Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Andrejs Vaivars: Tautas partijas pēdējais trumpis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mikus
M
Vai kāds spēj iedomāties Šķēli strādājam par parastu deputātu? Bet tūlītējai kandidēšanai uz Ministru prezidentu tāds būtisks šķērslis kā Zatlera izvēle. Tā "veiksmīgā uzņēmējdarbība" savulaik aprobežojās ar steidzīgu prihvatizētās pārtikas rūpniecības izpārdošanu. Pats tētiņš ar nav tik dumjš, lai nesaprastu, ka nākamo Saeimu TP neredzēt. Bez pāris emisāriem Saeimā (kā pielūgsmē apreibusī Muižniece un Pietkevičs II Krauklis) un dažiem oranžiem vietvalžiem reģionos, kuriem katastrofāli pietrūcis jumts, nekāds par nieka procentu lielāks atbalsts nesanāk. Tāpēc viss tiek likts uz partijas parstāvniecības trumpi pašreizējā. Katrs valdības lēmums tiek nežēlīgi kritizēts un tai faktiski saistītas rokas, pēc budžeta pieņemšanas uz vispārējas neapmierinātības viļņa var gāzt valdību un pa to juku laiku, kazi, pat bez premjerēsanas panākt lata devalvāciju. Pēc tam tētiņam zudīs jebkura interese par Latviju.
Vija
V
Man Vaivara mazliet žēl, jo rakstīt pēc Ozoliņa, Pakalniņas, Rodina... nu nav viegli! Tajā pašā laikā man nav skaidrs, par ko iestājas Vaivars: lasot rodas tāda šūpošanās sajūta, - gaidi, gaidi to punktu uz i, bet - stāstam beigas?!
Jānis
J
Vai ir vērts tik daudz rakstīt par Šķēli?
Jānis
J
Mums ir daudzkārt mazākas algas nekā l a b k l ā j ī b a s zemēs,jo mums ir daudzkārt netalantīgāki saimnieki. Man zosādu uzdzen mūsu saimnieku netalantīgums. Un kur gan talantīgi saimnieki varētu rasties,ja par īpašniekiem kļuva likumīgi zogot nevis prasmīgi samniekojot?
P
P
Jā Ozoliņš ar Rodinu ko varēja pateikt tIn nu makšķeres kā tur Tevi sauca Andrejs, vai??
P
P
Vaivar lasies prom!! Tu nekam nederi! Tici man!
BŪS
B
GAN ŠĶĒLE JĀSLAVĒ, TAČU NE TAGAD, LAI PAIET ŠITĀ ŠĻURA UN NĀK TUVĀK VĒLĒŠANAS.
Vaivaram
V
Susuriņ, sēdi nu mājās. Nespēju līdz galam izlasīt. Pēc Rodina un Ozoliņa tev te nav ko darīt.
teletubijs
t
sodien komentaru nav???
P
P
Kur Zvirbulēna??? KO? Ko Ozoliņš neraksta? Ka te vispār notiek?? Kas tā par Dienu??
Oga
O
Vāji, Vaivar.
Ekonomists
E
Ticu, ka tev devalvācija uzdzen zosādu, tāpat kā daudziem, kas nav draugos ar ekonomiku. Vienķārši tu joprojām ceri, ka tev izdosies saglabāt savu algu latos, bet ja viss notiks tā kā jānoytiek pēc ekonomikas likumiem nevis cilvēku labajiem nodomiem, tad agru vai vēlu tev tiks samazināta alga vai arī vispār darbs pazudīs. Vienkārši valūtai jānostājas savā patiesajā vērtībā. No makroekonomiskā viedokļa izdevīgāk, ka tas notiek ārējās nevis iekšējās devalvācijas rezultātā. Tā lūk. Nekā personīga.
izmisums
i
Nu ko jūs te rejaties, raksts normāls, tikai nav saprotam, kādēļ Vaivars neiesniedz atlūgumu kopā ar citiem dieniešiem, vai viņam ir pieņemama šī radusies situācija ar mīkainajiem, iespējams oranžos mākoņos slēptajiem jaunajiem īpašniekiem un veidu, kā tika atlaisti Dienas darbnieki!, Lūdzu autora komentāru!
lno
l
Ne viens, ne otrs! Šķēle nav jāslavē, kad putekļi nogulsies, būs jaslvē Lembergs:)
meitene jautātāja
m
Es domāju, ka, atšķirībā no A. V. vakarējā raksta, šis raksts ir labs, līdzšinējās "Dienas" tradīcijās. Cits jautājums - vai autors to rakstījis sakostiem zobiem vai aiz pārliecības? Vai šī ir mīmikrija vai tagadējās "Dienas" patiesā seja? Kā gribētos cerēt, ka tas rakstīts aiz pārliecības un atspoguļo tagadējās "Dienas" patieso seju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas