Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Aizdevējiem joprojām iebildumi pret budžeta konsolidācijas pasākumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.Gr.
I
Ir ljoti pareizi pacelt minimaalo algu uz 200 Ls! Valdiibai vajaga nostaaties uz pakaljkaajaam un paarliecinaat aizdeveejus! Bet mani ljoti intrereseetu, cik Latvijai % jaamksaa par aizdevumu. Iiriem aizdevums iznaak ljoti daargs, latvieshiem laikam gan leetaaks, ja aarzemnieki muus taa liela!
Verzes k- dzei
V
Kur tu esi palikusi??Neviens nerunā par to. par cik ir aplaupīti invalīdi un pensionāri!! Ar nodokli zālēm, elektrībai + vel tarifs no aprīļa,partikai, un ,un .....
mērķtiecīga politika
m
Tā ir mērķtiecīga politika, lai beidzot patriektu no individuālajām mājām Rīgā un tās tuvākajā apkārtnē visus tos aborigēnus, kurus nepadzina krievi, tos, kuri tur ieperinājās krievu laikos, kā arī tos, kuriem tika atjaunotas īpašumtoesības. Latviešiem ir pienācis laiks atbrīvot vietu Krievijas jaunbagātniekiem un citu valstu spekulantiem.
FM stulbums
F
nekustamā īpašuma nodoklis ir nesamērīgs un stulbi veidots. Tas balstās uz stulbi izstrādātas kadastrālo vērtību bāzes. Līdz ar to vieniem tas ir pavisam neliels, savukārt citiem - nesamaksājams
Lelle
L
Tāpēc, ka šī valsts ir nozagta ar to darboņu rokām, kas saņem četru ciparu algas valsts pārvaldē.
Lelle
L
Kapēc neviens neatzīstas, ka aizdevēji prasa veikt strukturālās reformas valsts pārvaldē?
dzeris
d
Cik saprotu, pat aizdevēji uzskata, ka ves. nozarē samazinājums ir nelietderīgs, tā ka aizdevēji ir humānāki un tālredzīgāki par mūsu pašu valdību.
pietiek
p
Kur dabūt naudu? Likvidēt iekšlietu ministriju. Atjaunot zemessardzi, atļaut glabāt ieročus mājās. Jaunsardzei ar zemessardzi rīkot patruļas ar civiliedzīvotāju un valstij lojālo policistu līdzdalību. Izveidot iekšlietu komiteju, kas pamatā balstās uz zemessardzi, uz tiem policistiem, kam nauda nav galvenais.
..WOW
.
Pasakiet- ka var samazinat gimeneem un veselibas jomaa??????? Varat iedomaties sekas?
Toties aizdevejiem patik..
T
Kad trucigie tiek vel vairak apskaititi un tas minimums par kuru vispar nevar izdzivot menesii, tiks vel vairak samazinats. Jadomaa, aizdevejiem patik aplaupit trucigos vel vairak un velas lai trucigie atmaksaa ko LV politiki izvazajusi unizzagusi no valsts budzeta. Tāpat aizdevēji tikai par daļēji ilgtspējīgiem pasākumiem atzinuši plānoto subsīdiju samazinājumu ceļu uzturēšanai, ģimenes valsts pabalsta samazināšanu no 1.jūlija, pensiju kapitāla uzskaiti un uzkrāšanu, ņemot vērā faktiski veiktās sociālās apdrošināšanas iemaksas, samazinājumu veselības jomā, pievienotās vērtības nodokļa piemērošanu izsolēm, ēnu ekonomikas apkarošanas plāna pasākumu ieviešanu, kā arī virzīto uzņēmumu auto nodokli.
Vienotības Klibā zos(e)
V
Aizdevējiņiem nepatīk viss, kas nepatīk rijīgo banku īpašniekiem.... Forši!
Человек
Ч
Разве это важно Медведев прилетел в Польшу и встречается с Коморовским. Вот это дружба. Вот это хорошо.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas