Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Veltas cerības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lasītāja
L
No ziņām izriet, ka krievu "biznesmeņi" pārtrauc arī biznesu ar Krieviju, meklēdami savai naudai drošāku vietu kautkur tālāk no Maskavas paspārnes. Acīmredzot Latvija nav tā!
lno
l
Labs:)
cirks
c
Klausies, man Tev ir ieteikums, lai Tev kļūtu vieglāk ap dvēseli ... Pamēģini pats sev izskaidrot (es būtu pateicīgs, ja Tu to izskaidrotu arī man) - kapēc mums pastāv risks "sabojāt biznesa attiecības" ar Krieviju, ja mēs kritizējam tās valdības rīcību ? Nu nostājies to krievu biznesmeņu vietā un iedomājies, kā viņi paskaidros latviešiem - kapēc viņi pārtrauc šādu vai tādu biznesu ar Latviju pēc tam, kad Zatlers ANO ir nokritizējis Krievijas valdības rīcību ? Būtu patiešām lieliski dzirdēt Tavas versijas ... :)
ZBL
Z
Par to , ka prezidenta darbs pēdējā laikā kļuvis labāks ,liecina čekas pana klekša meiģinājumi nepamatoti uzbraukt viņam. Tiem, kas jūsmo par panu Jurkānu, der atcerēties, ka viņa labākais draugs ir Lavents un viņu uztrauc korupcija Latvijā. Vai nav mīļi. Viņa partija aizdeva koalīcijai deputātus, lai Emsis un Kalvītis varētu plosīt Latvijau, turklāt viņš man kā latvietim meiģināja piesiet kaut kādu antisemīta birku! Nu nav man bail un neuzskatu ēbrejus par draudu vai vainīgiem Latvijas nelaimēs! Ja Jurkāna kungs sava drauga Laventa ietekmē tāds ir, tad tās ir viņa problēmas un nevajag tās pierakstīt citiem.
IZA
I
Prezidents ir ok,cilvēks no mūsu vidus ar visām vājībām,dzīvs cilvēks.Laikam tāpēc viņu tik daudz apspriež,Vaira bija sveša ,viņu apbrīnoja kā eksotiku un daudz neanalizēja,viss likās forši ko viņa dara.Jurkāns ir vienkārši jefiņš,padomju laikā viņš ar labu augstāko izglītību krāsoja sētas,jo viņa politiskā pārliecība neļāva kalpot okupantiem,ko gan viņš nepārtraukti demonstrē,laikam izrāda pats sevi.
Keita
K
Wow! Beidzot kāds labs vārds par prezidentu no mediju puses! Vai tiešām beidzot sāk apzināties, ka prezidents ir prezidents un cieņa viņam pienākas?! :) Par to man prieks.
arturs
a
Peedeejaa fraaze laikam vislabaakaa. Latvija noraadiis kaadu attieksmi jaaienjem Eiropai attieciiba pret Krieviju. Latvieshiem taa lielummaanija jau liist paari paar malaam. Kuru tad intresee juusu viedoklis, vieniigais ko juus daraat, tas ir bojaajat attieciibas ar Krieviju.
Andrew
A
draugi, nu es atljaushos piebilst ka dialogs parasti notiek sarunaajoties 2 puseem..nevis no poziicijaam ..a es jums maitas kraanu aizgrieziishu, noteemeeshu rakjetes uz jums..un citaadu bla bla bla.. es peedeejaa laikaa ar itin lielu interesi lasu krievu intelektuaalju zhurnaalu www.ej.ru un vispaar sajuutaa nau no labajaam, ja paskataas taa dziljaak kaadas veesmas aiz Zilupes valda Krievijas iekshienee..naacijas saliedeeshanaas, pasaules ljaunums ASV..Krievijas likumiigaas intereses un valstiskaa histeerija par piecelshanos kaajaas..muusu interesees kaa nekad ir vienota stipra Eiropa, kuras diemzheel nav, bet taada ir jaaveido
dzeris - Ino
d
Nejauši, nejauši tavu niku izkropļoju, bez iepriekšējā nodoma. Un kā es domāju, tā pateicu, nevajag labāk par mani zināt, ko es domāju. Bet nestrīdēšos, domā, ko gribi.
ļno
ļ
Mana pārliecība ka dialogs vienmēr labāks par konfrontāciju __________________________________ Ko tu neteiksi? Ko tad Zatlers dara, atsakās no dialoga? Tātad, ja dzied Maskavai slavas dziesmas - dialogs, ja ja izsaka neapmierinatibu - konfrontācija:)) Tu, ino, esi pēc pārliecības īsts ļeņinietis un boļševiks ______________________________ Nē, īstam ļeņinieša skatam, lai, kur un kad viņš atrastos, ģenētiski vienmēr jābūt vērstam uz austrumiem. Nu nekaunies, sauc mani par fašistu:) Kādēļ kropļo manu niku, citu argumentu nav?:)
dzeris - ino
d
Mana pārliecība ka dialogs vienmēr labāks par konfrontāciju, domāju, tā ir visu normālu cilvēku pārliecība. Tu, ino, esi pēc pārliecības īsts ļeņinietis un boļševiks - kas nedomā, kā es, tas ir vai nu kādam pārdevies, vai ienaidnieks. Tu esi spējīgs dzirdēt un saklausīt tikai sevi, tāpēc ar tevi strīdēties vispār bezjēdzīgi.
lno
l
Kas, Somija, Čehija, Slovākija, nemaz nerunājot pat Vāciju unFranciju lien uz vēdera? __________________________________ Nu saki jau nu atklāti, ka tu jau nejūsmo par Šrederu, bet gan par pašu Kremļa punduri:) Somijas Ārlietu ministrs izteicās, ka jebkurš loģiski domājošs cilvēks saprot, ka pasaule pēc Grūzijas notikumiem ir mainījusies.Vai tu tikai tu neķer drupačas zem Kremļa galda? . Ar ko tad tu tādā gadījumā esi labāks par tiem, kurus diendienā lamā? Ja tā ir tava pārliecība nevis merkantīlas intereses, tad ir vēl bēdīgāk:)
dzeris
d
Kurš to visu noliedz? Bet kāpēc V;ācija, Francija, Somija(tā gan NATOnav), ar vienu vārdu sakot, visas NATO dalībvalstis var gan būt NATO, gan saglabāt normālas attiecības ar Krieviju? Tiešām pastāv tikai divas krāsas - balta un melna?Un ja šīs te pārlieku bravurīgas sprēgāšanas dēļ daži tūkstoši palikes bez darba un slēgs dažus desmitus uzņēmumu, tas, pie mūsu ekonom. situācijas protams, nav nakas? Lai Zatleris aizbrauc pie tiem cilvēkiem, kastur strādā un paskaidro to viņiem.
riņķī apkārt
r
Latvijas stiprā puse ir atrašanās ES un NATO, bet nevis "divpusēju attiecību" veidošana ar Krieviju, Pat Lukašenko ir atjēdzies un cenšas ielīst Rietumiem kaut kur. Kādēļ Krievija vēl joprojām ar mums runā, pēc notikumiem Gruzijā? Vai tādēļ, ka mīl mūs un cenšas vest pie prāta? :)) Vai tādēļ, ka esam ES un NATO dalībvalsts? Starp citu - gan ES, gan NATO Šrēdera un Širaka laiki ir pagājuši. Paldies Dievam, bet Krievija ar mums runās kā līdzīgs ar līdzīgu tikai tad, ja būs spiesta ar mums rēķināties un tādēļ mums ir jāiemācās no galvas, ka vispirms esam ES un NATO dalībvalsts, kurai nav tiesības mierīgi noskatīties, kā kaut kādi mežonīgi krievi dedzina mūsu draugu mājas.
dzeris
d
Kurš runā par līšanu uz vēdera? Var visu teikt un darīt, bet dažādi. Kas, Somija, Čehija, Slovākija, nemaz nerunājot pat Vāciju unFranciju lien uz vēdera? Nē, viņi domā par savu uzņēmēju, tātad savas valsts interesēm. Jūs tiešām nesajēdzat, ka Latvijas politiķi salaiduši visu grīstē, tuvojas vēlēšanas, un bandiniekam Zatlerim dots uzdevums močīt krieviju, kas arī patitam devusi iemeslu, lai kārtējo reizi apvienotu tautu un paliktu pie siles, apm. kā ar Daudzes muldēšanu pirms referenduma par saeimas atlaišanu. Kāpēc tā nesprēgā neviena normāla valsts, pasaka, bet citādāk? Tiem nav mazvērtības kompleksi un tiem valdības domā nevis par sava tēla spodrināšanu, bet par valsts attīstību, tāpēc.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas