Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Uzmestie uzmetēji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
diemžēl
d
Ārgali jālaiž pelnītā pensijā.
TanteSidra
T
Aivars Ozoliņš: "...TP var puslīdz rēķināties vienīgi ar apātiskajiem visēdājiem ZZS,..." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ patika man tie "visedaji", tas bija specigi.
šito utu dēļ
š
pat īri nobalsoja tā kā nobalsoja. Tā ir ES problēma, ne tikai Latvijas. ES bija iecerējusi PSRS kriminālo pasauli izmantot kā ieroci pret Krieviju, bet Krievija izrādās nav tik glupa, bez tam "berezovski" palaida nagus arī Rietrumos, ar Latvijas pasēm kabatā.... Te nu mēs esam. Ko ievēlēsim turpmāk????
V
V
Protams, ka TP bija lielākie KNAB fani un karsti vēlējās atmaksāt 1 miljonu, mēs visi to labi saprotam.
anonīmais šakālis
a
Latvijas lielākie ienaidnieki ir oranžie un sorosīti!
kaads
k
Nabaga Aivars, nikaadi nespeej paardziivot, ka Brezhnjeva vairs nav un plika demagogija vairs neiet cauri...Briizhiem rodas iespaids, ka vinjsh raksta sev un kaadiem 10-15 domubiedriem. Neceri, ka visa tauta ir tik glupa, ka uzkjersies uz praatiigi sakaartotiem, bet absoluuti bezjeedziigiem spriedeleejumiem - partijas skola bij laba (cepuri nost), bet ir mainiijies lasiitaaju kontingents (sprieshanas zinjaa). Priekaa, spoks! :P
uzmetejs
u
Tikai Ozolinam pamatigas pagiras vareja rasties ideja,ka TP velas likvidet KNAB.Lej,lej,bet tomer-ar meru.
anglosaxis
a
Ko iesāktu cien. Ozoliņa kungs, ja vienā mirklī pēkšņi nozustu TP? Roka taču tik ļoti piešauta. Bet gan jau atrastu citu objektu. Frāzes taču visos rakstos izmantotas vienas un tās pašas, kā kādreiz mākslinieki - noformētāji rakstīja tekstus ar šablonu palīdzību. Nomaina tikai TP pret citu un "dragā" tālāk. Brīnums tikai, ka pašam neapnīk.
Mg
M
Šī ir viena no retajām reizēm, kad piekrītu Ozoliņa viedoklim. Kādreiz TP derētu saņemt mācību, kaut vai atceroties kā viņi uzmeta Emsi, bet tie paši ZZS jau nākamajā dienā bija gatavi ar TP drauzdzēties...
krista
k
>AJ neesmu ZZS fans, tikai autors nevēlas pamanīt, ka apātiskajiem visēdājiem ir konkrēti liels skaits vietu saeimā. bez viņiem nekā. +++++++++++ Neesmu neviena fans. Taču! Paskatoties, KAS tur no šiem apaātiskajiem visēdējiem saeimā sēž , paliek skaidrs kāpēc Ozoliņš viņus tā nosaucis . No paskaties , vai ir kāda jēga no Kāposta, Leopolda Ozoliņa, Ščerbatiha, Putniņa, Strazdiņa, Eniņa, Škestera, Staķes, Breša , partorga Brigmaņa u.c. nekonedarītājiem?
carlito
c
Kas ir sabiedrībai kopumā pieņemamāks spēks? Tāds vispār ir iespējams? Sabiedrībā ir dažādas vecuma grupas, sociālās grupas, etniskās grupas, kam katrai ir savas-pretrunīgas intereses. Tad kāds spēks var būt pieņemamāks? Solis jebkurā virzienā ir noteiktu sabiedrības grupu interešu ignorēšana, bet citu interešu piepildīšana. Spriedelēšana kategorijās tautas intereses, tautas viedoklis un tml. ir spriedelēšana absurdās kategorijās, kas pastāv tikai spriedelētāja prātā un absolūti ignorē patieso situāciju, realitāti un faktus. Tādēļ no tā vajadzētu izvairīties, ja vien nevēlaties pārvērsties par infantilu ākstu, kas ir pārliecināts, ka visi domā tāpat kā viņš.
carlito
c
Lai pārāk nesapriecājas, atkal pēc tam sanāks brēkt ar divkāršu aizvainojumu, kad "saulainās'' cerības nepiepildīsies.
AD
A
Politika jau no kombinācijām sastāv. Tādi bija, ir un vienmēr būs politikas "rīki". Vienīgais, ko varam vēlēties - lai ar šiem rīkiem panāk pārsvaru mums (sabiedrībai kopumā) pieņemamākais politiskais spēks. Lai viņam veicas! Uz to tad arī paceļam!
Uldis
U
TP bija sacerējusies uzmest Birku ar JL rokām, lai atbrīvotu ceļu Ārgalim. Vai tik nemisējās?
pakausis
p
ja veel Saeimaa ir kaut bishinj, kaut nedaudz veerojam kaut kaada nebuut politiskaa piederiiba un ideologjija.. ta nu tikliidz nonaak liidz domei.. taa visi tie partiju nosaukumi saak atgaadinaat taadas tiinju bandas dazhaadu kraasu kreklos.. kuri ta nu braaljojas ar ko var un ta iet klapeet tos kuru mazaak... un pilniigi pie seenes kura kraasa kreklinjiem ko noziimee.. galnais ir vinneet.. un tikt pie lielaa naudas poda... taapeec jau Shlesers ar saak pieljaut iespeeju no ministra paartapt par Riigas meeru... jo tur jau taa iistaa nauda dziivo... un principiem ar mazaak jaaseko.. var nu pilniigi visu un nekas par to nav.. nozheelojami ka tas viss notiek pieaugushu cilveeku izpildiijumaa!...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas