Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

ĀM izvērtēs vēstniecību slēgšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fui
f
Pilīgi piekrītu! Vienīgi gribu piebilst, ka vēstniecības ir daudz maz ciešamas, turklāt nejau kartā Eiropas valstī tādas ir (piemēram Šveicē nav un tuvākā vēstniecība ir Austrijā). Savukārt konsulāti... Tas ir pilnīgi cits stāsts. Neko briesmīgāku savā mūžā neesmu redzējusi. Tā kā tos pilnīgi noteikti var likvidēt uz visiem 100%, jo jēgas no viņiem nekādas.
Toms
T
Vai Riekstins ir parupejies par to, lai atceltu amoralo, Latvijas valsti degradejosu, Latvijas valsts naudas izzogoso likumu "Par diplomatu izdienas pensijam"? So likumu Riekstins un Kalniete (esot AM amata) izlobeja, lai piepilditu savas kabatas un nodrosinatu labas dienas sev un sai dienas zaglu klikei ta saucamajiem diplomatiem, kuri jau ta dzivo pari savam meram, sanemot lielu algu AM un vel lielakus pabalstus rezidejosajas valstis (vestnieki pat lidz Ls, 2000/menesi, dzivoklis, automasina, veselibas apdrosinasana uz valst rekina). Inga, butu gan labak paklusejusi, neviena Latvijas vestnieciba nestrada atbilsosi tam ka tam butu jastrada. Nekad nav dzirdetas labas atsauksmes par Latvijas vestniecibu darbiniekiem. Par viniem runa, ka tie ir augstpratigi, rupji, neiecietigi, neprofesionali un bez jel kadas ieinteresetibas dara savu darbu, nerunajot jau par to, ka vini gribetu kadam palidzet, iznemums ir konsularie darbinieki, ja, tie daleji pilda savus darba pienakumus apzinigi, bet tie parejiee tiesam ir paslabuma mekletaji, un ka tas ir ta par to runa visi kuriem ir nacies saskarties ar siem darboniem. Ja kads ta uztraucas par Latvija siedzivotaju problemam arzemes tad ES teritorija Latvijas vestniecibas ir jatstaj Lielbritanija, Irija, Vacija, Belgija.
Inga
I
"Gudrinieku" komentāros uzskatāmi parādās ĀM vājākā vieta - PR vēstniecību darba skaidrošanā. Jo tie tūkstoši, kas dzīvo un strādā ārzemēs un regulāri griežas vēstniecībās saistībā ar dažādu izziņu un dokumentu kārtošanu, jau te nekomentē. Komentē tādi, kas, šķiet, ne reizi nav pakaļu no Latvijas ārā izvilkuši. Lai KONFEKTE pamēģina aiziet, piemēram, uz kādu Lietuvas vai Igaunijas vēstniecību pēc atgriešanās apliecības vai palūgt citu elementāru palīdzību! Pasūtīs, tevi dārgā, trīs mājas tālāk! Šobrīd, kad kaudzēm latviešu izbrauc darba meklējumos (vai LV iedzīvotājas ieprecas) praktiski visās Eiropas valstīs, ir neprāts slēgt kādu no vēstniecībām! Tā ir vienīgā vieta, kur iet lūgt palīdzību, kad vīrs padzen no mājas, vai darba devējs atņem pasi.
aicinajums tautiesiem
a
Aicinu tautiesus krizes laikos palikt majas un necelot daudz apkart - ne turisma, ne darba meklejuma nolukos. To, cik lielu vestniecibu darba laika dalu aiznem rupes par Latvijas valstspiederigajiem, sakot ar pases pazaudesanas/ nozagsanas gadijumiem, turpinot ar neveiksmigiem darba meklejumiem vai gimenes stridiem, kuru rezultata bez grasa kabata gribas noklut atpakal majas, un beidzot ar pasu izsniegsanu un bernu registresanu, aktivie komentetaji acimredzot nezina. Ja komentari nebutu anonimi, varetu lugt, lai arvalstis dzivojosie, stradajosie un celojosie tautiesi pretenziju gadijuma par grutibam sanemt tada pasa limena palidzibu citu ES dalibvalstu vestniecibas, kadu iespejams sanemt pasu valsts parstavniecibas, griezas pie siem caklajiem visziniem. Par vestniecibu Italija - cik zinu, sobrid tur darbojas vestniece un sekretare. Labojiet, ka kads zina (pateisam ZINA!) labak!
xyz
x
Tikai viens piemers - Latvijas vestniecibaa Italija (Roma) gadu gadiem lidz 2006. gadam stradaja tikai 3 diplomati un viena sekretare, tadag tur strada 7!!!! diplomati. Un vinji visi tur ir, nekas netiek samazinats. Un darit tur tiesam nav ko.
Mantrausis
M
Bet kāpēc neviens neapsver iespēju šos normatīvos aktus mainīt? Visi ir iestrēguši uz PATLABANĒJO situāciju, bet ne nieka nedomā to mainīt!
konfekte
k
Manuprat vajadzetu taisit apvienotas parstavniecibas 3in1 ar LT un EST. Turklat janem vera,ka ES pilsoni un ES valstu valstspiederigie sanem palidzibu visu ES valstu vestniecibas, t.i. ari LV nepilsonis var sanemt palidzibu no francijas vestniecibas Cile, jo ir ES valstspiederigais. No ta iznak, ka daudz, daudz ko varetu isinat.
Elita
E
Kam gan sis liekezu varza ir jauztur, jo no viniem tieam Latvijai nav nekadas atdeves, vieni izdevumi vinu un vinu gimenu uzturesanai? Arlietu amoralais ministris M.Riekstins daudzus diplomatiskaja/svestnieku amata ir iesedinajis pec partijas piederibas, piemeram, I.Berzins (LC), barvedim A.Skelem (TP) nevajadzigo A.Grozu, savu draugalu Elitu Kuzmu...... Kapec saja raksta nav publiceti skaitli, summas, cik Latvijas valstij/nodoklu maksatajiem izmaksa menesi. gada viena vestnieka , diplomata (un gimenes, ja tada ir) uzturesanam izmaksas?
ha
h
kam mums tikdaudz to vestniecibu ja pashi visu uz vietas tik samazinam, uz pusi to skaitu mierigi varetu samazinat

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas