Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Arī samazinātie zaļās enerģijas tarifi aizvien ļoti dāsni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Q
Q
Kropla ekonomika, kas balstīta uz trulu ideoloģiju, kā rezultātā man būs jāmaksā par to, kā jūs ar investoru priecāsieties pie sava "modernizētā" hesa, kur griezīsies paaugstināta tarifa skaitītājs!? Ej ieskrienies! Atradīšu citu elektrību!
Uldis » uzņēmējs » Uldis
U
Zaglus vajag tiesat par zaksanu. Es neesmu zalgis. Man kops rudens atvilne stav projekts par jau darbojosas mikro HES rekonstrukciju, palielina izstrades jaudu nemainot udenskratuves limeni un nodrosinot vienmerigaku caurspludi. Tatad kaitejums upei samazinas Kw paliek vairak. Investors ir gatavs likt pusmiljonu EUR, no ta 2/3 celtniecibas darbi maniem vietejiem celtniekiem, tiem pasiem, kas sobrid dzivo bezdarbnieka pabalsta! Neviens, ne HES, ne investors, ne es neesam saistiti ne ar Kalviti ne TP. Zem 0,11 tarifa vismaz uz 10 gadiem no rekontrukcijas pabeigsanas sim projektam nav ekonomiska pamatojuma. Varam drosi turpinat sedet sava pelkite, un priecaties ka maksajam naftas/gazes oligarhiem, un ceret ka valutas fonds pabers zelsirdigus aizdevumus socialajiem pabalstiem!
skaugis
s
JL vienreiz jau mēģināja - apdedzinājās un pēc tam pati presi apņirdza par to, ka, redz, atlaistie ierēdņi sūdzas tiesā un attiesā lielas summas.
Q
Q
Sajauci gan tomēr - par ņirgāšanos nosaucu tarifus, nevis "mēģinājumu labot! Vajag sēdināt cietumā tos, kas pieņēma šādus tarifus, un man vienalga kādā viņi ir krāsā vai burtu kombinācijā sastāv!
Ulmaņonkuļa fans
U
Cienījamā raksta autore! Nav korekti salīdzināt tikai vienu valsti- Dāniju, kur atjaunojamo enerģiju pamatā iegūst no cūku mēsliem. Pieskaitiet vēl šo fermu saimnieku naudiņu par vircas pārstrādi, lai noņemtu kaitējumu dabai, tad arī Dānijā iznāks augstāks tarifs. Tas viens. Vācijā trifs elektrībai no biogāzes ir pāri par 20 sant. par 1kw . Obligātais iepirkums - 20.gadi. Tas otrs. Darbojas pāri par 5000 bigāzes iekārtu. Latvijā darbojas viena- Vecaucē. Aizbrauciet piemēram uz Jēkabpils rajonu Biržiem -pastaigājiet gar Podvāzi, tad redzēsiet - vajag vai nevajag Latvijā biogāzes stacijas. Trešais - palūdziet labam ekonomistam , lai izdara analīzi un noskaidro , cik daudz nodokļos saņems valsts atpakaļ no biogāzes saražotās elektrības, siltuma, pārstrādātā substrāta izmantošanas. Cik būs papildu darbavietas? Cik no kūtsmēslu pārstrādes elektŗībā un siltumā iegūs piena nozare? Vai kopumā Latvija kļūs konkurētspējīgāka vai nē ?
jonj
j
par ko man piespiez maksat par AER 10%
skaugis
s
un no taviem tekstiem jau gan balsta patiesība birst, ne - pašam noteikti nav izdevies kaut kādu savu noziedzīgo shēmu izbīdīt un tagad jāsāk bļaustīties par to, kāds es godīgs uzņēmējs un kādi visi pārējie blēži un bandīti.
uzņēmējs
u
Nemuldi tukšu. Kapēc katram Latvijas iedzīvotājam jāmaksā Kampēja ģimenei un tagad par biogāzi jau vienojušies arī ar Jauno laiku. Kampars TV melo tā, ka ausis sarkanas, kaut ko muld par līgumu laušanu un tiesāšanos! Tiesāt vajag tos līguma slēdzējus un Šķēli par kriminālnoziegumiem līgumus un kvotas kā ministram sev parakstot. Jaunais laiks, knapi iekļuvis Ekonomikas ministrijā, jau organizē sev zaglīgas shēmas.
hrestomats
h
bēdīgi ir tas, ka mēģinājumus labot godmaņa valdības sastrādātos mēslus, nosaucāt par ņirgāšanos par tautu un savu valsti
Q
Q
Nu nesaprotu es, kāpēc Latvijā ir dārgākais tarifs Eiropā, kas MAN būs jāmaksā privātā kabatā! Nevari strādāt ar normālu cenu - nelien ar savu supercenu, politiķu protekcionētais morālais kropli!
Q
Q
Nesapratu jautājumu? Kādā sakarā? Vai neesi ko pārpratis?
Mjā,
M
sen jau vajadzēja ieviest Eiropas likmi, pie tam zemāko, jo Latvijā taču darbaspēks arī saņem mazāk!
hrestomats
h
Koalīcija ir koalīcija - laikam nepamanīji, ka JL panāca padomju nolikvidēšanu, atstājot tās tikai pašās lielākajās' valsts/ pašvaldības uzņēmējsabiedrībās, kā arī nogriežot pamatīgi algas šo uzņēmu vadītājiem un valdes locekļiem. Tā jau vien ir fundamentāla uzvara pār veco koalīciju un ja tā cena par to bija kalvīša iecelšana padomē - ir ok! Savukārt par tarifiem - nu vēl būs bļaušanu, jo tagad visi bļaujat par augstajiem tarifiem zaļajai enerģijai, bet no otras puses visi zaļās enerģijas ražotāji bļauj (palasi šodienas Latvijas avīzi, gudriniek), ka tarifi par zemu. Acīmredzot panākts labs kompromiss, ja jau ir neapmierinātas abas puses :)
hrestomats
h
un kā tad lai nosauc Kalvīša un šlesera rullēšanu pēdējos 5 gados? tā laikam bija mīļa un jauka tautas papaijāšana?
Fui
F
Īsti nesaprotu kāpēc JL gāja valdībā, ja tagad Kampars pilda koalīcijas partiju prasības it visās jomās. Kalvīti ieceļ Lattelecoma padomē, Šķēlem par labu liek maksāt visiem Latvijas iedzīvotājiem. Ikreiz, kad ieslēdzat istabā gaismu atceraties par pieticīgo Šķēļu ģimeni un bezzobaino JL pielīdēju bariņu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas