Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ar Domburu LTV slēgs pagaidu vienošanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mērglis
m
tas pats kas boļševiku laikos bija labvakar , tas bija čekas organizeets viņu pakalpiņu veidolaa , kas ir domburs???...saakumaa uzķeeros , veelaak sapratu cilvis taisa piķi , nu vai slikti lai ļautiņi skataas un iedomaajas ka šis ir Cumakovs , es neskatossen jau.
žuļiks
ž
Atbildiet vienreiz par kādu algu ir līgts.Cik Domburs saņems mēnesī.?Es nejautāju cik viņam maksās Skoks un Stepanovs,bet mani interesē cik krīzes apstākļos no nodokļu maksātājiem atraus priekš Dombura.Jāņem vērā ,ka viņam ir knapa vidējā izglītība.Lai tie mediji nebļauj,ka viņus valdība taisās izputināt.Lai Lemberga oponenti paši uztur savu tauri.Nauda paliks arī priekš radio un radio kora.
neitro
n
Dombura raidījums vislabāk parāda, kas ir kas. Politiķiem jau ,protams, gribētos, lai viņiem uzdod tikai patīkamus jautājumus un lai viņiem atļautu stundām pļurkstēt visādas muļķības ne par lietu. Raidījums dara to, kas viņam jādara - sniedz informāciju. Bišķi arī pašiem smadzenes jāpakustina. Ja kādam nepatīk, var atvērt TP mājaslapu un caurām dienām lasīt tās muļķības. Es jau gan prognozēju, ka mēģinās saklapēt ciet, jo Domburs politiķiem kā kauls kaklā.
dzeris
d
Man patīk - Domburs neizdarīja to un šito, un nekas nemainās, un nav speciālists utt! Ko tad jūs no Dombura gribat, lai viņš būtu valdības vietā? Nu ja jims nepatīk - pārslēdzat kanālu! Tam nekas labs - tu, vispār izproti, ka kritizēt un lamāt nav viens un tas pats, tu vēl laikam LPSR atrodies vai pats nesaproti, ko runā? 17 gadus dzīvo demokrātiskā (puslīdz) valstī, un vēl nesajēdz, kas ir demokrātija. Tam specialists - nu lasi speciālo literatūru, neskaties to Dombura raidījumu, ja tāds specialists, ja jau Slakteru un visu to kompāniju uzturi, gan jau piecietīsi arī Domburu. Tam margināli - ja tev patīk, ka tev visu sakošļā un iebaro, lai pašam smadzene nav jāpiepūlē, tu jau vari skatīties savu simto pantu, bet tādā gadījumā autsaiders esi tu pats.
@
@
Dombur, paldies, bet nu pietiks. Tiešām pietiks parunāšanas, strīdu imitēšanas no dalībnieku puses un lekcijas, kā man vai citiem dzīvot. Jums tas ir aktuāli kā maizes darbs, man savukārt nešķiet, ka tam vairs ir jēga. Ne es piedzimu tāpēc, ka Bezgodmanis apsēdās, ne es tāpēc paēdīšu, ka šis uz brīdi piecēlies kājās, 2 naktī dodas pēc kafijtases.
valdis
v
ir pretrunigi vērtējumi šim raidijumam bet rezultati sai raidijuma ,,peramie puikas,, kā varētu nosaukt uzaicinātos bieži taisnojas melo varbūt apsola kaut ko bet kā pa durvīm laukā viss aizmirsts ne man mācit bet varbūt dombura kungam vajadzētu paanalizēt ko apsolija ,,peramie .,,un kas nav izdarīts kāpēc citdi tas viss ir tāda relamas kampaņa seviški pirms vēlešanām labie un sliktie un pirms vēlēšanām spārnotais REPŠA teiciens,, k'var nesolīt?
Farss
F
Domburšova jaunais nosaukums - DomburFarss
tautumeita
t
Ko tad Juus esat gatavi par nodoklu naudu uztureet ?? Tikai ziepenes un zvaigzniissu ssovus?? Un kaapeec Gavare nevareetu paarstaaveet savu tautu, pateikt visiem saprotamaa valodaa, ka vadzis var luuzt? Nekaada vaina!! Lai Domburs straadaa un nav, ko niideet!!!
speciālists
s
Es neesmu gatavs par nodokļu naudu uzturēt raidījumu, kura vadītājs ļoti virspusēji orientējas izskatāmajos jautājumos un pieaicina visvisādus "speciālistus", kā, piemēram, Gavari.
Nekas labs
N
Viens no sabiedriskā radio un TV uzdevumiem ir sakarīgi informēt sabiedrību par valdības plāniem, par valdības motīviem un argumentiem pieņemot tādu vai citādu likumu. Bet mums jau tā nav - tā saucamajā sabiedriskajā radio un TV ambiciozi žurnālisti uzaicina ambiciozus puskoka lēcējus un visi kopā lamā valdību. Tā jau nekas te nevar būt!
margināļi
m
Pagarinātais 100.pants ir daudz labāks. Tur vismaz valdība tiek pie vārda, citādi jādzīvo informācijas telpā, ko veido kaut kādi autsaideri un margināļi.
urbis
u
Domāju, ka pēc 2 mēn. aizklapēs ciet, ka nemetās. Domburs asinssuņiem ir kā kauls rīklē. Vienīgi, ja nu kādam ienāks prātā uzspēlēt "demokrātiju". Tad vienkārši ņems un apgraizīs- raidījuma laiku, štatus utt.
normals tantuks
n
........partijnieki un visaadu rangu iereedniishi spodrina savas noplukushaas spalvas,nav ZHURNALISTU SAEIMAS apsuudziibas nav asas objektiivas analiizes un nav skarba,bet taisniiga sprieduma.JAA tas ir ljoti gruuts darbs,bet kaadai grupai tas jaauznemas.
AD
A
Jāpiekrīt Dzerim. Vēl vairāk, šobrīd TV1 programmā es to nostādītu pirmā vietā (pēc tam, kad par 100. pantu un de Facto jau varam sacīt - "reiz bija").
dzeris - e
d
Ak tad Dombura raidījums vainīgs, ka mums krīze, un kaimiņiem nē? Neesi kaut ko sajaucis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas