Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Akustiskās koncertzāles projektam sāksies publiskā apspriešana

Akustiskās koncertzāles projektam pirmdien sāksies četras nedēļas ilga sabiedriskā apspriešana, aģentūru  BNS informēja aģentūras "Jaunie trīs brāļi" sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Karkovska.

Četru nedēļu laikā Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas informācijas centrā ikvienam būs iespēja apskatīt arhitektu biroja "Sīlis, Zābers un Kļava" koncertzāles projekta maketu, iepazīties ar sīkāku informāciju par projektu un koncertzāles ieceri, kā arī pašiem izteikt viedokli par projektu.

Sabiedrisko apspriešanu pirmdien ievadīs svinīgs pasākums, kura laikā sabiedrībā pazīstami mūziķi, arhitekti, koncertorganizāciju vadītāji un kultūras eksperti izteiks savu viedokli par projektu.

Plānots, ka pasākumā piedalīsies kultūras ministre Helēna Demakova un koncertzāles projekta autors arhitekts Andris Sīlis.

Ar akustiskās koncertzāles projektu interesenti varēs iepazīties arī mājaslapā www.koncertzale.lv, kur varēs iepazīties arī ar projekta vēsturi, ekonomista Kārļa Goppera ekonomisko pētījumu un maketu. Mājaslapā arī būs iespēja izteikt savu viedokli.

Publiskā apspriešana ilgs līdz 20. oktobrim, kuras laikā Sīlim būs arī tikšanās ar iedzīvotājiem.

Akustiskās koncertzāles būvniecību uz AB dambja paredzēts sākt 2007.gada maijā un pabeigt 2008.gada beigās. Tajā plānots veidot divas zāles. Lielajā zālē būs vietas 1300-1500 skatītājiem, bet mazajā zālē iekārtos vietas 350 skatītājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas