Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Artmanes izvadīšana pulcējusi ap 10 tūkstošu cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Tagad iedomāsimies situāciju, kurā tā ir Krievija, kas nemaksā māksliniekiem to, kas tiem pienāktos par mūža darbu, un par to, ka krievi turpina na haļavu skatīties filmas. Piemēram, Teātri. Valsts , kurā piratēšana ir prakse jau kopš padomju fotoaparātu, pulksteņu un automašīnu ražošanas laikiem. Jūs esat traumēts prātiņā?
Человек
Ч
Я ответил на вопросы моих оппонентов, но в Диене цензура:-) Так что догадывайтесь сами, каковы были мои ответы:-) Или в следующий раз старайтесь прочитать мой пост до того, как он будет уничтожен цензором Диены.:-)
Человек
Ч
Чтобы предотвратить войну. Если не давать латышской элите знать о своей позиции, то она и до Грузии докатится. Мы уже помним реформу образования и десятки тысяч людей на улицах. Причина же в том, что русские долго терпят, вместо того, чтобы каждый раз давать по рукам. Помню, еще в университете необычность поведения латышей. Начнем с того, что и в советское время никто их особо не заставлял говорить по-русски. Помню, как к нам подошли латышские комсомольские вожаки, всякие козиолсы, и пригласили поучаствовать в их художественном мероприятии. Стоял 1988 или 1989 год. Представление на художественном мероприятии сводилось к обсиранию русских с театральной сцены. Это были латышские скетчи про мигрантов. Мы, будучи интеллигентами, смотрели и, переглядываясь между собой, украдкой смеялись над латышами, чтобы их не обидеть. Я думаю сейчас: зря. Надо было сразу сказать: "Вы - хамы. Вы - манкурты. Вы повторяете то, что вам твердят сверху. Русские - основной народ этой страны, такой же, как и вы. Вы - национальные эгоисты. Мы не будем бороться за ваши интересы. Мы будем бороться за свои интересы".
Fredijs Krīgers
F
čeloveks ir pats sevi iecēlis par visu krievu vienīgo oficiālo pārstāvi un aizstāvi, kaut gan pats dara visu iespējkamo, lai par viņu rastos slikts iespaids. Ar cerību, ka kāds šo slikto iespaidu par čeloveku attiecinās uz visiem krieviem un tad čeloveks varēs laist vaļā savu rejamo - "gav gav gav vse fašiki". Tas gan netraucē pašam čelovekam lasīt fašikiem simpatizējošus rakstiņus.
Vpoox
V
Ты-то сунулся со своим комментом. Мне просто интересно, что тебя сразу так задело?
Человек
Ч
Ну, так если не была указана - чего вы-то суётесь?
VpooX
V
"Cilvēciņ" – kas tu esi, un ar ko nodarbojies? Tāds ņirdzīgs provokators, kas jebkurā draņķībā var saskatīt "lielās" krievu nācijas apvainošanu, pat tur kur tas pat nav pieminēts. Tāds tramīgs esi palicis.... pie tām plastmasas kulītēm jau nacionalitāte nebij norādīta.
VpooX
V
"Cilvēciņ" – kas tu esi, un ar ko nodarbojies? Tāds ņirdzīgs provokators, kas jebkurā sūdā var saskatīt "lielās" krievu nācijas apvainošanu, pat tur kur tas pat nav pieminēts. Tāds tramīgs esi palicis.... pie tām plastmasas kulītēm jau nacionalitāte nebij norādīta.
Нечеловек
Н
Стыжусь русских и уважаю их недоброжелателей.
to replika
t
Ja par savu tautas daļu izsakās kā par baru, tad ko vairāk.... Varbūt replikai jāiemācās vizmaz pamatpieklājības normas....
Citāts
C
Konfūcijs - Apkopotas runas: "Es dzirdēju no godātā tēva, ka cilvēki nemēdz pilnībā sevi atklāt. Bet tas katrā ziņā notiekot vecāku bērēs."
Человек
Ч
Даже не смешно. В этой системе сквозного блата, где глава такого учреждения, как КНАБ, проходит утверждение у олигархов - вы считаете, что "у нас демократия"? Чем кончились эксперименты Лоскутова быть честным, вы знаете. Вы думаете, что премьер назначается более свободно, чем глава КНАБа? У вас богатое воображение.
to Temīda
t
Liekas, ka Jūs šeit pagaidām esat vienīgā, kura pieminējusi K. Dimitere kungu? Vai tad rakstā un komentāros kāds runā par šo kungu? Jeb atkal sagribējās "netīro veļu"pamazgāt? Nomiris cilvēks, atdodiet godu kā to darīja tūkstošiem cilvēku un nejauciet politiku iekšā....
replika
r
Vajadzēja tam baram pajautāt vai viņi ir bijuši uz kaut vienu Artmanes teātra izrādi un vai prot nosaukt teātri, kurā Artmane strādāja. :) -> ! Artmane taču bija PSKP CK locekle, ja nemaldos, tāpēc arī tāda mīlestība. Krievam jau nav lielāka drauga par pārkrievotu cittautieti - Pelše, Voss, Rubiks, Alksnis.
To Temīda
T
Temīda, Tev bija un ir visas iespējas kļūt par premjeru un sakārtot valsti! Uz priekšu, mums taču ir demokrātija!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL:


Video no Artmanes bērēm

Foto no Artmanes bērēm

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas