Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Arodbiedrība: konvojēšana apdraudēja policistu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
milda
m
to rādīja arī televīzijā. visvairāk man patika ka operators no sākuma filmēja tikai policistu. kurš starp citu bija ĻOTI izskatīgs:) es pie sevis nodomāju - eh un šitāds rupeklis!!! bet tad žurnāliste vērsās ar jautājumu pie aizturētā un es nomierinājos. viss kārtībā, viņš ir policists...:) I.Rekšņa jau nu nav kaut kāda tur špidrilka tikko no augstskolas. viņa VP strādā jau ilgi un teikt ka viņa NEKO nesaprot jau nu nevar. bet šoreiz es viņai nepiekrītu. konvojēšana tiešām bija pārāk "vaļīga". interesanti sanāk. kādu kurš ir apsūdzēts korupcijā, proti, devis, ņēmis, prasījis vai piedāvājis naudu aizturot saslēdz abas rokas, tātad uzskata par ari aizturētājiem bīstamu noziedzinieku, taču kādu kurš ir apsūdzēts par slepkavības mēģinājumu tikai vienu roku un izved gluži kā pastaigājoties. manuprāt neloģiski. ABC, filmās jau noteikti esi redzējis ka aizturētajiem ir arī saķēdētas kājas, maiss galvā un rezultātā - nāvējoša injekcija vēnā... atraujies no televizora.
Viedoklis
V
Arodbiedrībai ir taisnība, bet Rekšņa, kura ir tikai preses sekretāre,gan neko no tās konvojēšanas nesajēdz. Bet ja viņa stāsta patiesību, tad tas ir ļoti, ļoti bēdīgi, jo jāapzinās, ka apdraudējumam tiek pakļauts jebkurš policists, kurš šādā veidā konvojē noziedzniekus. No TV varēja redzēt, ka Artemjevs gāja pa priekšu un vilka sev līdzi policistu. Abi bija civildrēbēs un nebija saprotams, kurš no viņiem ir policists un kurš noziedznieks. Interesanti, ko par šādiem apstākļiem domā Valsts darba inspekcija, jo tās ir viņas darba lauciņš. Arī Tiesībsargam vajadzētu iejaukties, jo tiek pārkāptas darbinieka tiesības uz veselīgiem darab apstākļiem, ko diemžēl nezina un negrib zināt I.Rekšņa un viņas priekšnieki.
R.Iekšņa
R
Kā konvojēt mums nav jāmāca. Nezin kāpēc viņā krastā un vēl šur tur liek ķēdes ap kājām. Pie mums- ja aiz'bēg, noķeram ( kā Siguldā )
nuuuu - prakse ....
n
prakse ir arī piedzērušiem visu līmeņu policistu priekšniekiem braukt ar kroņa mašīnām "s veķerkom" - tas viss ir līdz laikam - gadīsies kāds, kas gribēs un varēs, tad tā prakse iedos kārtējo osečku.
Miets
M
Nu jā , ja es būtu taisns, vai pat līks, tavās acīs(abās), tev vairs šo pasauli neredzēt.
zvirbulēns
z
Nekad un neviens TP darbonis, un tādu, kā visur citur, tur ir daudz, manās acīs nav bijis taisns kā miets, nekad.
AIDS experts
A
Analfabeets esi tu, ABC
ABC
A
Esi mainījis darba devēju? Līdz šim jebkurš TP darbonis Tavā interpretācijā ir bijis taisns kā miets un nu pēkšņi Segliņa kunga ministrijā tiek pārkāptas policitu tiesības?
zvirbulēns
z
Arodbiedrībai taisnība! Dzīve nav kīno!
ABC
A
Īsti nesapratu: vai policistiem būtu vajadzējis saslēgt aizturētajam rokas priekšpusē vai aiz muguras un apmest ap kaklu ķēdi, aiz kuras vest viņu uz priekšu, vai kā? Neesmu speciālists konvojēšanas jautājumos, taču skatos detektīvfilmas, un tur šāds konvojēšanas paņēmiens tiek izmantots visai bieži. Negribas ticēt, ka filmu sižetu autori nu pilnīgi un nemaz nepārzina reālo praksi. Cita lieta, ka loģiski būtu bijis saslēgt aizdomās turētā labo roku ar policista kreiso roku, bet citādi Melnalkšņa kunga izteikumos nesaskatu lielu loģiku, it īpaši izteikumi par iespējamo inficēšanos ar AIDS izklausās stipri analfabētiski.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas