Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Arī premjers uzskata, ka Mozaīkai gājienā nevajadzētu doties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vecis
V
"Ja man nepatīk atkārušās ausis vai ļumīgas ciskas, ir grūti iedomāties, ka šādas ārišķības es spiediena rezultātā sāktu uzskatīt par skaistuma etalonu" Nu Re. Esi -fobs, jo nespēj pieņemt atškirīgo. Kāds tomēr (un pieņemu ka ilgi) uz Tevis ir izdarījis spiedienu, jo Tev NEPATĪK ļuīgas ciskas un atkārušās ausis , bet PATĪK pieglauztas ausis un stingras ciskas. A . Un vēl ! Vai pēc Black is Beautiful Tu esi no tiem nedaudziem kas napaliek melni? Ja tā tad esi at Teflonu pārklāts. Tad pat s*dos peldoties Tev nekas nepielips!
@
@
Es jau sagūglēju to, ko Skotijā kaut kādas auklītes-parastās sadomājušas spiediena rezultātā par tēva/mātes vārdā saukšanas aizliegumu. Ar to jau pietiek šokam un ilgam laikam. Protams, vienam homoseksuālistu gang-bang parāde ir izklaide, citam atkal SOS degvīns no kakliņa. Katram savs, bet abi varianti lēti. Paliec nu mierā. Ja man nepatīk atkārušās ausis vai ļumīgas ciskas, ir grūti iedomāties, ka šādas ārišķības es spiediena rezultātā sāktu uzskatīt par skaistuma etalonu. Tā arī te - ar varu mīļš, cienījams, patīkams nevar kļūt. Tas vienkārši nav iespējams.
K-teev NĀC ĀRĀ NO SKAPJA
K
Es londonas praidu redzēju. Nu nožēlojami. Slimi cilvēki. Kteevs te runā par jatru apskati. Fui. Un te K-teev komentu fragmenti Gay Pride, Black is Beautiful Stonewall Riots "Es kā t.s. mažoritārais (pēc orientācijas) (A pēc pārliecības K-teev?)uzskatu," a nejauši tādā iekultos....praidos un narko festiņos. daži cilvēki nepaliek melni (Kā ar pārējiem? Tie protams paliek melni kā velni) ================== Parādi ko raksti un es pateikšu , kas esi. VAi ir vēl kādas šaubas par k-teev un geju gēnu. Šis teišām labais k-tees teksts: Es kā t.s. mažoritārais (pēc orientācijas) Tāpēc aicinājums K-teev NĀC ĀRĀ NO SKAPJA
Fakti
F
Pensilvānijas universitātē nesen veiktos pētījumos konstatēts, ka Drosophila augļu mušas attīsta homoseksuālas tieksmes alkohola iespaidā. U. Heberleina, kas Losandželosā Kalifornijas universitātē pēta alkohola iespaidu uz cilvēka ģenetiku, domā, ka pētījumi var kalpot par modeli tam, kas notiek iereibuša cilvēka smadzenēs. NewScientist.2008 3. janv.
Vecis
V
k-teev: „Ja pēc Gay Pride rodas vairāk geju, kādēļ pēc Black is Beautiful parādes daži cilvēki nepaliek melni? Kāpēc tikai dažiem jāpaliek melniem? Zinu, ka daudzi kļust balti. Piemēram MAikls Džeksons. Nekļūst taču resni, ja ēd par mēru. Par narkomāniem nekļūst, ja lieto narkotikas. Sievietes nekļūst grūtas no dzimumakta, bet no svētā gara, tas Bībelē labi dokumentēts fakts. Tie skolnieki, kas nemācās, skolu beidz ar vis-labākām atzīmēm. Gejiem dzimst bērni, bet heteroseksuālu ģimenēs sit sievas, un met pa logiem ārā bērnus- viņiem homofobiem tādas izpriecas. Un K-teev dzīvo aizspogulijā.
londona
l
1. HS no psihiatrijas rokas grāmatām izņēma nevis zinātnisko pētījumu rezultātā, bet gan geju lobija pressinga dēļ. 2. Man ir pazīstami pāris psih. speciālisti. Publiski viņi baidās teikt to, ko viņi pasaka par HS zem četrām acīm. Vismaz tie, kas man pazīstami HS uzskata par slimību, bet protams, ne par infekcijas slimību. 3. par melnādaino piedzimst, bet par geju kļūst (palasi par identisko dvīņu pētījumiem, kur viens ir gejs un otrs - ne. tas diezgan labi parāda, ka liela loma ir ārējiem apstākļiem nevis gēniem)
k-teev>>Londona
k
Netiek organizēta šo cilvēku ārstēšana jo medicīna un psihiatrija ir atzinusi, ka HS nav slimība. Piespiedu ārstēšana, ja cilvēkam nav citiem bīstama infekcija, ir indivīda brīvības pārkāpums. Tas, ka HS var propogandēt un mainīt cilvēka orientāciju ir galīgi tumsoņu murgi. Ja pēc Gay Pride rodas vairāk geju, kādēļ pēc Black is Beautiful parādes daži cilvēki nepaliek melni?
londona
l
Es londonas praidu redzēju. Nu nožēlojami. Slimi cilvēki. Kteevs te runā par jatru apskati. Fui. Tā ir tik pat "jautra" apskate kā dauņus u.c. nedaudz atpalikušos apskatīt kopējā gājienā. Nekā izklaidējoša vai uzjautrinoša, bet nospiedoša sajūta. Un protams, tiesības pulcēties viņiem ir, bet jebkādas simpātijas pret viņiem izzūd redzot praidu, bet gribās valdību iesūdzēt tiesā par to, ka netiek organizēta šo cilvēku ārstēšana. Tā ir patiesa neiecietība un ļaunprātība, ka ārstēšana psihenē geju kopienai tiek liegta.
K-teevs>>@
K
Pagūglē Stonewall Riots un palasi par to, kas notika. Gribu uzsvērt, ka man tas ir tīrs vārda un pulcēšanās brīvības jautājums. Es kā t.s. mažoritārais (pēc orientācijas) uzskatu, ka man jāsolidarizējas ar Praidu, jo tie, kas nomētā ar izkārnījumiem šos cilvēkus nesaudzēs arī citus, kas nedomā, nedzīvo vai nemīlējās tā kā viņi. Tur, kur praidi notiek kā normāli pilsētas vieni no daudziem un dažādiem svētkiem (piem. Londonā ir dažādu tautību karnevāli) man tas varētu arī būt vienaldzīgs vai jautrai apskatei, ja nejauši tādā iekultos.
@
@
Tu jau esi tik pieaugusi, ka neliecies ne zinis par patiesām problēmām, kā Čečeniju, Tibetu, bērnu tirdzniecību, prostitūciju, Šegnenas narkomānijas vilni utt.?
@
@
Tas bija pēc Uriah Heep koncerta, kad iereibušie bārdaiņi pirmo reizi sajauca hipiju meitenes ērkuli ar savu rokenrola biedru? Bārdas taču. Un vēl izkāvās ... hmm, specvienība necieta? Vēl pirms tam, 1745. gadā, viena zila kaujinieku vienība pārkrāsojās melna, lai uzvarētu kādā Londonas kroga strīdā ar dūrēm par to, ka Giness nesmird.
ululiņš
u
Diža doma. Lai dibina pederastu un lesbeņu jaukto kori, kurš koncertos apdzied pakaļu skaistumu un cēlo vibratoru lietderību. Taču līdz šā gada dziesmusvētkiem nepagūs sagatavoties. Uz koncertu kas grib, tas iet, kas negrib, tas neiet, un neviens nav spiests skatīties pederastijas reklāmu Rīgas centrā.
Bet ko
B
tu gribēji, lai viņš grozītu? Ko grozītu tu, ja tevi šādā veidā aplūkotu "TV kamera"? Vai nejustos mazliet savādi šādi aplūkots?
K-teevs
K
Vajadzīgs kārtīgs Stonewall Riot Rīgā, (1969. gadā Ņujorkas geji vairākas dienas rīkoja grautiņus, nomētāja policiju ar akmeņiem, izkāvās pat ar specvienību Tactical Patrol Force/TPF). Vienkārši sadot pretī visiem tumsoņiem un kaku metējiem. To var izdarīt kaut vai daži ārzemnieki, savu valstu specvienību veterāni (ASV prezidentu Fordu no pustrakas vecenes šāviena paglāba bijušais Marine -- jūras kājnieks -- gejs) Citu šī valsts un tās lielā mērā primitīvi odmājošie iedzīvotāji nesaprot un nesapratīs.
Iet-neiet Ievai
I
Vai tu neatceries, kā bija tēpušies tā "slavenā"gājiena dalībnieki? Kā un kuras ķermeņa daļas tie uzsvērti demonstrēja????? Tieši milzīgu vēderu un to, kas zem tā viens grozīja tieši TV kamerā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas