Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: TP turpatnāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
'piekrītu lauķim! :) Navaq ko TP kritezeet, jo ta ir visorganizeetakaa partija kas parstaav visus slaaņus un taa ir vieniiga partija kas pati uztur sevi no partijas biedru daliibas maksām - takaa ta ir visgodiigaaka partijaa at''skīriibaa no da''zām labām populistu partijaam kas sorosa un homosexuaalu uzpirktas!!!
lauķim
l
Lai nu ko, bet bez samazgām un žults nabaga Ozoliņš rakstīt neprot - tās viņam ir neatņemama ēdienkartes sastāvdaļa. Un Diena bez Ozoliņa žults un samazgām zaudētu savus pēdējos fanus
krista
k
Mazais ute no TP šoreiz pārrēķinājās. Neizdevās apvērsums.
lauķis
l
Lasu un lāgā nesaprotu,vai Ozoliņam ar galvu tā...vai sapīpējies.Nesaprotu tev sūdīga sieva ,sievasmāte vai kaimiņi riebīgi.Nekad vēl nav gadījies lasīt tavu sakarīgu ar labestību rakstītu rakstu.Nu nepatīk tev TP,dievs ar viņiem,raksti par tev tīkamo jauno laiku vai saskaņiešiem ,vienalga par ko,bet uzraksti kaut ko bez samazgām un žults !
lakuškaT
l
Tikai maskētais sorosiņš kā labiņais,sliktais Šķēle un smagos noziegumos apsūdzētais Lembergs,ja tie aizbrauktu uz Honolulū,tad Dienai pienāk vakars.Cik es atminos,tad kādreiz Diena baigi čupojās ar Šķēli.
minna
m
Ko tas Šķēle ir nokampis Sorosam,ka tas tik briesmīgi katrā Dienā vajā Šķēli.Interesanti,ko Šķēle ir izkampis no Sorosa zobiem?Lai Diena man piedod,bet es nespēju noticēt,ka Soross nesavtīgi aizstāvētu latviešus.Diez,kas tur ir apakšā,lai Diena pārvēstos par sūdu metamo mašīnu,.Interesanti.rītā un vakarā-Šķēle.-kāpēc.
dzeris - Andris
d
Nu tu šodien pārspēji pats sevi - tie, kas neatbalsta vitējos mafiozi, ir tautas nodevēji! Un tie lasa dienu, a tie, kas atbalsta - tie lasa "neatkarīgo (pēdējam var piedaļēji piekrist, jo tā jau arī pieder vienam no mafijas). Neesi šņabi ar alu sajaucis karstā laikā?
Leiputrija
L
Nu tak īsts cirks kas tur notiek! Zvērā uzrakstīts. Sevišķi tas par to skanīgāko mucu un biezo putru! Ю))).
Winterzauber
W
Bet varbūt tomēr labāk balsot par savulaik izveidoto "Muļķu partiju", kurai bija pat atbilstošs lozungs - "Mēs zagsim mazāk nekā citi!!" ? :)
andris
a
izbeidz mani smiidinaat! :) Esmu blsojis tik trijaas aaeimas veeleešanaas un divas reizes bija LC un peedeejoreiz JL - bet nu šoreiz gan par sorosa (u.c. aizjuras onkuļu) ielikteņiem nebalsošu.. :) Naksies vien balsot par TP :)
andris
a
patiikami ka Diena kļūst arvien dzeltenaaka :) pazistu vairaakus cilveekus kuri pieneemuši leemumu vairs neaboneet Dienu un no julija abonee NRA - taakaa turpiniet vien vaariities savaa zilaaja sulaa un turpiniet slaveet kangarus. Tauta saprastusi ka jaatbalsta savejie oligarhi, nevis veelaak paardoties citiem svešzemju kundziņiem - taadoiem kaa Bezerovskis vai tas pats juusu Soross - Juuss jau esat tautas modeveeji?! Vai ne?! Tauta arii to saak saprast un tas priecee! :))
pārbaudi
p
vien pats savus pantaljonus, jefiņ:)
anan
a
JL aptaisījās uz līdzenas vietas. Smieklīgi. Tik loti viniem gribas arī būt pie siles, ka nesanāk. Laikam nekad nesanāks.
DK
D
loģika ļot vienkārša. TP gribēja gāzt Birku, tāpēc piekrita JL demisijas pieprasījumam. Pēc tam JL sametās kopā ar TB/LNNK un LPP/LC un gribēja atstāt TP aiz borta. Loģiski, ka TP tas nepatika, un tāpēc atsauca savus parakstus - tā teikt - lai nezaudētu vismaz to, kas ir. svarīgakais - Lai TB/LNNK apzinās un pieņem drošības pasākumus, zinot, ka koalīcijas "partneris" grib pārņemt varu. Bļaustīšanās, ka JL ir vainīga, ir tikai un vienīgi bļaustīšanās.
lno
l
TP lēmēju loka cilvēks Edmunds Krastiņš, kuru ir pakratījis KNAB, atkāpdamies no domes attīstības komitejas amata, bija paziņojis, ka tas pats jādara Birkam, un kopā ar vēl diviem partijas biedriem (un sešiem domes sociķiem) parakstījies zem Jaunā laika prasības par viņa atlaišanu. TP "iekšējā loka" skanīgākā muca Gundars Bērziņš, kurš zina to, ko viņam it kā nevajadzētu zināt (cik naudas nozagts KNAB, pirms tas ir zināms prokuratūrai), taču nezina to, ko viņam vajadzētu zināt, bija pagājušonedēļ bargi pasludinājis: "Jānis Birks nebūs Rīgas mērs un Tēvzeme nebūs Rīgas vadībā." _____________________________________ Jums būtu kas iebilstams?:) Nav nekā nepatīkamāka par patiesību, vai ne?:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas