Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ar aso reakciju Zatlers mēģina mainīt attieksmi pret sevi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jecis
J
Te daudzi kritizē Prezidentu. Arī es to esmu darījis. Bet šoreiz to atlaušos nedarīt. Šoreiz viņš ir parādījis, ka ir arī kādi principi, kurus samīdīt nedrīkst. Latvijas labā Vai tad ir kādas pazīmes, ka valdošā elite taisās kaut ko mainīt? Vai ir kādas zīmes, kā domāts atjaunot ražošanas dzīvotspēju? Tos 7.5 miljardus divos gados mierīgi var notrallināt bez reāla rezultāta.Ir vēl lielākas summas aizgājušas bez rezultāta Vai tad tas nav redzams ,ka valdītāji nezina ko darīt ar to naudu. Ko tad citu darīt prezidentam, kā rosināt Saeimas atlaišanu un cerēt uz gudrākiem un godīgiem politiķiem profesionāļiem. Viņš būs vismaz notīrījis spēles laukumu godīgu spēlētāju uznācienam, kas tad varētu sajaukt šo žuļiku vēlēšanu sistēmu,kas ar visādu stendzenieku palīdzību muļķo cilvēku. Prezidents dara pareizi .Cepuri nost!
lno
l
Ko iesaki? Stumsim Zatleru koalīcijas apkampienos?
Auzās
A
Prezidents ir līdzvainīgs, pats nozīmēja Godmani par krīzes menedžeri. Ko, viņš nezināja kas ir šis darbonis? Ar Godmaņa augšāmcelšanos atkal parādījās vislielākā necieņa pret tautu, cinisms pārākajā pakāpē, un Zatlers klusēja. Dzīvosim draudzīgi, smaidīsim viens otram, sadosimies rociņās... Jaunais Vilnis, Olimpiāde, rauti kopā ar apšaubāmām personām. Es neticu un nevaru piedot. Tagad atļāvās pussolīti paiet tautas pusē, un visi jau ekstāzē.
lno
l
Tev īsa atmiņa. Tik ātri aizmirsi Loskutova iecelšanu?
Nevermind
N
Šķiet, ka lielākā daļa komentētāju ir aizmirsuši kā Ķirurgs tika ievēlēts par prezidentu - Zoodārza krātiņā! Šādi cilvēki nemainās un mēteli uz otru pusi nekad neapgriež - tie iet vienā virzienā, viņiem nav diversifikācijas.....
lno
l
Manuprāt šoreiz Zatlers nedomā vairs tikai par sevi, bet arī par valsti. Viņš kā mediķis redz, ka vismaz 2 valdības locekļi ir uz vājprāta robežas, bet nospiedošajam vairākumam prāts nekad nav bijis, un tas valsts pastāvēšanai draudīgajā situācijā nav pieļaujams. Nav izslēgts, ka neleģitīmā saeima nopietni apsver prezidenta atcelšanas iespēju, jo nospiedošais vairākums deputātu nespēj un arī negrib aptvert reālo situāciju.
ruta
r
protams ka tas bija ļoti pareizi no prezidenta, bet vakar Domburšovā gan viens "izcils" politikānis Daudze raustījās agonijā, teikdams savu patētisko "runu" krēslā pat knosījas, lielas dusmas bija šim dakterim pret citu dakteri, kurš grib šo daktera vadīto kliķi patrenkat
DL
D
Nesaprotu, par ko Saeimas deputāti tā uztraukušies. Patiesībā Zatlers Saeimai atgādina pašas Saeimas neizpildītos splījumus. Tiešām, darīt muļļājoties vai izdarīt līdz galam - tāds ir jautājums. DL
Hanss
H
Starp citu prezidents arī nezaudēs, ja viņam bū jāatkāpjas - jo īsāku laiku būs politikā, jo būs mazāk zaudējis savas ārsta profesionālās spējas
Buffalo Springfield
B
Zatlers mani pārliecina arvien vairāk un vairāk! Tiešām nezinu vai VVF savulaik būtu pieņēmusi šādu lēmumu, kas varētu nozīmēt, ka darbošanās starp pasaules lielajiem viņai beigsies ātrāk kā paredzēts. Lēmums, kas liecina par prezidenta situācijas izpratni un drosmi!
garāmejot
g
Zatleram vajadzēja uzreiz atlaist Saeimu, nevis mīksti čakarēties. Referendumā viņa ideja gūtu absolūtu atbalstu. Tagad pats vainīgs, koalīcija kaut kā savāksies un dos atbildes triecienu. Cīņa uz dzīvību un nāvi, tāpēc viņam vajadzēja būt izlēmīgam kaut vai vienu reizi politiskajā mūžā. Žēl, ka izskatās - nekā arī šoreiz.
dzeris
d
Laiar kādu apsvērumu dēļ Zatlers tā rīkojies, tas ir apsveicami, vismaz iekustinās šo te smirdošo purvu, ko sauc par saeimu. Un Daudzes reakcija to tikai apstiprināja, jo šis te kungs - biedrs jau sen pierādījis - ja viņš ko saka, jādara pilnīgi pretēji, tad būs pareizi. Ar visiem saviem trūkumiem Zatleris ir simtreiz pārāks paršo te bailīgi - zaglīgo un nekaunīgo "profesionāļu" baru, kas sēž saeimā un valdībā.
Oskars
O
Nē VIŅAM kā DAKTERIM TO pat 13.01.09 ATKLĀTI pateica EIROPA ,ja Tu nemainīsies ,tad arī paliksi kā tava saeima un tūlīt stāsies TIESAS PRIEKŠĀ.
zvirbulēns
z
Zatlers nav politiķis, viņam pietrūkst viltība, ass prāts. Bet vienu viņš izdarīs, viņš uzspridzinās latslāviju, un tas nav maz. :)))
Ed. Ainars
E
Aigars Freimanis nedz šodien avīzē Diena, nedz vakar TV raidījumā Kas notiek Latvijā? neatstāj neatkarīga un domājoša sociologa iespaidu - drīzāk viņš izskatās pēc pārliecinoši uzpirktas valdošās koalīcijas bazūnes. No kuŗienes viņš saņem savu algu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas