Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Apsteidzējs Slakteris

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dase
D
Valsts- tie esam mes. Mums pieder vara, un ne pilnvaroti rikoties valsts varda, mes esam valsts un rikojamies. Paraksts: Slesers, Godmanis, Slakteris, un tt.
Holeera
H
allaž ir bijis ir tā ,ka likumi it kā ir priekš visiem, bet...... uz dažiem.....tie tomēr neattiecas.
anekdote
a
Sastrēgums. Cilvēks sēž savā spēkratā. Pēkšņi kāds klauvē logā. Viņš nolaiž stiklu un jautā: - Ko vajag? - Saprotiet, teroristi ir paņēmuši finanču ministru Slakteri par ķīlnieku un prasa izpirkumu - vienu miljonu latu, citādi aplies viņu ar degvielu un aizdedzinās. Mēs nolēmām apstaigāt cilvēkus un savākt - kuŗš cik dos. - Nu... Es varu dot kādus 5 litrus.
who cares
w
Jo vairāk tu to tuftu atkārto, jo vairāk nostiprini. "man nemaz nav priecīgs prāts" kā pozitīva lieta darbojas tikai Kestnera daiļradē.
who cares
w
"Godmanim nav tiesības izdot šāda rakstura rīkojumus, to darīt viņam neļauj likums, un kā reizi par šo jautājumu tiesiskā valstī vajadzētu Jums runāt!" === Pastāsti sīkāk par to Godmaņa tiesību/pilnvaru deficītu...
who cares
w
1. Nav skaidrs, kāpēc tāda "pieprasījumu komisija" pastāv - liekas diezgan nedemokrātiska institūcija. 2. Nevarētu teikt, ka Slakteris ir vienīgais grēkāzis - prēmētājs.
WC
W
ministrs 13:53 Rodins uzbrūk valstij.... =========== Nav tiesa. Valsts tie esam mēs! Arī Rodins.(Bet protams protams Slaktera kungs ir otrais ruksis rindā tūlīt aiz Kalvīša kunga) Klau, Rodina kungs, A kā ar KNAB prēmijām? Ja nemaldos tās oktobra mēnesī KNABIiSti saņēma vidēji pa 700 LS uz galviņas?
ministrs
m
Rodins uzbrūk valstij....
dzeris
d
Nu ko te brīnīties, sen zināms, ir kvaukšķu Latvija, kur krīze, un ir valdošās kastas Latvija, kur dzīvo pēc saviem likumiem un savā realitātē, un par krīzi it nekas neliecina, naudas pietiek visiem. Slikti tikai, ka tā otrā Latvija parazitē uz pirmās rēķina, bet vienalga sevi uzskata par svarīgāku.
juriste
j
Rodina kungs! Kā var nesaprast, ka Ministru prezidenta rīkojums NAV normatīvs akts. Ja grib, lai neizmaksā prēmijas, tad vienā valdības sēdē vajadzēja mainīt attiecīgos Ministru kabineta noteikumus (piemēram, ieliekot pārejas noteikumu atalgojuma noteikumos). Šobrīd Godmanis rīkojās prettiesiski, jo viņam nav tiesību uzdot ministriju iestādēm nekādus rīkojumus par atalgojuma sadali.
***
*
Kā ar MP rīkojumu var atcelt MK noteikumus?
CR
C
Diezgan liela bezkaunība, ja privātā sektorā darbinieks tagad priecājas, ka ir darbs un nav jāpaliek par bezdarbnieku, tad valsts pārvalde mētājās ar naudu cik uziet.
zvirbulēns
z
Rodina kungs, nelikumīgi rīkojumi nesaista - tāds ir princips. Godmanim nav tiesības izdot šāda rakstura rīkojumus, to darīt viņam neļauj likums, un kā reizi par šo jautājumu tiesiskā valstī vajadzētu Jums runāt!
Onjons
O
jā.. atliek tikai pabrīnīties...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas