Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Andrējeva Kampara kritiku vērtē kā populistisku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cereetaajs
c
Telekomunikāciju cenas nevienu tā neiespaido kā gāzes un citu energoresursu cenas. Kāda velna pēc mums vajag Inčukalnu, ja par to jāmaksā papildus.Andrējeva ir "atkarīgā" gan no azartspēlēm, (kas nav nevainīgs hobijs) gan no monopoliem.
Pilsonis
P
Tauta, vajag rakstīt iesniegumus ar sūdzībām par SPRK darbu, nevis tukši blogot Internetā un pēc tam drūmi apcerēt sava maciņā arvien lielāku tukšumu, kad samaksāts par elektrību, gāzi un siltumu. Sūdzības jānosūta pa pastu ierakstītā vēstulē Ekonomikas ministram, Saeimas Tautsaimniecības komisijai, un Ģenerālprokuratūrai. Saskaņā ar Latvijas likumdošanu, ja par kādu amatpersonu tiek saņemtas sūdzības, daudz sūdzību (esiet uzmanīgi - tās jānosauc par Iesniegumiem), tas ir pamats amatpersonas atlaišanai, un pat tiesa neko vairs neizglābs. Visa ierēdniecība Latvijā tā uztaisīta - darbojas uz iesniegumu plūsmu āpstrādi. Ja ir sūdzība, piemēram, par Andrējevas brāļošanos ar ģāzes tirgoņiem, tad jāpieprasa Ģenerālprokuratūra uzsākt šādas brāļošanās izmeklēšanu un vainīgās koruptīvos sakaros sodīšanu. Atbilde pēc likuma jāsniedz rakstveidā 30 dienu laikā. Nereaģēt nevar, par ierēdņu nolaidību draud citi sodi. Tāpēc ja fakti apstiprinās (tarifi Latvijā aug, bet gāzes cenas pasaulē krīt par 3-4 reizēm), tad krimināllieta ar plaša mēroga izmeklēšanu, Latvijas Gāzes offšoros paslēpto patieso īpašnieku noskaidrošanu, nelikumīgiem sakariem ar regulatora amatpersonām, naudas plūsmām utt., ir garantēta. Būs arī prokuratūrai beiedzot sabiedrībais noderīgs darbs - nevis dzenāt veselu baru prokuroru dažu naftas biznesmeņu interesēs gadiem ilgi vajāt Lembergu, kas no Latvijas nodokļu maksātājiem naudu neizkrāpj un uz viņu rēķina savu biznesu netaisa, bet gan uztaisīt kaut vai pāris sējumu krimināllietu par regulatora ierēdņu pikoptajām dzīrēm mēra laikos.
roze
r
neesot sūdzību!.... labs attaisnojums gan. Neviens nesaprot ko no kā viņi uzpūš regulatori. Tomēr peļņa monopoliem kolosāla. laiks tā kā dalīties būtu...
KRPS
K
angliski SPRK no beigam KRPS nenozime neko vertigu, ja Andrejeva ar savu baru spes pamatot kapec Latvija sabiedriba un uznemumi ir pilnigi diskrimineti salidzinot pat ar Igauniju, un bez udensliesanas paskaidros, kapec naftai nokritoties 3 reizes nekas nav verojams ne siltuma tarifos, ne elektriba, ne gazes, tad vel varetu izmaksat sai aiziesanas kompensaciju, bet ja ne tad lai iet uz visam cetram pusem vai savu spelu elli. Sitam murgam ir vienreiz jadara gals.
...
.
Varbūt tiešām tie starpnieki vainīgi? Ja tā, tad tā ir lieta kas jāsakārto.
Bum-bum
B
Latvijas valstij, apejot čekistu Latvijas - Iteras gāzi pa tiešo jānoslēdz līgums ar Gazprom. Jautājums - kā to iadarīt? Ja Kamparam izdosies - malacis, ja ne, balamute.
cerams
c
Cerams,ka Kampars ieviesīs kārtību.Priecētu,ja Andrejeva vairs nestrādātu valsts institūcijās.
vai
v
Kur var redzēt gāzes cenas saucamajiem plītniekiem (gāzes plīts lietotājiem) Eiropā? Kāpēc mums ir augstākas cenas nekā Vācijā un Anglijā? Vai darbonei nav jāstrādā valsts iedzīvotāju labā?
Mr. X
M
Nu kā nevar saprast to ka ja normāli funkcionēs šis regulators,tad taču nebūs ko spēļu zālē atstāt un apmierināt citas vajadzības.Kāpēc šeit KNāBIS un Maizīša kantoris neskatās bet čakarē tautas prātu ar kaut kādu jau gandrīz aizmirstu Zemeņu kūku.
Hmm
H
gospoda .. delajem stavki!
Fiksi
F
Tas nu būtu viens no pirmajiem darbiem , parādat vēl valsti kurā jebkura atbildiga persona ir azartspēļu atkarīgs . Lai nestāsta ka azartspēles nav saistītas ar alkoholu .
aplis
a
tas bābiets bija japadzen jau otrā diena , kad Neka personīga viņu atrada spēlējamies ar pusaudžu kloķiem spēļu ellē
kuka
k
Piekrītu Kamparam. Andrējevas k-dze ir aizsēdējusies siltajā vietiņā, saņem labu algu un nenolaižas no mākoņiem. Atbalsta monopolistus.
...
.
Lai nu kā tas būtu, bet tarifi Latvijā esot augstāki kā kaut vai Igaunijā. Nevar noliegt, ka Andrejevas alga ir ļoti liela, bet atdeve ir uz jautājuma zīmes. Un viņas azartspēļu atkarība vieš lielu neuzticību.
balelins
b
Kampars no JL ir pacelis loti svarigu jautajumu, ja berels naftas maksaja 149 dolari un tagad nafta maksa ap 35- 40 dolariem par barelu tas ir apmeram 3-4 reizes letak tad kapec apkures cenas nav samazinatas vismaz 2 VAI PAT 3 reizes? un kas pie ta vainigs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Arī jaunā koalīcija nelikvidēs politizētās uzņēmumu padomes

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas