Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ārvalstu finanšu palīdzības tērēšanu uzraudzīs Saeimas Revīzijas komisija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sakāmais
s
Kāpec ne Sudraba ar savu profesionāļu komandu ?
Lāpītāja.
L
Nu pilnīgs sviests!!!!! Jūs tik padomājiet,bars prātvēderu tur reizi nedēļā sanāks(zinu,esmu redzējusi kā izskatās tādas sanākšanas),priekšā būs klēpji papīru ar skaitļiem,aprēķiniem,visādiem citiem paskaidrojumiem un visu citu,kas pienākas pie tik daudzu virzienu naudas plūsmu izmantošanas,kā te izlietojuma mērķos ir nosaukts. Un kurš tad tur no viņiem dažu stundu laikā spēs un gribēs visā tajā iedziļināties. Nekas nebūs, novāvuļos un nobalsos par to,ko kāds šaurā lokā būs izštukojis,kurp uz kāam savām silēm to novirzīt un kādus makaronus atkalsakārt uz ausīm. Es jau cerēju,ka naudu uzraudzīs vismaz to institūciju pārstāvji,kuras naudu dod. Nu ja viņi ir tik dumji vai slinki,ka apmierināsiwes ar to,ko šitie mūsu "uzraudzītāji" viņiem ziņos,tad visa tā naudiņa aizies tutū.....Ātrāk kaut kas jādara,lai šito izbeigtu.
par Revoluuciju!
p
Saeimas Revīzijas komisija diez kaapeec man shis nosaukums izraisa aizdomas?
Lelle
L
NU PILNĪGS MURGS!!! Paši zags un paši sevi uzraudzīs...
Vientulais vilks
V
Krievu praporsciki
LVD
L
Kā tad, - paši saņems, paši uzraudzīs, vai dod īstajiem un cik dod, vai ne? Ai ai ai, kādi malacīši ! Pa galvu jums maz saņemt! Bērziņš jau nu ir tāda marionete, kādu TP būtu jāmeklē ar uguni! Ja vajadzēs, savu māti pārdos, uzraudzītājs, Latvijas Ceļa drezīna! TIKAI NO SAEIMAS UN VALDĪBAS NEATKARĪGA UZRAUDZĪBAS PADOME VAR TIKT VEIDOTA, LAI KONTROLĒTU AIZDEVUMA PLŪSMU!!! Nost ar Saeimas marionetēm un valdības jūdiem!!!
bimbam
b
Tad jau naudu varam uzskatit par notrallinatu! Maksajam tik talak nodoklus!
Marite
M
Vai tie ir Saeimas iekšējie izdevumi, ka tie jāuzrauga Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijai?????? Kāpēc SIA "Kāpostiņš" iekšējais revidents, starp citu, ļoti labs mehanizators, nevarētu veikt Ārvalstu donoru aizdevuma uzraudzīšanu?
?????
?
Radīt pārliecību ka viss notiek atklāti vai nodrošināt lai tā notiktu,ir starpība,Daudze to laikam nesaprot.
matiss no meza
m
Palasi ziņojumus - ir par visām iestādēm, pagājušajā gadā tieslietu ministrijai nevarēja gada pārskatam dot atzinumu....
rzhu ņi magu
r
āži par dārzniekiem atpūšās .....
rzhu ņi magu
r
pad stalom - vesj v slezah !
!
!
Vai iepriekš kaut reizi tas ir sanācis? Kur un kad?
matiss no meza
m
:) spriežot pēc tā, ka pēdējos 15-20 gadus viena no populārākajām augstskolu studiju programmām ir ekonomika, tad varētu pieņemt, ka katrs piektais vecumā līdz 40 zina kaut ko vairāk par jēdzienu inflācija. Ja nopietni, tad VK noteikti ir speciālisti, kuri var izkontrolēt, no kurienis, cik daudz un uz kurieni iet finanšu plūsmas...
šoks......
š
kā tā var būt , paši izlaupīja paši uzraudzīs. vai tas nav smieklīgi!!! arī šī naudiņa aizies turpat kur visa pārējā!!! gan jau apmānīs to s naudas devējus, mūsējie to labi prot.Un kādi deputāti ir šai komisijā? vispār vai nav vienalga kādi. tāpatās visu izzags. varbūt vēl vienīgi RAIMONDAM PAULAM VAR UZTICēT, bet viņam jāiet prom , nav ko tur viņam darīt. šinī barā. ATTOPIETIES KO jūs darāt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas