Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Balodis — Kalvīša paziņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ku ku
k
A kāpēc tiek pretnostatīti banda un sorosīti? A kur tauta?
mimī
m
Eim krievos ,eim leišos visur man draugi,radi...........Askold,T u jau arī man esi mīļš,bet tomēr beidz žvangstēt,skaties taču pēc būtības.Runā par Baloža profesionāti vai viņa raksturs atbilst šim amatam,vai viņš ir spējīgs vadīt tik lielu kolektīvu,vai viņš seksuāli neuzmāksies savai sekretārei,vai viņš rūpējas par savu sievu un bērniem,vai iepriekšējā darbavietā ir atdevis bibliotēkas grāmatas.Runā par lietu savādāk iznāk,ka labi ir tikai vecie čekisti un komunisti.Bet Tu pats man patīc.P.S.Sākumā ir daļa no tautas dziesmas.
Tumsonis
T
Kas vainas valstiņai ar 2,3 miljoniem iedzīvotāju? Kāpēc ne, ja dažas tādas var lēti piepirkt?
Econ
E
Man tāda sajūta, ka Jūs pats esat kāds "vecietis". Principā to jau gan vajadzēja ievērot, ka liela daļa spējīgāko Latvijas "jauniešu" ir jau izbraukusi no valsts vai tuvākajā laikā plāno to darīt, jo labai izglītībai Latvijā šajā jomā ir visai mazs pielietojums, darbojas tāda vienkārša Āfrikas tipa valsts pārvalde (vācieši to dažreiz sauc par Vetternwirtschaft, latviski - brālēnu ekonomika, radu būšana).
Econ
E
Man patīk vispār tā latviešu apmātība ar Sorosa kungu - tiešām dīvaini, jo tam Sorosam ar viņa finansiālajiem līdzekļiem tā Latvija bijusi nebijusi. Viņam bija pa spēkam nolikt uz ceļiem Anglijas Banku. Kas tā vispār par lielummāniju valstī ar tikai 2,3 miljoniem iedzīvotāju. Uzjautrinoši.
:)
:
Baložu uzvaras gājiens :)
PaPa
P
Un ja Balodis būtu opozīcijas pārstāvis? tad derētu? Lielākais vairākums Latvijas pilsoņi balso par kādu no partijām...ATBALSTA...tad drīz jau intervijās jautās, parko balsoji? Ja ir labs speciālists, tad lai strādā...
jaunietis
j
Tieši tāpēc Balodis neder kā UR vadītājs. Kāpēc? Politiskās piederības dēļ? Kamēr tādi suņi kā jūs riesiet par sliktajām politiskajām partijām un labajām tīrajām NVO, jauni cilvēki baidīsies iet politikā un mainīt valsti.
Tumsonis
T
žurnālists Č. Neigls raksta: "Sorosieši zina, ka Sorosam ir taisnība, tāpat kā kādreiz Ļeņins zināja, ka viņam ir taisnība. Bet mums, mazajiem cilvēkiem, ideja par "internacionālajām" nevalstiskajām organizācijām, kuras var ienākt neatkarīgā valstī un tās iedzīvotāju vietā lemt, kuri mediji ir "neatkarīgi", maigi izsakoties, liekas draudīga." Cita starpā šis citāts liecina, ka latviešu žurnālisti nemaz nav vienīgie, kas lieto terminu sorosieši (The Sorosians).
Tumsonis
T
Gribēju paskaidrot, kas ir sorosieši, bet Diena neļauj. :)
dzeris
d
Tad paskaidro sīkāk - kas viņi ir? Soross visā pasaulē finansē projektus, ks stiprina demokrātiju un atklātu sabiedrību, nē nu dabīgi arī taisa savu biznesu. Droši, ka tev ir fakti, ka Soross grauj mūsu sūnu ciema "suverēno demokrātiju"?
dzeris
d
Tev tiešām šķiet, ka sorosieši ir tie, "kas par pilsonisko sabiedrību, tiesisku valsti, varas atbildību sabiedrības priekšā, pret korupciju? "????? Tad gan tas ir nožēlojami lētticīgi
dzeris - novērotājs
d
Ko tu izproti zem vārda "sorosieši"? Tos, kas par pilsonisko sabiedrību, tiesisku valsti, varas atbildību sabiedrības priekšā, pret korupciju? Jā, patiešām, nu īsti nelieši!
d'Andris
d
Mjā, Balodis. Nu ļoti jau interesanti būtu, ja izdotos ar to "viedo" izvērtējumu protokolu iepazīties. Kā komerclietu profesionāli varēja apspēlēt reliģisko lietu speciālists?
Novērotājs
N
Vakar saderēju ar vienu kolēģi vai šodienas Pravdā būs raksts par Balodi vai nē. Atzīšos zaudēju, jo domāju, ka Pravdai šis gadījums nebūs tik ļoti svarīgs, taču kļūdījos. Svarīgs ir katrs frontes iecirknis un sorosieši jau negribēs zaudēt pat niecīgākajā kaujā. Kolēģis gan bija domājus, ka raks'tis Ozoliņš, bet viņam jau drugāns jāatmazgā un diez vai Roģinam roka cēlās tik zemu nolaisties, lai to mērgli Loskutovu mazgātu baltu. Tomēr drusku godaprāta viņam atšķirībā no Ozoliņa vēl ir palicis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas