Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Apstrīd LB prezidenta Rimšēviča teikto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VAJPRATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V
Vajag vel 275 MILJONUS eiro sindiceto kreditu atdosanai, 200 MILJONI jau iepludinati banka VAINIGO NAV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neviens nav vainigs ka valstij vajadzes iepludinat banka kopa 475 MILJONUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rimsevics un Drosibas Policija uztraucas un liek Smirnovu cietuma par daziem izteicieniem BET par 475 MILONIEM zaudejumu valstij NEUZTRAUCAS,TA NAV VINU DARISANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bet tautai vajadzes savilkt jostas vel ciesak un paradu samaksat, bet GODMANIS PELDESIES TAUKOS un KARGINS AIZ SAVAS BAGATIBAS nesapratis KURA ZELTA PODA KAKAT un ar KURU MAIBACH BRAUKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KANGARI.
ululiņš
u
Nesaprotu, par ko jūs visi uztraucaties.Rimšēvičam tāds darbs - melot. Par to viņam naudu maksā. Vakarā, slēdzot banku, viņš jebkuram korespondentam dievosies, ka lats ir stabils. No rīta pamostoties dzirdēsim, ka lats brīvi svārstās 15 % robežās Citādi pa nakti gāzīs apkārt valūtas maiņas punktus, bet maudasmijēji nopelnīs. Tas pats attiecas uz FKTK. Arī tie stundu pirms bankrota izziņošanas ar putām uz lūpām apgalvos, ka visas bankas ir pilnīgi drošas. Tā viņi meloja, melo un melos turpmāk. Tāds darbs.
dzeris - man jautājums
d
Domāju, bez tautiešu atbalsta nekas tāds notikt nevarētu, nu kaut vai Parex gadījumā, vispār jau iespaids, ka dārgo tautiešu starpā blēžu ir vēl vairāk, kas tad bija pie varas pēdējos 17 gadus?
ululiņš
u
Nu tad iecelsim to tavu Kungu par LB prezidentu!
aukstā vasara '2008
a
Latvijas Bankas prezidents būtu jāizvēlas ne mazāk rūpīgi kā SAB vai KNAB vadītājs. Viņam nedrīkstētu būt nekādu zemūdens sakaru ar politisko eliti.
Man jautājums
M
Kāpēc Latvijā vienmēr rodas tik daudzmiljonu zaudējumi tautai tieši no to banku un uzņēmumu darbības, kuru vadībā ir tās tautas pēcteči, kuru Latvijas publiskajā telpā arī ir aizliegts minēt??? Ko man darīt? Raudāt, maksāt vai skaļi saukt- lai mūžos dzīvo Ļeņins, Levins, Lipmans, Kargins, Lavents un Krasovickis? Liels paldies!
Janiz
J
Valdis jau atkal pagaidis - paskatīs kura puse uzvarēs, un tad tiem piesliesies. Gļevulis neitekmētājs...
Rietumnieks
R
To, ko domā rietumu sabiedrība šādās lietās, skaidri parāda šīsdienas raksts lielākajā Eiropas avīzē 3.lpp. visā lapas garumā! Teiksim tā - autora šoks vijas cauri visam rakstam.
Ojārs
O
LB ir tālu, tālu no reālās dzīves, viņi dzīvo savu iedomu pasaulē, un tas īpaši ir attiecināms uz LB vadītāju. Viņš taču nekur citur nav strādājis un neko citu, kā tikai LB, nav redzējis. Tāpēc arī viņš, atrodoties aiz augstajiem LB mūriem, netver reālitāti. Taču sliktākais ir tas, ka viņam sabiedrība vairs netic un neuzticas, vismaz tik daudz, cik tas bija agrāk, kad LB sabiedrības acīs bija ļoti augsts uzticības līmenis. Un tam ir tendence vēl straujāk samazināties. LB ir steidzami kaut kas jādara uzticības kredīta atjaunošanai, jo bez tā krīzes apstākļos iztikt nevarēs. Ja šis LB vadītājs to nespēs, tad būs nepieciešams cits, kurš varēs atjaunot uzticību...
aborigēns
a
p.s. eh, aizmirsies ir 'jautro zēnu' organizācijas iz '' stūra mājas' nosaukums - VDK / KGB un viņu 'ne-slavenie' darbi. Bet rēgi turpina klīst pa Latviju....
aborigēns
a
Klasisks demagoģijas paraugs, klasiska jēdzienu samainīšana - klasisks GKB darba stils . - ja sava viedokļa atklātu paušanu pasludina par panikas celšanu ar nekorektiem piemēriem. BB laiku ministru prezidents, finanšu ministrs un toreizējais Latvijas Bankas prezidents šodien ir miljonāri, un dzīvo kā 'niere taukos'. Tādi strādā bez 'panikas celšanas', jo tādiem darboņiem atklātība ('panika' ) nepatīk !
Es
E
LB sucks! Sucks, sucks, sucks... big time!!!!!!!!!!!!
Zigurds
Z
Bēdīgi paliek lasot šos "viszinīgos" komentarus par vārda brīvību. Tikai LAVINA pareizi teica, ka par lavinasizraisīšanu kalnā ir jāabild un jāsaņem sods. Tāpat, ka par panikas celšanu kādā ļaužu saietā, kliedzot, ka sācies ugunsgrēks. Pirms kāda laika zviedri ielika cietumā tādu zelli, kurš izrasija paniku par ugunsgrēku diskotekā ar traģiskām sekām. Un šitie čalīši, kas publiskā telpā palaiž baumas, kaitē manai veselībai un es pieprasu viņu sodīšanu. Kā šodien atceros, kā toreizējais ministru prezidents publiski garantēja BB drošību. Pēc tam gramstijās visapkārt meklējot vainigo, bet Galis bezbēdīgi ceļoja pa pasauli. Par vārdiem ir jāatbild. Brīvība nav domata baumām un meliem.
dzeris
d
Ar krievu naudu domāju Krievijas noguldītāju naudu.
Naivā
N
"DP (...) uzskata, ka, veidojot publikācijas par situāciju LR finanšu jomā, jābūt atbildīgiem un nevajadzētu izplatīt nepārbaudītas vai nekorekti interpretētas informācijas nokļūšanu publiskajā telpā," norāda K.Apse-Krūmiņa. Interesanti, kur var pārbaudīt informāciju, lai to varētu korekti interpretēt, ja valdības pārstāvji šo informāciju slēpj un ar nelielu laika distanci jau kuro reizi atklājas, ka pirms nedēļas viņi atkal ir melojuši?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas