Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Andrejevs uz EP startēs no SCP, partijā nestāsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Tas nu gan ir pilnīgi un galīgi garām!!! Tad jau arī visi parējie, kas iekļūs deputātos un nebūs partijas biedri, mierīgi varēs ne ar ko neatbildēt un staigāt kur grib un kā grib, jo uz viņiem partijas disciplīna, statūti, programma un finansiālās saistības neattieksies. Veidojas totāls bardaks.
vdk
v
godīgais čekists drusku samelojās, ka vairs nekandidēs. acīmredzot jaunajam palīgam iepatikās siltā vietiņa un sakūdīja pensonāru stertēt atkal
pinko
p
Nepatīk man šīs spēlītes. Biju gatava balsot par SCP, jo tās cilvēki šķita mazliet gudrāki, mazliet mazāk oportūnisti kā pārejie. Bet tagad balsošu par A. Lejiņu, jo kaut gan man riebjas sociāldemokrātu partija, Lejiņš šķiet ne tik gluds un tik liels karjerists kā Andrejevs (ar šo pēdejo "gājienu" man cieņa pret Andrejevu stipri mazinājusies).
dom za uglom
d
Forša partija, kurai pašai nav nekā no piedāvāt - vāc visādas norietējušās zvaigznes pa kaktiem, pilnīgs sviests. Cer, ka kāds pašu lohs tādējādi arī uz šo astes kaut kur iešļūks. Velti!
žurka
ž
Latvieši tiešām dīvaiņi. Katrs otrais ciena Andrejevu. Tas nekas, ka viņš savā lādzīgumā padomju laikā piekrita sadarboties ar VDK. Tak jau gribējās pa ārvalstu kongresiem braukāt. Atceros viņa asaraino nožēlas vēstuli Dienā, kad tas nāca gaismā. Galvenais attaisnojums - brālīši, bija tādi laiki. Ja nebūtu es, tad kāds daudz sliktāks būtu ziņotājs. Viņa cienītāju acīs VDK sadarbība ir tikai nieks. Tas līdzīgi kā ar korupciju. 31% to pieņem. Lai jau zog, ka tik dalās ar citiem. Lai jau nodod. Ka tik īstajā brīdī māk pateikt patriotiskus vārdus. Pat no LC viņš nespēja izstāties, kad tie apvienojās ar LPP. Vēl kaut ko gaidīja, lai to izdarītu pēc diviem gadiem. LC LPP apvienošanās kongresā teica galveno uzrunu un tēloja kāzu ģenerāli. Ne ar vārdiņu neminēja par izstāšanos.Kad cits piedāvājums kabatā, tad var arī izstāties. Neatceros nevienu gadījumu, kad šis kungs būtu riskējis ieņēmis skaidru pozīciju neskaidrā situācijā. Tāds gluds un simpātisks. Īstens latvietis starp īsteniem latviešiem.
ha ha ha ha ha
h
Eu! Vaļerjanoviču varbūt paņmiet! Tagad smukas frizūras atkal modē. Ģeldēs Rīgas Domē par mēru. Vai vismaz Mārupē.
svētdiennaktis
s
Visu cieņu, Georg!
Nastasja Fiļipovna
N
lai vai kā, SCP tēlam tas ir ieguvums.
Vija
V
Andrejevu ļoti cienu un uzskatu par vienu no inteliģentākajiem un gudrākajiem Latvijas politiķiem. To viņš pierādīja jau ar pirmajām dienām cīņā par valsts neatkarību. Lai viņam veicas!
zvirbulēns
z
Būs jārosina tautas nobalsošana par to, ka Latvija nevirza uz ES deputātus. No to deputātu darbības Latvijai nav nekāda labuma, nekāda. :)))
Atbalstu
A
Te viens no vairākiem desmitiem piemēru, kas publicēti Eiroparlamenta mājaslapā: "Georgs ANDREJEVS aicināja atbalstīt ziņojumā papildu punktu, kas mudina dalībvalstis apsvērt iespēju pilnvarot Eiropas Komisiju vest sarunas ar farmācijas pārstāvjiem, lai antiretrovīrusu zāles ES tiktu pārdotas par zemākām cenām. Šo punktu Parlaments, balsojot par ziņojumu, atbalstīja. Deputāts arī aicināja dalībvalstis un Eiropas Komisiju atbalstīt nevalstiskās un sabiedriskās organizācijas, sniedzot tām nepieciešamo finansējumu."
Ducal
D
"Pastāsti, lūdzu, sīkāk, ko G . Andrejevs ir palīdzējis Latvijas mediķiem, pacientiem, invalīdiem. Man nav tādas informācijas." Nu kaa! Aizsutija apsveikumus Ziemassvetkos! (Par parlamenta naudu, sekretares rakstitus.)
Ainis
A
Un tu ko nedari, te gudri di.s tikai !! Nelaiž jau tie miljonāri, Štikeberģi, Šķēles, Kristovski, Šleseri jau kuru katru, vajadzīgs vai nu piķis, "aizmugure" milzīga nekaunība .........
Ainis
A
Pastāsti, lūdzu, sīkāk, ko G . Andrejevs ir palīdzējis Latvijas mediķiem, pacientiem, invalīdiem. Man nav tādas informācijas.
Atbalstu
A
Georgs Andrejevs ir ļoti daudz palīdzējis Latvijas mediķiem, pacientiem, invalīdiem, strādājot tieši Eiroparlamentā. Latvija tikai iegūs, ja viņam būs iespēja darbu turpināt. Turieties, Andrejeva kungs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas