaime. Bet, nevajag skumt. Arī viņš dabūs savu. Paldies Dievam LR Satversmē ir ierakstīts, ka visi ir vienlīdz atbildīgi likumu priekšā, arī Maizītis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas