Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Arodbiedrības valdībai prasa kompensēt iedzīvotājiem inflācijas pieaugumu un atkal sola protesta akcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d'Andris
d
Atbalstu neapliekamā minimuma un atvieglojumu par apgādājamiem strauju paaugstināšanu. Tas palīdzēs mazāk pelnošajiem un ĢIMENĒM. Tad arī nebūs jādomā par bezbērnu nodokli. Vispār, vienkāršākai rēķināšanai, es likvidētu neapliekamo minimumu visiem un dubultotu atvieglojumus par apgādājamiem, palielinātu nodokļu atlaides par savu, bērnu un vecāku veselību un izglītību. Tā ir tā pati reinvestētā peļņa!!! Lai samazinātu nodokļu slogu kopumā, nav nepieciešams aiztikt IIN, kas jāsaskaņo ar pašvaldībām un nez kā jākompensē, neskatoties uz algu pastāvīgu pieaugumu tautsimniecībā. Lai ir 25%. Samazinām sociālā nodokļa darba ņēmēja daļu. Tajā budžetā tāpat ir nenormāls pārpalikums, kas politikāņiem spiež uz smadzenēm. Kad viņi apsēžas :)
sviests
s
J.Biotopam- piekritu, sha briza arodkomitejas ir postpadomju produkts. Aha- piemeram, musu uznemumaa, ja arodkomiteja uzzina, ka uznemums strada ar pelnu, tad tas tiek paverts taa, it ka butu lielakais noziegums, jo tachu japalielina algas!!! Musu arodkomiteja nesaprot, ka jebkura uznemuma galvenais merkis ir nopelnit, un mes vairs neesam PSRS, bet gan normala ekonomiskaa videe, kur pelna ir uznemeja galvenaa interese. Var jau algas palielinat un pec tam uznemums noiet uz bankrotu. Diemzdel, daudzam arodkomitejam ir shada veida pieeja
J.Biotops
J
Ja Latvijā būtu arodbiedrības, varētu tās arī pa brīžam uzklausīt. Tagadējā profsojuzu mantiniece ar kļičku LBAS kā bijusi komunisma skola, tā palikusi.
aha
a
Arodbiedrības ir veidotas strādājošo, nevis administrācijas interešu aizstāvībai! Ja administrācija nevar atrast glābiņu uzņēmuma aiziešanai pa burbuli, tad šī administrācija ir jānomaina ar rīcībspējīgu!
Umka
U
Arodbiedrībām vajadzētu izsludināt Latvijā referendumu-vai esi ar mieru ,ka valdība katram Latvijas iedzīvotājam,sakarā ar augsto inflācijas līmeni,piešķir pabalstu 100ls mēnesī-. Domāju,būtu labs rezultāts!
arodkom
a
Vispar jau tas ir sviests. Tas arodkomitejas to tik vien mak ka blaut un kaut ko pieprasit, bet pat nedomaa, no kurienes nemt naudu. Musu uznemumaa arodkomiteja vispar dzivo ka socialos laikos- tikai visu laiku kaut ko prasa, nemaz nedomajot, ka uznemums tulit aizies pa burbuli.
Diferencētu PVN!
D
Inflācijas pieaugumu iedzīvotājiem varētu kompensēt ieviešot diferencētas PVN likme un samazinot 18%PVN likmi pārtikas produktiem!
Es
E
ES ietu uz mītiņiem un piedalītos akcijās,ja arodbiedrība aicinās?!
valsts nodarbinātā
v
Es daudz neko nesaprotu no tām gudrajām lietām, par ko runā ekonomisti , bet es skaidri zinu, ka man ir nepieciešams vairāk naudas! Situācija ir vairāk nekā nopietna, jo finansiālais stāvoklis vairumam iedzīvotāju šobrīd atbilst tam līmenim, kāds bija deviņdesmitajos gados.... jāsaka - bēdīgs.Tātad, ja valstī viss ir šķērsām - šai valdībai, manuprāt, ir jālasās prom! Cik ilgi tā cilvēku muļķošana var ilgt? Un nav šeit runas par Labu dzīvi, bet par kārtējo izdzīvošanas mehānismu!!!
@
@
Šitie puikas, pa lielam, tomēr ir smieklīgi. Aizbrauciet vienu reizi ekskursijā uz Parīzi, un tad par tiem protestiem runājiet.
PaPa
P
Krīgeram nav miera :) laikam jau tiešām ies politikā, kā ļaudis melš...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas