Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Apstiprināta jaunā airBaltic padome

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhans
J
Baksi būs?
Buba
B
Izskatās, ka trubas zemnieku astoņkājis attīstās vēl straujāk, nekā savulaik "šofera dēlu" pulciņš.
aba
a
Ārkārtīgi kompetenta speciālistu padome - tikai kādā nozarē?
TT
T
Izsmejos lizd asaram par Galznieci Lemberga ieliktni un Tukanu, KGB ieredna Tukana delu - Tukans vecakais bijis Parex Lietuva prezidents.
alias
a
Vienotība jau var pakot mantiņas TP pēdās. Pietika ar šo laiku kopš vēlēšanām, lai skaidri un gaiši visiem parādītu - pie varas tikām, tagad stāviet pie ratiem līdz nākamajām vēlēšanām. Bet Air Baltic vilciens, diemžēl, ir aizgājis. Gribētos gan redzēt pāris darbonīšus aiz restēm, bet laikam jau līdz tam vēl ilgi neizaugsim.
Vienotības triumfs
V
Tu gan esi bezkauņa, Kurmīt! Šādi izteikties par mūsu Vienotības triumfu- mūslaiku godu un valsts sirdsapziņu, barotāju un Latvijas vienīgo glābēju!!!! Tu tak saproti , ka Vienotības biedrīšiem arī gribas ka cilvēkiem - miļonārīšiem dzīvot nevis te katru dienu tautas balandu ļeksēt. Mēs tak europā esam un VALDAM Latvijā , tāpēc mums kā Vienotības triumfam PIENĀKAS arī visi labumi. Vai pareizi Tev to apgaismoju?
Kurmītis
K
Nu tur jau tā lieta, ka Lembis tomēr nav Vienotība. Viņam kaut kādas smadzenes tomēr ir galviņā. Viņš nevar nesaprast, cik nozīmīgs valstij ir aviācijas bizness ... a šite kaut kāds šmurgulis (neatradu citu - piemērotāku vārdu Augulim) taisa ziepes uz līdzenas vietas ... viņš taču VISAS šīs valdes maina, pat netiekoties ar iepriekšējiem locekļiem. Kāda tur nopelnu izvērtēšana, kādi tur padarītie/nepadarītie darbi, kādi tur plāni uz nākotni un „labā pārvaldība” ??? Prasti un ciniski tiek likti vietās pie Siles savējie. Un, lai arī tā ir Vienotības metode, pat viņi tomēr pāris vietās fiktīvus konkursiņus sarīkoja, a zaļzemnieki izskatās, ka nolēmuši publiski paņirgāties par viņu deklarētajiem principiem. Tas, ka viņi paši tos neievēro – nu tas ir skaidrs, bet šite dienas laikā tiek tam visam likts virsū no piektā stāva ... Un vissmieklīgākias, ka visas jenotības „morāles druvas kopējas” ar rižo stervu priekšgalā i ne pušplēsta vārda par to nesaka. Visi principi ir pakaļā (jeb precīzāk – zem pakaļas ... āboltiņas pakaļas) – ne vairs „reputācija” ir svarīga, nedz nesadarbošanās ar oligarhiem, nedz atklātība un profesionālās valsts pārvaldes veidošana ... Ņirga nāk par šiem jefiņiem ... :)
Vienotības triumfs
V
Kurmīt, tas ir mūsu Vienotības triumfs. Punkts. Valtij Auguļa personā paliks tukšā čaula un parādi. Nu nu?
Oskars
O
Bet kurš no viņiem kaut ko sajēdz no LIDMAŠĪNĀM un VADĪBAS ?????? Jo tie liekas tikai ir NAUDAS GRĀBĒJI !!!!!!
Kurmītis
K
P.S. ne velti krieviem ir teiciens – «с кем поведешься, от того и наберешься» ... atrašanās vienā valdībā kopā ar jenotības kretīniem laikam nevienam nepaiet bez sekām. Re, kādreiz varenie taukmūļi tikai viena „kopdzīves” gadiņa laikā tika degradēti līdz bomžu līmenim un pataisīti par impotentiem stulbenīšiem ... :)
Kurmītis
K
Njāā-a-aaa ... Neviens, absolūti NEVIENS no šiem jaunajiem nekā nejēdz no aviācijas. Arī G.Kiršteins tāds pūt-un-palaid vien ir. Ne jau velti vienlaikus piebarojas arī radio un televīzijā. Tagad situācija būs, ka divi „finansisti” a-la-buhaltērs dombrovskis sēdēs tagad ar savām Excell tabuliņām un prasīs AirBaltic speciem – „kas šitās te par salvetītēm te tiek tādos daudzumos iepirktas krīzes laikā” un „kāpēc aviokompānijai vajadzīgi papīra maisiņi” ?? Rezultāts būs tāds, ka aviācijai vajadzīgas lietas tiks bremzētas, smadzenes čakarētas un aviosabiedrības spečuki vairāk laika tērēs, gatavojot spravkas nejēgām no Padomes nevis taisīs biznesu. Flikam tas vienkārši piegriezīsies un viņš pacels cepuri ! Un kopā ar viņu aizies Airbaltic PELNOŠĀ daļa. Valtij Auguļa personā paliks tukšā čaula un parādi. Sviests kaut kāds. Es biju par Lembergu un viņa komandu augstākās domās .
Vienotības triumfs
V
Kas tev? Tev Vienotības triumfs nepatīk, bet tikai tās sile?
Stulbuma triumfs
S
Tu jefiņ
Vienotības triumfs
V
Bet kurš ir mūsu Vienotības triumfa pārstāvis no Vienotības????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas