Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ar namu apsaimniekošanu Rīgā vairāk apmierināti firmu klienti

Rīgā vairāk apmierināti ar dzīvojamo namu apsaimniekošanu ir tie iedzīvotāji, kuru dzīvojamos namus apsaimnieko privāta firma vai iedzīvotāju izveidota sabiedrība, bet neapmierinātību biežāk izrādījuši pašvaldības namu pārvalžu apsaimniekoto namu iedzīvotāji, liecina tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS februārī veikts pētījums. Tas veikts pēc Rīgas domes pasūtījuma.

„Minētais pētījums ļaus labāk izvērtēt iespējamo kapitāldaļu pārdošanu Rīgas pašvaldības apsaimniekošanas uzņēmumos,” sacījis Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dinevičs (LSDSP).

Saskaņā ar aptaujas rezultātiem, 62% rīdzinieku pieder dzīvoklis, kurā viņi dzīvo, bet 37% dzīvoklis nepieder. Lielākās daļas rīdzinieku (66%) namu apsaimnieko „pašvaldības namu pārvalde”. To, ka apsaimniekotājs ir „privāta namu apsaimniekošanas firma”, atzinuši 17% respondentu, bet 5% minējuši „iedzīvotāju izveidotu sabiedrību”.

Pētījuma dati liecina, ka vairākums aptaujas dalībnieku (57%) ir kopumā apmierināti ar sava dzīvojamā nama apsaimniekošanu. Neapmierinātību pauduši 38% rīdzinieku.

Apkopotie dati liecina, ka ar privātas namu apsaimniekošanas firmas pakalpojumiem apmierināti ir 63%, pašu iedzīvotāju apsaimniekotajos namos 60,7%, savukārt ar pašvaldības apsaimniekošanas uzņēmumu sniegto pakalpojumu kvalitāti apmierināti ir 54,7% aptaujāto.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas