Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Apšauba interneta lapas efektivitāti 13. janvāra nemieru izmeklēšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AL
A
''Krimināltiesību eksperts Andrejs Judins uzskata, ka tie, kuri videokadros policijas interneta lapā redzēs savus paziņas, zvanīs nevis policijai, bet gan saviem draugiem, lai izstāstītu, ka redzējuši paziņu.'' Šis eksperts laikam dzīvo pagrabā, ja runā tādas muļķības. Bet eksperti mums arī ir valdībā, tāpec jau nav jābrīnās par tādu aprobežotību.
Uģis
U
Protams nav labi damelēt svešu īpašumu un vajadzētu sodīt , toties Godmaņa kungs ir izdamelējis visu valsti un viņam par to nekas tas taču netaisnīgi
Zilite
Z
" VANDEJAS SINDROMA " sakara - "Skujuteevs", 21.01.2009, 20:59 " GALETTE DES ROIS " Ja jau Francija, tad Francija. Ja jau revolucija un revolucionari, tad noteikti ari - i d e j a. Ideja - kūka. Jeb kūkas gabalins ar iecepto resno pupu. Tas, kuram dalot kūku, patrapisies gabals ar pupu - tas ir KARALIS ! Bet pupa ir tik resna, ka saredzama jau nesadalita kūkā. Un redzetaju ir daudz . Kurs dabus ? Ko darit ? Lai nebutu smauksanas , ir radits aizsardzibas mehanisms , jo t a u t a ir gudra. Ta pastumj vieglako ( jeb jaunako , varbut tapec labako ) zem galda un vins norada - TU sanemsi kūkas gabalinu ar iecepto pupu , TU busi karalis ! Atbildiba tautai liela , jo ikreiz , kad karalis sajut slapes un veldze tas , tuvinot dzeramtrauku savai mutei - t a u t a i jasauc - " Le roi boit " / karalis dzer / . Si vardu kombinacija francuziem ir seviski gruti izrunajama. Merci !
Šampēteris
Š
Judina pamācības duraciņiem nepalīdzēs. Tas jaušams komentāros. Efektīva pat vēl nepublicēta lapa.
Kaimiņiene
K
Un kā vēl paziņošu!
Vjū
V
Judins: "Ļoti labi, ka policijai ziņoja par trolejbusā dzirdēto sarunu," Jums stukačošana laikam zināmajās asinīs?...
bzbz
b
Kapēc vajadzīgs stabils kurss un lielāki nodokļi Tapēc, ka varenajiem ir vel lieli uzkrājumi latos. Ja lats nebūtu stabils, uzkrājumi nolīdzinātos ar nulli. Izskatās neviens nopietni netaisās ražošanu attīstīt, bet novilcināt laiku līdz parāda atmaksai. Līdz tam laikam visus uzkrājumus pagūs pārkonvertēt ārvalstu valūtās un atstāt šo zemīti parādos ieslīgušiem nabagiem. Pēc 3 gadiem arī valdība būs cita pat tad, ja esošā valdība paliktu pilnu termiņu, kas ir 2 gadi. Pēc viņiem kaut lai zāle neaugtu un tuksnesis paliktu.
Herms
H
kas jūs par ekspertiem. Ja uztaisīsiet lapu ar feisu izvilkumiem, noteikti ziņošu, bet šaubos gan vai manā paziņu lokā būs atraodams kāds no tiem atsaldeņiem
hmm
h
Lūdzu, aizpildi nelielu anketu par interneta lietošanu: www.visidati.lv/aptauja/226589004/
lops
l
Ja Latvijas pashreizeejais stavoklis ir "nothing special" un to apziimee ar 1, tad taa saucamie "grautini" vareetu buut noveerteeti ar 0,000001 attiecibaa pret pilnu "nothing special". Un pilns "nothing special" ir vispaar kaut kas taads par ko nav jaauztraucas, liidz ar to par "grautinjiem" vispaar nav ko runaat. Man shitaa Slaktera logika saak patikt.............
TTT
T
Stukačojat, ja gribat - rezultāta nebūs jūsu lielajai ,, palīdzībai''
TTT
T
Tikai neaizmirstiet,ka pat tad, kad ir fotogrāfija vai ieraksts - ir jābūt ekspertīzei, kura savukārt der tikai tāds uzņēmums, kuram ir noteikts pikseļu skaits ...un tas nebūt nav mazs. Citādi nekādi foto nav izmantojami kā pierādījumi.
Jānis Ozoliņš
J
Ja šobrīd vēl par maz ir sāpju, ciešanu un pazemojuma, taisīsim 2 lapas. Vienu- par vandāļiem ielās, otru- par zagļiem amatos. ( Mazos zagļus met cietumā, lielos- ceļ amatā /no 'Mērnieku laikiem"/). Dokumentēsim visu par visiem, kas vien mums zināms, lai top nepārprotami redzams: pēc būtības atšķiramies tikai ar veikuma mērogu. Kamēr vieni spēj salauzt policijas auto, izdauzīt logu vai nospert pusstopu, tikmēr otrie, ceļot savu labklājību un laimi, pamanījušies iegrūst postā simtiem tūkstošu citu, kuri savukārt bija "izdarījuši visu, kas vien bija viņu spēkos", lai mēs nenonāktu tur, kur patlaban atrodamies. Nav bez vainas vainīgo, ir tikai dažāda atbildības pakāpe- proporcionāla bijušajām un esošajām iespējām. Jo lielākas iespējas, jo lielāka atbildība gan šajā, gan viņā Saulē. Tas ir tikai laika jautājums.
f
f
domāju,ka jau nokavēts,dzelzi jākaļ,kad tā ir karsta,jo jau pieprasa visus izlaist un zaudējumus no rīkotājiem...skumji..visatļautībai nebūs gala..vēlreiz -skumji un dumi
hehh
h
Vandaaljiiem tiešām nav nekaada sakara ar komunismu. Ar komunismu ir sakars pavlikam morozovam. Tika rakstīts par to. Bet ne jau godprātīgam cilvēkam būtu jāskaidro pašsaprotamais. Tapēc paliec bez tālāka skaidrojuma, Skujutēv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Kā internets palīdz ķert noziedzniekus pasaulē, lasi šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas