Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Aiz slēgtām durvīm tēvs un dēls Ozoliņi ar Parex tiesājas par teju 160 000 latu parādu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tikai Latvijaaa
t
Ta nu gan zinu atradusi! Diena, haloo!!??? sadi raksti piestav dzeltenajiem un pat viniem tas nav nekas ipass. Seviski sodien, kad tiesas ar sadaam pravaam parpilditas. Butu labak rakstijusi un papetijusi kuri cilveki saziedoja slimaa sunisa arstesanai un tamlidzigaam lietam. Vismaz kada emocija.
terra
t
Žēl Agneses- sapinās ar to plātīzeri Miku, kas iedomājas sevi par ģēniju esam. Bet,diemžēl, prasta viduvējība.
neaizmirstulīte
n
Oskars Barševskis 2. Atliek tikai pārcelties uz Taizemi.
ani-PDz
a
Varbut vajag ar normalu arodu nodarboties, nevis tapt par pashsludinatu rezhisoru. Rietumos shaadi rezhisori ir ljoti nabadziigi un dziivo kojaas, nevis luksus dziivokljos. Nu zheel ka taa.. nabaga zeens.
johny rotten
j
eu bet vecais Ozolinsh jau tikai galvotaajs bija ....vai tad teevi negalvo delu dzivoklju iegaadi?..normala shtele
gio
g
Kā fūtnots šai prāvai derētu jaunākā "Kluba" vāks, kur rēgojas Zeltiņas soft porno ... sejā baisa grimase, kājas sašķiebtas kā kroplei ... apakšveļa? nu tas jau priekš puritāņiem. Nebeidzu brīnīties, kur nokļuvusi Ķimeles skolniece, kas gribēja līdzināties Garbo, apbrīnoja Mariju Leiko.
sers
s
fabrikas tēvam nepatīk būt par realitātes šova varoni!? varēja tak salikt kameras un lai skatītāji balso par tiesas dalībniekiem!! būtu piķis un iespēja izbalsot tiesnesi vai nagu maucējus no parexa!
erty
e
p;ardot savu meiču .... tas varētu būt jaunākā realitātes šova nosaukums. ..... :)
Grieta Pļurkstvāvere
G
"Pērnā gada vasarā producents M.Ozoliņš mēģināja pārdot divus savus peldlīdzekļus - antīku koka motorlaivu un izklaides vajadzībām pārbūvētu zviedru desanta kuģi, savukārt pērnā gada nogalē Vecrīgā abi ar sievu atvēra adīšanas salonu." Latviešu bizness rullē! Parādsaistības USD 300 000,00. Aktīvi: jahta un koka dekoratīvs kuģis. Ienākumu avots: ar rokām adītu zeķu, cimdu un pampersu tirgotava.
joks
j
Tas nav spoguļattēls, jo cenas var normāli izlasīt.
Yes
Y
Vajag paaicinat uz seedi bankas kreditdalas darbinieku gundaru lai ka liecinieks pastasta par lredita nemsanas niansem un otkara summu
Māris Ozoliņš
M
ar Ziedonjdarza dzivokli tam nav nekaaada sakara...lai zhurnaliste vispirms paskataas Zemesgramataa..:))...bet mineejumi tieshaam ir smiekliiigi....
Gribu zināt
G
Nu lai nebūtu spekulāciju par un ap, varbūt var tomēr pateikt, par ko būs šī tiesa. Citādi minējumi jau kļūst smieklīgi. Nu neticu, ka tas ir dzīvokļa jautājums.
Fields
F
treknajos gados gan Miks no zurnalistiem nebeega un nesleepaas, bet tiesi preteeji - visu ko nopirka uzreiz steidza atradiit/atstaastit PDZ:D Atradu maajas vecas pdz no trekno gadu laikiem un var normali norekties par ta laika ''biezajiem- blatnikiem''
inženieris-celtnieks
i
Man ir bijis tas gods paviesoties tajā Ziedoņdārza dzīviklī un es vienai no Ozoliņu "radniecēm" teicu, lai to dzīvokli nekādā gadījumā nepērk, jo apdares materiāli un arī būvniecība tur ir pilnīgs sviets. Pie tās ēkas būvniecības strādāja mans viens kursabiedrs un mēs ar viņu šo jautājumu apspriedām, viņš pats 'nirdz par šim jaunbūvēm. Iekrita Miks, smagi iekrita.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas