Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Arhibīskaps Vanags: jaunas sejas ir virspusēja pieeja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Jā, paldies ! Esmu ziņkārīgs kā kaķis... Jūsu viedoklis, protams, ir loģiski pamatots. Tikai atteikt zāles nozīmē puikam piespriest nāves sodu...Nu mani kaut kā tas aizskar...nu nevaru to pieņemt
jautājums
j
Gustavam ziedojis neesmu, jo nezinu, kādā veidā ziedojumus vāc. Bet ja vāks- tad cik varēšu... Bet tai jaunajai sievietei, kura slimoja ar leikēmiju, nepanesa valsts kompensētās zāles un kura zaudēja tiesu , es ziedoju . Pēc tam tika panākts pagaidu noregulējums un zāles tiek kompensētas. Un vēl es ziedoju bērniem no Ziedot .LV un dzīvnieku patversmēm. Un vēl man ir individuāls projekts -viens vientuļš pensionāru tantuks, mātes paziņa, kurai es regulāri palīdzu materiāli To naudu, ko man kā ticīgajam būtu jāziedo baznīcai, es to ziedoju labdarībai. Un tas man ieskaitās, jo ,tas kas ziedo trūcīgajiem , ziedo Dievam. Un man kā luterānim ir pienākumi Dieva priekšā... Un ticu...neoskudejet ruka dajuščaja
ululiņš
u
Aktieris nekad neesmu bijis. Biju eksaktais. Tagad esmu pensis. Tava ziņkārība ir apmierināta?
Econ
E
Jaunas sejas, ja vecās nav izturējušas pārbaudījumu ar varu un naudu, ir demokrātiska pieeja, uz kuras atbilstoši LR satversmei balstās Latvijas valsts iekārta. Tikpat demokrātiska un pat kristīga pieeja būs vecajām sejām vēlāk gan tiesiski, gan morāli atbildēt par sastrādāto (korupcija, alkatība utt.) valsts, kuru iedzina bankrotā, un pilsoņu, kurus iedzina trūkumā, priekšā.
lux
l
_jautajums_ Kādu summu esat ziedojis G. tik dikti te par cilvēcibu agitēdams?
[email protected]
h
Cien, Jāni! Vispirms disciplinē savus padotos un saved kārtībā savu namu un tad sāc dot padomus pasaulei...
Openheimers
O
Nevis NEGRIBU Gustavam, bet NEVARU. Un palūdziet savas ticības dievu, lai jums nevajadzētu sākt ziedot arī man. Valsts VAR atrast, vēl vairāk - IR JĀATROD.
jautājums
j
Bet es kā kristietis un pilsonis, uzskatu , ka jādod ir Gustavam un pensionāriem, un slimajiem un neaizsargātajiem... Un nebūt neuzskatu, ka ir jāvāc ziedojumi, jo valsts var atrast naudu , ja optimizē savus nelietderīgos tēriņus. Bet, ja nē...Tad ticu, ka latvieši sametīs! Kā brīvprātīgi ir sametuši jau daudzas reizes... Bet no Jums un Ululiņa kunga , protams, neviens negaida ziedojumu. Ja nevarat, tad nevarat. Bet ticu, ja varētu Jūs kādam palīdzētu...Nu negribat Gustavam, tad kādam citam palīdzētu
Funts
F
Jūs, kā nodokļu maksātajs variet pieprasīt valsts pārvaldes cilvēcību.Nu ja tas Jums škiet pareizi, lai Jūsu nodokļi tiek izlietoti patiešām vajadzībām, nevis izpļekāti šlipstēm, autiņiem un sarkankoka ķebļiem.Cits jautājums- kādas ir Jūsu iespējas to panākt.Manuprāt, viņas strauji tuvojas nullei, tāpat, kā daudziem ,teiksim uzņēmējiem, kas no šīs valsts mūk uz citām EU, kurās ,ak, brīnums, par katru debīlu papīriņu neparasa maksāt, un pat Vids dažus gadus, nevis uzrēķina sodus, bet gan nāk uz ofisu,skaidro, palīdz.Kāpēc LV ir tāds murgs? Mana atbilde- amputēts patriotisms un jebkāda ētika, kas skaisti summējas ar vajadzību visu radus,draugus iekārtot labās vietās, resp valsts maizē. Daudz dziļāks jautājums ir - ko domā, jūt ,tas birokrātlatvis, kad stūrgalvīgi bīda pilnīgu sviestu "pēc instrukcijas".Lūk šo, laikam , sauc par vērtību un orientieru krīzi, kas ir daudz bēdīgāk par naudas trūkumu.
Openheimers
O
Marginālis šoreiz ir pats @. Tas skaidri redzams pēc agresivitātes ("viņi priekš manis neeksistē", "statisti"), demagoģijas un apmelošanas ("homofašisti"), vārdu pretrunas ar darbiem (ja viņi neeksistē, kāpēc tad vispār komentēt šo jautājumu), uzstāšanās visu latviešu vārdā un vāji maskēti draudi (lai neuzprasītos uz...)
Openheimers
O
Es kā nodokļu maksātājs FIZISKI NEVARU iedot ne vienam, ne otram un man pašam būtu vajadzīgs tāds maziņš ziedojumiņš. Vēl ir jautājumi?
Openheimers
O
Kristiešu ideologiem raksturīgie nekonkrētie vispārinājumi un emocionāli, bet tukši vārdi. Skaidroju speciāli brāļiem, kā meklē darbu - uzrunā vienu darba devēju, ja neizdodas, uzrunā otru, trešo, simto, kamēr beidzot izdodas. Vēl neviens nav dabūjis darbu ar gaušanos, cik viņam grūti. Pēc tam kad esmu samaksājis nodokļus, rēķinus un iespēju robežās palīdzējis tuviniekiem, kuru vajadzības man ir zināmas, LIECIETIES MIERĀ AR SAVU SVĒTULĪGO MORALIZĒŠANU. Un vispār, biedri grūtdieņi darba spējīgā vecumā - visi uz darba biržu! Tas pirmkārt. Otrkārt, ja jau valsts nevar palīdzēt kādam no budžeta, tad nemaz neceriet, ka es tagad palīdzēšu visiem no sava personiskā. Ne man ir tādi ienākumi, ne vēlēšanās apmaksāt birokrātu neizdarību,bet varbūt arī ļaunprātības. Treškārt. Es pagaidām vēl pelnu un nestājos ziedojumu lūdzēju rindā, vismaz to novērtējiet.
jautājums
j
Un Gustavam, ja būs vajadzīgs, arī ziedošu tik cik varēšu. Jauneklis bija ļoti bagāts. Žēl, ka ne es ... Vai Jūs būtu aktieris pēc profesijas?
Vilnis
V
1)Tagad neko pārdot nevar. Zelts, manta komisijas bodēs pa vienu latu gabalā. 2) nekustamos īpašumus ar nepērk, krīze 3) iespējams, adresāts " jautājums" nav bagāts, jo bagātie pašreiz tusē naktslokālos, bet " jautājums" strīdas par patiesību; 4) katram savs krekl ( bērns) tuvāks. Ja viņš atņems saviem bērniem, vai jūs viņa bērnus glābsiet? Ikviena vecaka pienakums rūpēties par saviem bērniem, lasiet bībeli, ululiņa kungs 5) jūs pats neko negribat dot Gustavam, ja reiz citējat bībeli, tad jau ziniet, ka jāpalīdz visiem nelaimīgajiem un nešķaidaties ar replikām, kas nav īstenojamas.
ululiņš
u
Neesi lasījis evanģēliju. "Jēzuliņš bagātajam jauneklim teica: "Ej pārdod visu savu mantu un naudu izdali nabagiem!' Tad jauneklis aizgāja projām noskumis, jo viņš bija ļoti bagāts."Nodaļu un pantu man tik vēlu slinkums meklēt. Atņem tu saviem bērniem un atdod Gustavam. Un viss. Ej lasi Bībeli!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas