Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Apdrošinātāji nedomā ieviest veselības apdrošināšanu privātpersonām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nezinu
n
Loti pratigi, ja butu pieejamas apdrosinasanas polises privatpersonam - labrpat iegadatos.
Juris
J
Bet ka nopirkt polisi?Sausmigas cenas!!!
Dr.xy
D
Veselibas apdrosinasanai ir jafunkcione apmeram tapat ka iemaksam par pensiju.Apdrosina- sanai ir jabut obligata visiem,iznemot uznemejus kuri apdrosinas privati.Apdrosinatas perso- nas apdrosinajuma dala tiek atvilkta no algas,berniem jabut lidzapdrosinatiem.Par bezdarb- niekiem jamaksa valstij.Apdrosinasanas summa tiek aprekinata procentuali no algas. Ta ir solidara veselibas apdrosinasana,jo jaunakie pie arsta iet retak,tatad vini sava jauniba maksa par vecakiem cilvekiem,savukart velak par viniem maksas citi jauniesi.
???
?
Vai mēs varam vienreiz beigt ņirgāties par cilvēku izskatu un tml. ,bet runāt par lietu. Ja ir priekšlikums, tad to apspriest. Ja nav ko teikt, tad turēt ciet savu netīro muti. Tas nav jaunās ministres sakarā, bet par jebkuru cilvēku.
to ieviesies RSK
t
baibas bijuši darba vieta, caur kuru labi var izzagt budžetu, piem birka dēls pusmiljonu
hā hā hā
h
šito duru par ministri
zahars
z
Kā pie tādām un nepārtrauktām valsts apmaksāto pakalpojumu groza izmaiņām vispār var ilgtermiņā plānot sakarīgu apdrošināšanas biznesu !?
Tendence
T
Tagad, skarbajā taupības režīmā, sākusies tendence privātuzņēmumos vairs darbiniekus neapdrošināt, vai arī apdrošināt daļēji (teiksim, iemaksājot sēklas naudu, lai polisi vispār varētu dabūt.) Vai tik drīz nebūs tā, ka uz apdrošināšanas polisēm varēs cerēt tikai valsts un pašvaldības iestādēs strādājošie?
Raitis
R
prātīga doma! jau sen to vajadzēja darīt!
minka
m
...pirms vairākiem gadiem Auders gribēja šo lietu atrisināt, bet vai to viņam ļāva??? ,,Haizivis" aprija... Redzēs kā ies šodien!
khem
k
diemzel gadas kludities
Exxlib
E
Apdrošināšanas AS = AAS nevis ASS Ja paviršība ir sīkumā...
ha
h
man taapat ir var teikt ka privaata apdroshinaashanas polise - kas tad nezina, ka caur firmaam, kuras droshina savus darbiniekus, var apdroshinaaties arii tjipa "radinieki" - ja ir gali, var dabuut ljoti sen. nespekuleeju ar to, bet katraa zinjaa juutos droshaak, jo nav jaastreso par to, kaa buus, ja buus. diezgan diivaina attieksme no apdroshinaataajiem - vai tad vismaz kaada aptauja ir bijusi, uz kaa pamata izteikt tik striktus apgalvojumus, ka tauta to nevar atljauties? man ar nav leeta - kaut kaadi 150 ls gadaa.
who cares
w
Jāsaka, ka pavisam jocīgi tie apdrošinātāji. Var jau būt, ka privātpersonu veselības apdrošināšanas polišu tirgošana pa vienai (privātpersonām), nevis buķetītēs (kantoriem) kā tagad būtu dārgāka, bet noteikt cenu ir iespējams un, pat ja tirgus ir neliels un pamatīgi pārklājas ar jau notirgotajām polisēm caur kantoriem, produkts ir produkts, pat ja cena ir augsta. == "fiška" īsti nav saprotama, bet var gadīties kaut kāda karteļveidīga vienošanās, lai šantažētu valsti (alias dabuotu, ka apdrošināšana ir obligāta) - tad šādai "uzvedībai" būtu kāda loģika, vai arī loģikas nav un jāuzskata, ka šie nav nekādi inovatori un nevēlas paplašināt biznesu (kas būtu ticams tikai tad, ja tie būtu valsts, nevis privāti, kantori)...
borcinsh
b
...par obligatu - nebija runas ...Tava veseliiba ir Tavas rokas ! Apdroshinashanas ir ari dazhadas (loti dargas - prieksh Vadoniem , un leetas - prieksh mums!)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas