Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Arodbiedrības nākamā gada budžetu uzskata par sociāli nesabalansētu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris - pirmie divi
d
Tagad izlasīju Gobzema blogu un atcerējos, par ko tu runā, tā nebija nekāda Ieva, bet Elīna, kas atkal apvaino Gobzemu seksuālās uzmākšanās. Tev, kā viņas advokātam, vajadzētu ieteikt viņai bez pierādījumiem tādas baumas neizplatīt. Par to arī Eiropā draud sods, ja kas.
Tītars
T
Nu paskatietioes uz to Krīgeru! Vai viņš jums kaut ko neatgādina? Vai tur var būt kaut kāds rezultatīvs dialogs? Viņa dēļ nākamgad daudzi paliks bez darba.
pirmie divi
p
Netēlo nezinīti!
dzeris (turp.)
d
Aizmirsu paprasīt, gudriniek - starpību starp valsti un valsts pārvaldi zini? Ja nezini, palasi kādu grāmatiņu.
dzeris - pirmie divi
d
Varbūt Tu man pateiksi priekšā, kur man jāiet saņemt tā nauda, ko man maksā par to valsts apcūkošanu? Varbūt arī pastāstīsi, par kādu Ievu iet runa?
pirmie divi
p
Tu, draudziņ, labāk ej no tīkla ārā ar ši savu niku. Es saprotu, ka Tev maksā par šīs valsts apcūkošanu, bet Tavs morālais līmenis neļauj Tev moralizēt. Atceros, kā Tu cūkojies ap Ievas komentāru - tas bija vienkārši pretīgi un necienīgi pret sievieti. Tevis slavētajā Eiropā, kur, ja nepamanīji, 50 gadus valdīja cits režīms, nekā Latvijā, par tādu cūkošanos pēc dzimuma pazīmes, Tavs niks jau būtu "izčekots" un Tu jau sēdētu tur, kur Internets nav brīvi pieejams.
Atkal
A
Man tā dīvaini izskatās, ka aiz Tava nika slēpjas kāds no arodbiedru aktīvistiem. Tādā veidā viņi ir pieraduši paši sevi slavēt.
riņķī apkārt
r
Tā ir atrakstīšanās no LBAS puses. Tukšas frāzes. Ja LBAS tiešām ir spējīga spriest par budžetu, tad tai vajadzēja nākt ar savu, alternatīvu projektu.
Riča
R
Stulbeņi, ja jūs sajēgtu, ka tikai aizstāvot savas tiesības kopā, ir iespējams turēties pretī šim varas spiedienam. Jūs esat gatavi ticēt visiem meliem, kurus jums bāž ausīs no valdības tribīnes, bet nejēdzat, ka neviens bez jums pašiem par jūsu dzīves kvalitātes uzlabošanos necīnīsies. Tomēr jau taisnība, ka katra tauta saņem tādu valdību, kādu ir nopelnījusi.
dzeris
d
Jūs te visi gudri kritizēt arodbiedrības, nu lūdzu, cepiet augšā labākas, kas jums liedz. Tm lauķis arodbiedrību uzdevums ir cīnīties par biedru tiesībām,priekš tam mums valdība, lai "saprast ekonomikā". Tam jaunietis - man atkal žēl tevi, ka tu nesaproti vienkāršas lietas, piem, ka , ja nebūtu arodb., būtu daudz sliktāk.
Uf!
U
Mūsu valstī ir TIK stipra koalīcija, ka to neņem pat mašīnas, kas drupina betona mūrus, tādēļ arī arodbiedrībām klājas tik grūti, tās neņem vērā. Ticu visam, ko saka Krīgera kungs, tāpat gribās cerēt, ka ar laiku arodbiedrības kļūs par to opozīciju valsts varai, kā tās ir Francijā, Beļģijā, Vācijā u.c.
jaunietis
j
Man žēl tos biedrus, kurus pārstāv šīs "arodbiedrības".
lauķis
l
Tās jau nav arodbiedrības profesionālā izpratnē,bet anekdote. Lai nopietni darbotos ,jāsaprot nedaudz arī ekonomika.Krīgeramvieta vienīgi jaunajā laikā,pie populistiem.
Oskars
O
Ārodbiedrību žurkas ,kā pie komunistiem (vairāk sev,drusku pakliedz,bet cilvēku labā lidz galam nekā nepanāk ),tikuntā TP palika pie SAVA BUDŽETA.
Jans
J
Ja arodbiedrības apzinātos patieso situāciju, tad nemautu šķērsā. Nepietiek tikt amatā, ir kaut ko no lietām arī jāsaprot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas