Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Arodbiedrības cer, ka Dombrovskis vairāk ieklausīsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to cukurgailītis
t
Palasi labāk par savu "patriotu" rūpēm Tēvijas labā: "Izrādās, kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs, «tēvzemietis» Jānis Straume, kas savulaik kļuva pazīstams ar sava Vecrīgas dzīvokļa pārdošanas shēmu, eleganti apejot nodokļus, joprojām nav metis mieru darbībai nekustamo īpašumu jomā: pērn, jau sākoties pagrimumam nekustamo īpašumu jomā, viņam izdevies 1554 kvadrātmetrus zemes Jūrmalā pārdot par gandrīz pusmiljonu latu — tātad vairāk nekā 300 latiem kvadrātmetrā."
Lita
L
Tev un vēl te dažiem jau nu noteikti gribētos novākt Krīgeru no ceļa, jo dikti jau neērts valdošajiem, bet, paldies Dievam, vēl spēju pati redzēt un domāt!
cukurgailītis
c
Vai arodbiedrības nevar piemeklēt kādu domājošu līderi šitā čekista Krīgera vietā.Krīgers ieklausās tikai čekas balsī.
Kurp ejam?
K
Krīgeram absolūta taisnība, bet tie valdības krēslu deldētāji taču nemūžam neķersies klāt savām privilēģijām. Tās viņu atrunas, ka var lidot tikai biznesa klasē, jo ekonomiskajā klasē valstiskais prāts tiekot novirzīts no valstiskajām problēmām, izsauc smeklus un riebumu. Luksus mašīnu īre. lai pārbrauktu pāri ielai ir ne mazāk nožēlojama. Bet par tām super algām valsts uzņēmumos jau nu vispār nerunāsim.Uzņēmums ar visu valsti gāžas bezdibenī, bet vadoņi, nodrošinājušies ar izpletņiem, vēl cenšas noraut pēdējo.
R(8)
R
Ceriba , tas ir mulku mierinajums , Dombroskis ir tads pac ZAGLIS un LIEKEDIS ka vinu prieksteci....................................
!
!
Dombrovskis neko nesaklausīs, jo plānotajā valdības sastāvā blēs tie paši vecie āži un komandas dos TP.
Diemžēl
D
Dombrovskim ir lielāks IQ nekā Godmanim !
Kate
K
Dombrovskis tachu sheit neko nenosaka. Tagad visa finanshu vara Repshem. Saturaas!!
Zigis
Z
Ieklausiisies, bet ar to arii viss apstaasies. Neredzu vinjaa nekaa labaaka par Godzhmanj kungu.
Sniper'sEye
S
Cerēt glābt valsti ar nodokli par autoratlīdzību, kundzin, gan ir smieklīgi, - autori lielākotis ir vieninieki, solisti, kuri jau tāpat nespoži dzīvo un turklāt savos darbos iegulda savu, nevis kredītu naudu: ES autoratlīdzībai pat PVN nepiemēro... Kad Vija Kilbloka & Co Zvaigznē ABC pensionē'tam skolotājām par mācību grāmatām uzspiež nesamērīgi zemus honorārus par ilgu gadu darbu, nu vēl viens finansu ģēnijs pēdējo smadzeņdarba atlīdzību apgrābstīs. Nožēlojami. Kādi ir ieguvumu un zaudējumu Tavi aprēķini, profesor Cipariņ? Apdomas darba rezultātus -- studijā!
jāatzīmē
j
ka par naudu,ko mēnesī maksā par vienas automašīnas nomu ministrijā,var izmaksāt algas 2-3 cilvēkiem. L Bankā ir vēl lielākas rezerves šajā jomā. Pasakiet godīgi- kāds ir attaisnojums dienesta mašīnām šādā situācijā? Lai cilvēki brauc ar savām mašīnām,saņemot daļēju degvielas kompensāciju. nedrīkst? A cilvēkus atlaist drīkst?
dzeris
d
Tur nu Krīgeram pilnīga taisnība - jāsāk ar ietrēdņu skaita samazināšanu un to algu samazināšanu. Nav Eiropā otras tādas valsts, kur valsts pārvalde apēd piekto daļu budžeta un kur ierēdņu algas lielākas par vidējām privātsektorā, tas vispār ekonomisks absurds. Un, ja teiks kā Godmanis - jāmaksā lieli atlaišanas pabalsti un bezdarbnieku pabalsti - kas liedz, kā vienas nakts laikā nogrieza algas kvaukšķiem, noteikt atlaišanas pabalstu un bezdarbnieku pabalstu limitu arī ierēdņiem? Un jāatlaiž ne jau tie, kas strādā, tie jau tur tie ar nelielām algām, bet dažādi priekšnieciņi - partiju ielikteni, kuri daudzi pat maz ko vispār sajēdz no sava "darba". Ja jau krīze, tad krīzes risinājumi visiem, ne tikai kvaukšķiem. Cita lieta, ka Godmaņa izcilā "darbība" Dombrovskim pat nav atstājusi laika izp;ētei un manevriem.
Jepis
J
Ja jau Godmanis nevarēja ar birokrātiju tikt galā, tad nākošais galīgi paviegls izskatās. Būs tomēr jātur pa tvērienam mēslu dakšas.
elektorāts
e
man patīk tavs optimisms... tas ved uz saulaino tāli....
elektorāts
e
arodbiedrība aizstāv darba ņēmēju intereses - un LBAS to dara... bet ar darba devējiem veiksmīgi cīnās (un diemžēl lielākoties uzvar...) valdība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas