Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Apsītis diktātam nepakļausies, paliks amatā

Par nekrietnu Tiesībsargs nosaucis sava biroja darbinieku rīcību, kas pieprasījusi viņa atkāpšanos no amata. Atgādinām, ka Tiesībsargā nesen izveidota arodbiedrība. 26 biroja darbinieki uzskata, ka Tiesībsarga prestižs ir zudis, birojā notiek līdzekļu izšķērdēšana un tā lēmumi tiek ietekmēti. Diktātam nekad neesmu pakļāvies un nepakļaušos, otrdien paziņojumā medijiem notiekošo novērtējis R.Apsītis.

3.jūlija biroja darbinieku vēstuli viņš izlasījis tikai vakar. Līdz šim R.Apsītis nebija sazvanāms un nekādus komentārus par notiekošo nebija sniedzis. Šodienas paziņojumā viņš uzsver, ka turpinās strādāt savā amatā un neatkāpsies. Tiesībsargs uzsver, ka turpmāk būs jāstrādā vairāk par mazāku samaksu.

“Valsts šobrīd spiesta atteikties no funkcijām, kuras nespēj veikt. Visās valsts iestādēs samazina gan darba algas, gan darbinieku skaitu. Arī  Tiesībsarga birojs nav un nebūs izņēmums. Darba apjoms Tiesībsargam nesamazināsies. Tas nozīmē, ka visiem biroja darbiniekiem nāksies strādāt vairāk un visi par to saņemsim mazāku samaksu. Izņēmumu nebūs.”

Tiesībsargs R.Apsītis uzsver, ka nekad neesot pakļāvies diktātam un to nedarīšot arī tagad. Savu darbinieku rīcību viņš nosauc par nekrietnu.

“Mani jaunības maksimālisma gadi iekrita citos laikos. Nācies uzzināt dīvainas lietas ne tikai par tiesību, bet arī cilvēku dabu. Taču, nedz universitātē, nedz parlamentā, nedz Satversmes tiesā neesmu saskāries ar tik nekrietnu rīcību. Tā ir pilnīgā pretrunā ar pašpasludinātajiem mērķiem. Diktātam nekad neesmu pakļāvies un nepakļaušos.”


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas