Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aptauja: Gaismas pils būvniecībai zemākais atbalsts kopš 1998. gada

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs
A
GAISMAS PILS - KAMPĒJU PILS DIENVIDU TILTS - MAHINĀCIJU TILTS
khm, khm
k
Ja jau bibliotēku nedrīkst celt, jo kāds vaŗētu nozagt, tad jau bērnudārzus nedrīkst ne tik! Jo tur taču kontroles nebūs nekādas, atšķirībā no Gaismas pils!
dreebe
d
Bibliotēku VAJAG, nenoliedzami, BET - ne jau tādā izskatā, un ne jau tajā vietā. TAJĀ vietā vajag lielu DAUDZSTĀVU autostāvvietu, lai atslogotu centru un tiltus, bet bibliotēku par atlikušo naudu jāuzbūvē LATGALĒ, kaut vai Daugavpils cietoksnī - tālāk no iespējami pieaugošā ūdens līmeņa, vienkāršu, funkcionālu ēku, un vietā, kur cilvēkiem tiešām vajag darbu. Lai Latgaļi sēž un skannē iekšā grāmatas!
dreebe
d
Bibliotēku VAJAG, nenoliedzami, BET - ne jau tādā izskatā, un ne jau tajā vietā. TAJĀ vietā vajag lielu DAUDZSTĀVU autostāvvietu, lai atslogotu centru un tiltus, bet bibliotēku par atlikušo naudu jāuzbūvē LATGALĒ, kaut vai Daugavpils cietoksnī - tālāk no iespējami pieaugošā ūdens līmeņa, vienkāršu, funkcionālu ēku, un vietā, kur cilvēkiem tiešām vajag darbu. Lai Latgaļi sēž un skannē iekšā grāmatas!
TanteSidra
T
cilveki atsakas saprast, ka - ja ģimenē trūkst naudas, tad tā, kas ir, jāliek izglītībā. konkreti - to naudu kas vel ir janes uz Tautas partijas biroju vai uz Tris Bralju agenturu, bet var ari Jekaba iela iedot uz rokas Demakovai.
TanteSidra
T
musdienu Latvija celjoties dzives limenim ir vajadzigs musdienigs rekreacijas centrs toposhajiem patricieshiem - ar ziemas darziem, bodibildinga, fitnesa telpam, ar solarijiem, kegeljbani un laimetavam. sen mes to bijam pelnijushi.
@
@
Ir tikai nepatika. Un neizpratne par konferenču zālēm, satiksmi un izmaksām. Nevajag tādu.
Tumsonis
T
Ar Dienu, pateicos drosmīgai, ar sarkanām acenēm un dusmīgiem uzacu lokiem. Ziedošai Magonei, nedrebēt Saukāna rokai. Stiklotu sienu pils pacelies, lai varu būt, būt gaišāks. Un atceries, kāpēc pils grima....
Andrew
A
ja tiem 34 pa vidu ieliktu komatu arii shis% buus stipri pa lielu..nu nezinu es nevienu kas nonaak orgasmaa no shiis chupas..ja nu vieniigi..uusainaa pukje ar saviem 3 suu.. braaljiem..koaliicija un taas sulainji
Jāiet ielās!
J
Vai tas nav noziegums - Tauta pret šādu celtniecību, bet klusais ierēdnis tik stutē parakstus?! Labāk ieskenējiet tās bibliotēku grāmatas, lai tas ir pieejams tīmeklī, bet noliktavu (lasītavu) var būvēt par saprātīgu naudu.
HI
H
Ari es PRET! Piekritu ieprieksrakstitajiem komentaru argumentiem. Un Demakovu uzskatu par izskerdigako ministri, kurai absoluti nerup tautas labklajiba - un grib tikai pati sev uzcelt "pieminekli".
helēnis demakovis
h
A man ordenis, a jums????
no laukiem
n
Pilnīgi un galīgi pret tāda monstra celtniecību. Tas atkal ir tikai Rīdzeniekiem un citām promenentām personām. Neticu, ka kāds no laukiem skries uz šo bibliotēku, ja tā arī pildīs bibliotēkas f-cijas. Labāk būtu raduši finasējumu, lai uz laukiem netiktu slēgtas bibliotēkas, jo nav naudas par ko iegādāties grāmatas un algot bibliotekārus. Bet redz, nē. Skolas klapējam ciet, bibliotēkas arī, taču monstrs ir vajadzīgs.Pilnīgs murgs.
Referendumu!
R
Kam tad iisti vajadziiga taa pils? Tautai, vai tiem, kuri grib nopelniit? Ja tautai, tad jaataisa referendums. Gadiijums ir iipashs, nauda nav maza!
vaukšķis
v
Man personīgi nav pieņemams, ka Gaismas pili atkal cels Skonto un vēl tur dažas valdošai koalīcijai pietuvinātai celtnieki. Mēs jau varam redzēt kā šis pats Rāva vadītais kantoris ceļ pašu dārgāko tiltu pasaulē. Tāpat par sviestmaizi saņem bijušo Iekšlietu ministriju un ar kādiem bonusiem nodeva jau decembrī nepabeigto jauno Iekšlietu ministrijas ēku. Nu šī valsts budžeta naudas izkāšana ir pārāk redzama, tāpēc arī ir pretestība pret nākamo nokāšamo objekta celtniecība. Piemērs jau ir; tā ir jau 15 miljonu iztērētā nauda par it kā vēl nesāktā Gaismas pils buvi!!!! Tad atliek vien jautāt, cik vēl būs jāpiemaksā šiem apšaubāmajiem darītājiem, kad viņi patiešām uzsāks kaut ko darīt, jo darītāji jau nebūs viņi, bet noalgotas lēti celnieku apakšuzņēmēji??? Vienkārši pretīgi skatīties kā tiek apzagta Latvijas valsts!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas