Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aizdomas par nolaidīgu Ogres rajona bērnunama rīcību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sandra
s
nu ja kavienmer lai kas notiktu bernunams nekad nau vainigs butu labak pieskatijusi bernus bet kuru tas ustrauc naujau vajadzibas ja aug bernama nutad lai dara ko grib galvenais lai neaiskar darbiniekus
yes
y
Nevajag pārmest raksta autorei, viņa balstās uz saņemto informāciju! Ja viss noritētu tā, kā Tu Lauku cilvēks vēlies, tad jau sanāk, ka pati iestāde nav vainīga ne pie kā!?
khm
k
vai tad kads noniecina visu darbinieku darbu
mirte
m
Es gan negribētu noniecināt bērnu nama darbinieku darbu, pati esmu bieži ciemojusies iestādē, man radies iespaids, ka bērni tiek mīlēti uz aizstāvēti, iestādē valda sirsnīga gaisotne un man gribas teikt lielu paldies darbiniekiem par šo grūto darbu.
xxx
x
nu kaa zinaams shis nav pirmais gadiijums, ka ogres slimniica buutu kko salaidusi griistee ar pacientu veseliibu. dzirdot citus staastus ir pat bail slimniicaa iekshaa iet. viennoziimiigi galvenaa vaina ir slimniicas darbinieku radiita. kas taa par lietu, ka nevar izrakstu uzreiz iedot. Beernunama darbiniekiem pashiem bija jaauzmin, ka izrakstaa ir noraadiita turpmaakaa veseljoshanaas riigas slimniicaa? te vnk kaadam ir atkal slavas par maz bijis un izpuuta no mushas ziloni.
alla
a
man liekas, ka beernu nama vadiitaajs tomeer ir beerninjam gjimenes galva, maasinjas, visi audzinataji, tie ir kaa gjimenes locekli. un vai gjimenes galvam un gjimenes locejkljiem neintereseetu, kas vispaar bija kaiteejis beernam? es to patieshaam nesaprotu,
Lauku cilvēks
L
Rakstu izlasīju, nesatraucies - "es"! Brīnos par šiem "spečokiem", kuri visu zina, visu saprot un jau zina vainīgos! Malači! Jūs noteikti uztaisītu labu karjeru PSRS laikos vienā labā iestādē - VDK. Savulaik bija labs teiciens - padod cilvēku, pantu piemeklēsim. Nesaku, ka bērnunamā strādā svētie, tomēr ja bērnam tik nopietnas problēmas, Ogres slimnīcai pašiem arī vajadzēja reaģēt! Bet nez kādēļ neviens vispār nerunā par Ogres slimnīcas atbildību, kuras darbinieki laicīgi nebija sagatavojuši izrakstu, bet pēc tam nepapūlējās to izrakstu aizsūtīt ģimenes ārstam. Un vēl - ai, ai,ai, cik daudz dzirdēts "laba" tieši par Ogres slimnīcas darbu. Un man patīk "duh" loģika - tieši VDK garā! Vienu gan gribu piebilst - lai meitenītei ātra atveseļošanās, jo viņa šeit ir vienīgā cietēja. Un vainīgi esam mēs visi - tāda ir Latvijas šodiena, jo nez, kā būtu šādā situācijā rīkojies jebkurš no mums. Nosodīt vai aizstāvēt ir viegli, ja pats esi malā stāvētājs. Bet kā jūtas paši darbinieki - visi te bļaustās par visu bērnu namu, nevis konkrētām iespējamajām vainīgajām personām.
duh
d
te tak viss jau ir noskaidrots par bernu nama atbildibu - izraksts nav iznjemts, berns nav bijis uz nosutitajiem izmeklejumiem. vai ar to nepietiek, lai veerstu uz to uzmaniibu, ka taa nav jaariikojas vismaz citiem? vai taa, peec lauku cilveeka domaam, nav rupja nolaidiiba, ka beerns nav ticis pie mediciniskas aprupes? briinos, ka rakstaa veel tik piesardziigi mineets. par to, vai beerna veseliiba tagad ir tik sachakareeta kaada taa ir, lems Veselibas inspekcija. tadas parbaudes prasa parasti 2,3 meneshus, ja ne ilgak, un arii tad nav zinaams, vai viennoziimiigi varees izshkirt. kluudas ir jaapaliidz noveerst peec iespeejas agraak! tas berns tak tur veel dziivos, tajaa namaa.
es
e
Laikam arī nelasa rakstu, tikai virsrakstus. Inspekcija taču vērtē tieši bērnunamu.
Lauku cilvēks
L
Virsraksts ir vienkārši ģeniāls! Laikam Laurai Dzērvei sagribējies būt sensācijas karalienei. Vēl nekas nav skaidrs, bet viņai, redziet, jau ir aizdomas. Tikai no visa stāsta tikpat labi aizdomas varētu būt gan par slimnīcas, gan ģimenes ārstes, gan beigu beigās - tās pašas viesģimenes nolaidīgu rīcību... Bet nē - jāatrod taču malējais starp tiem, kuri ikdienā dara svētīgu un ļoti smagu darbu. Nez, vai raksta autore būtu gatava kaut pāris dienas pastrādāt šādu darbu? Šaubos, jo visticamāk, viņa pieprot uzlikt treknus virsrakstus, pirms vēl vispār ir noskaidroti VISI fakti.
es
e
Ceru, ka meitenīte tiks izārstēta un par spīti visam viņai veiksies tālāk dzīvē.
es
e
Tu citus rakstus arī tikpat rūpīgi lasi? Nav brīnums, ka parasti komentē tik jocīgi... :-)
Lex
L
Izlasi kārtīgi - bērnunams nevis bērnudārzs. Kas varētu nozīmēt, ka meitenei NAV vecāku.
Zvirbulēn!
Z
Vai maz zini, vai šim bērnam ir dzīvi vecāki?Jārunā ir par katra bērna labklājību mūsu valstī, jo ,neaizmirsti, mums viņu ir ļoti maz! Tikai bērnos ir mūsu tautas nākotne,(ne teritorijā, ne kredītos, vai, vēl sazin kur) gadījumā, ja vēl neesi to sapratis.
vvv
v
Bet kur paliek ģimenes ārstu atbildība, kas bērna veselību uzrauga ikdienā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas