Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ar “Kampēju” saistītos audio ierakstus ievietos internetā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
who cares
w
Nesaprotu visus shitos apuzbraucienus Lapsam. Dzhekam nav ne vainas.
Acīmredzot
A
Lapsa uzkāpis uz varžacīm virknei ļaužu, jo vairākums komentāru ir nevis par sarunu saturu, bet lamā, apsaukā un pat laikam draud viņam pašam. Nav dūmu bez uguns, un jauki, ka neviens nesāk murgot par šo ierakstu safabricēšanu, tātad ugunskurs bijis pamatīgs. Jauki, ka Latvijas iestādēs vēl palikuši godīgi ļaudis, kuri publiskotājiem spēj nopludināt tik interesantas sarunas. Paldies, ja nu kādam vēl bija ilūzijas, šis palīdzēs.
TanteSidra
T
jaa 20.04.2008 15:59 _es gan domāju, ka Lapsam ir lielas un reālas probleemas. Nu bet tas man taads subjektiivs viedoklis. Vareetu pat teikt, ka prognoze._ ------------------- ------------------------------ ------------------------------ - ka es sapratu tevis te sacitais Lapsam butu jauztver ka draudi un tagad reali japardoma dzive, vai ne?
WALA
W
brīnos ka tas vēl vispār kādu interesē, man likās ka latviešu tautu interesē tikai kārtējās sensācijas, un šie ieraksti sen jau no tādu statusa ir "nokrituši".
15. maijs
1
"Kampēja sarunas" ir INTERESANTAS ne jau Šķēles dēļ. Kārta pienākusi Kampēja brālībai, Starp citu, Grūtups atjaunotās Latvijas izcūkošanā paveicis daudz vairāk nekā Šķēle un ir stādāms vienā rangā ar Kehri, jo abi bija "Latvijas ceļa" politisko noziegumu idejiskie pamatotāji, valsts nozadzēji numur viens. Šķēle jau sākumā tikai plūca viņu "labdarības" augļus.
Katlakalna iela 1
K
Hmm..., mēs arī noklausāmies, un SM mums palīdz.
Zigis
Z
Redzēs, kādas atrunas tagad izdomās drošības policija. Vecie padomjlaiku buki nevelk to demokrātiju. Bet par iespēju tautai noklausīties - paldies!
tā tas bija
t
Likteņa sakritības dēļ arī man ir nācies pabūt šīs kampēju bandas tuvumā. Tiem cilvēciņiem briesmīgi gribējas būt vareniem . Tādēļ jau mēs tagad esam mēslos līdz ausīm, ka Lavijas pamatus būvēja tādi alkatīgi bezgoži.. Nezinu, kurš tagad ,pamet " tos ierakstus, bet noklausījas viņi viens otru uz nebēdu.
lasītāja
l
Interesanti, kurš Kampēja brālības biedrs juta vajadzību sevi nodrošināt ar diktafonu.
hehe
h
lapsa, mēģinaajums iesaistiit DP izgaazaas un arī tavas prognozes ir smiekliigas. Piemeeram, tu apgalvoji (rakstaa delfi), ka peec taas graamatas ar no Džeralda darela paarkopeeto nosaukumu, buušot daudz vaimanu, breecienu un taml. Bet visiem tava politiskaas reklaamas brošuura ir pofig. Bet M. Ruks stabili turas reitingaa virs VISĀM tavaam brošūrām. Tava dailjrade nerullee.
AD
A
Nu ir gan uguns biksēs! TP jaunekļiem svētdienas miers tu-tū! Partija briesmās!
Mikus
M
Lato lapsam nav problēmas, viņam ir DIAGNOZE
Mikus
M
Lato lapsam nav problēmas, viņam ir DIAGNOZE.
tikai
t
kaa parasti Lapsa nohaltuuree un sarunas bez superaparatuuras vispaar nav dzirdamas. Taatad pazinjojums par publikaaciju ir tikai reklaamas triks
Haralds
H
Protams, protams, Lato ir angažēts puisis, bet viņš pamanās uzmest arī tos, kas viņu kādreiz angažējuši. Piemēram, kā Lato izdevās dabūt Jaunalksnes sarunas? Kāds viņam tās piespēlēja, iespējams, pats Grūtups. Un re, nepaiet ne gads kā Lato publiski uzmet cienījamo advokātu. Ne jau velti Lato ir uzvārds Lapsa, viltīgs kūmiņš. Par Kampēju tāpat, es domāju, ka viņš pareizi izdarīs šīs sarunas publicējot internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas