Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Villošanās zālienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Borat
B
There is a problem in my country, And the problem is transport...
vova
v
starp citu, cilvēki ir cūkas, viņi spļauj uz ielām, čurā vārtrūmēs un laiž purkšķus pilsētas centrā. cik ilgi mēs eksperimentēsim ar šīm lietām?
psrs laiki ir beigušies
p
mostaties tauta. mes esam eiropas savienibā. Riga ir viena no eiropas savienības galvas pilsētām. Tikai trukst pieredze vadīt parkus kā to vad eiropā. mostaties tauta, "wake up and hear the birdies sing" laiks domāt kā eiropiešiem nevis psrs'iešiem. parkos drikst sēdēt. bet kanāla nevaig laist ar smirdigu benzinu laivas kuras traucēs visiem parka esošīem. bet par to neviens vel nerunā, ka bus bencinu traipi kanāla, tad bus par vēlu.
fakti
f
a. rīgā nebija lietus un tadēļ zāle nomira. b. tur kur bija pilna saule (uz kanalu krastu malas,) saule nodezināja zāli. (var arī paskatīties parkos kur neviens nesēdēja un pilnā saule tanīs vietās ari nodezināja zāli. c. vispar 17 gadus ir iestādīta nepareizā zale latvijas parkos. qvalitāte ir neparēiza. d. jautājums, kurās Eiropas lielpilsētas parkos neaplēj ka menesi nav lietus. atbildē, tikai rīgā. e. tas isak visu par kalnkaziņu saprašanu par parkiem. laiks likt cilvēku kas ir cilvēku cilvēks, nevis baidoš, terrorizējos psrs cilvēķu.
TV
T
No amata lidos visi Rīgas mēri, kuri atļaus izbradāt Rīgas zālienus. Ja kādam vēlme sēdēt zālē , lai brauc uz laukiem!
Buu
B
Tu savā mīlestībā pret "Lielo Brāli" nedaudz nepārspīlē? Vismaz sadaļā par alus pudeļu tukšošanu?
YL
Y
Birkam Rīgas izskats ir pie vienas vietas. Viņš pats gatavs piemēsot skaistos zālājus, vai tos pavisam iznīcināt, uzceļot kādu bodi. Pretīgi skatīties šos lamzakus, kuri izladušies kā teļi tukšo savas alus pudeles. Interesanti ar kuru vietu Birks domā? Ar vēderu vai vietu vēl zemāk?
es
e
O, arī mūsu plašsaziņas līdzekļos ir parādījies vārds "episks". Laikam jau esam tik pārsātināti ar "brīnišķajiem", "lieliskajiem", "fantastiskajiem", u.c. jaukumiem no reklāmas un mārketinga speciālistu puses, ka arī Latvijā jāsāk meklēt arvien lielākus un krāšņākus vārdus savas domas izteikšanai. Citādi taču neviens nesapratīs, ka raksts ir par problēmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas