Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Apkopojot izvēli izdarījušo viedokli, Saeimā iekļūtu deviņas partijas, liecina aptauja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
th18
t
Kāpēc nav sīkpartiju aptauja??
Senjors
S
interesanti, kur veikta aptauja, DAUGAVPILĪ?
hmm
h
labi, šoreiz pēc trešās kafijas pamodos un sapratu..
Reinis
R
Saeimas vēlēšanās neviens nepieskaita tos, kuri uz vēlēšanām nav atnākuši. Un nav arī tāda vēlēšanu biļetena "Nezinu". Tā ka tie, kuri nepiedalīsies vēlēšanās vai nav izlēmuši par ko balsot, ir jāņem nost. Attiecīgi uz leju pabīdās 5% barjeras vieta.
hmm
h
nē, pag nekas nesanāk - ja 100% šinī gadījumā ir 40% no kopējajiem aptaujātajiem, tad pieliekot procentuāli klāt atlikušos 60% procentuāli nekas nemainās..
hmm
h
o, beidzot es ar sapratu, pat bez pamošanās.. :D neizklausās gan īsti pareiza formula, bet lai nu būtu..
VpooX
V
Kopumā, tas viss ir tīrais fufelis. Īstajās vēlēšanās tad arī redzēs, kas rullēs. Kam ta jautāja? Var jau apzvanīt Madonas rajonu – būs viena bilde, apzvanīs Purvciemu – cita. Kur ta nacionālisti un "vislatvieši" utml. frukti?
Bo
B
Izlemušu balsotaju skaits ir tikai ap 40%. Parejie 60% balsu sadalisies starp visam partijam. Tapec ari tas partijas, kuram patreiz ir it ka 3%, ieklus Saejma un iegus apmeram 6..7 vietas.
Dace
D
Kādas 9 partijas ? Pēc Latvijas faktu reitinga %, Saeimā iekļūtu TIKAI DIVAS PARTIJAS : Saskaņas centrs - 10,5 un Jaunais laiks - 5,8. Pārējie ir aiz strīpas - tai skaitā visa koalīcija, kas netiek atbalstīta.
lno
l
Atkal aizmirsi, kuras partijas lobē Gazproma, lasi Krievijas intereses? Par Bodi iekārtojuši Latvijas gazē:) Kuras partijas mazākuma valdību vienmer atbalsta promaskavas partijas. Grūtgalvītis:)
lno
l
Autore ar Freimaņa palīdzību kārtējo reizi cenšas uzpucēt koalīcijas pašapvemto ancuku. Salīdzinājumam: divu kaķu īpašnieks savu mīluļu ērtībai izgrieza žogā 2 caurumus, lai katram būtu savs. Autore acīmredzot arī domā, ka katrs kaķis izmantos tikai sev paredzēto caurumu:))
mg
m
Izskatas, ka gm nesaprot, ka JL vieniga ceriba ir Saskanas centrs. Katra zina, JL pats to saprot loti labi un tric un dreb par so iespeju, jo no nacionalisma sai veidojuma nav ne vests. Bet Saskanas centram, ka runa, esot jau vienosanas ar sleseristiem. Ta ka JL dosies pa skuju taku, kur, patiesiba, tas ari ir pelnijs atrasties.
hmm
h
laikam neesmu vēl īsti pamodies, tā arī neizdodas salīmēt kopā tabulā redzamos partiju reitingus ar tekstā pieminētajiem procentiem..
ss
s
šausmas,valdīs tie kas jau valda
gm
g
Izskatās, ka JL šoreiz ir reāla alternatīva pret proKremlisko Saskaņas Centru. Labi, ka Repše ir pagājis malā. Toties Saskaņas Centra Ušakovs & Urbanovičš var stāstīt cik grib, ka nav saistīti ar Krieviju. Kad bija jābalsos par Gruziju, tad gluži kā pēc Putina svilpes atstāja Saeimas zāli. Šobrīd izskatās, ka JL būs latviešu cienīga atbilde "pseidointelektuālim" Ušakovam, kurš iemācījies runāt mazliet frizētākās frāzēs nekā, piemēram, Pliners.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas