Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Baltkrievijas zutis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viņš
V
Vispār A. Lukašenko nav nekāds diktators, kā var pielaist šādu kļūdu ? :D:D:D
dzeris - Maigonis
d
Ja gribas noglāstīt lidmašīnas, nevis sievieti, ar Jums, Maigoni, kaut kas kārtībā nav.
Maigonis
M
Jūs pats esat ironija, padomjlaika atlieka. Katru rītu ,kad brīvās Latvijas debesīs es ieraugu varonīgās NATO lidmašīnas man acīs sariešās prieka asaras par šo laiku un arī par sevi. Kā es vēlētos noglāstīt viņas,kaut pieskārties -Jums to nesaprast...
dzeris - Denis
d
Es domāju, no Maigoņa puses tā bija ironija.
ss
s
diena,ja es rakstītu cukurgraudiņš,tas arī tiktu cenzēts?
ss
s
citos portālos uzrakstīšu,ka diena cenzē vārdu tizlenis
ss
s
klausies , tauta neiebalsoja nevienu opozīcijas cilvēku,baltkrievi laikam zina cik "plaukstoša" valsts ir kaimiņos-latvija
Denis
D
Ты съезди как-нибудь в Белоруссию, сравни Ригу с Минском. Им твоя “демократия” к черту не нужна. Латвийская демократия это не что иное как автократия негодяев, которые не думают о народе. А Лукашенко думает о народе, поэтом за него и голосуют.
cehs
c
Lukašenko, starp citu, saviem tautešiem bieži vien iesaka apmeklēt Latviju un paskatities vai grib tā dzivot. Nez kāpēc izskatās ,ka diez ko negrib.
VVV
V
Bet varbūt teiciena sliktākajā nozīmē "zutis" ir pats Rodins. Katrā ziņā tādu rakstu un rakstītāju tendence ir bīstama. Man tie atgādina kaut ko no sovjetlaikiem. Diemžēl jāpieļauj, ka "lietu kārtību" par visu "to" pārāk daudzi neapjauš. Lai gan iesaku, katram pašam padomāt pirms "laist kazu tirgū".
Maigonis
M
Es nesaprotu kā baltkrievi ,redzot sev kaimiņos mūsu brīvo,demokrātisko un plaukstošo Latviju, redzot cik milzīgus soļus mēs esam spēruši savā ekonomiskajā izaugsmē , var atkal nobalsot par diktatorisku režīmu. Man ir kauns !!!
legitimais1
l
un mums pašiem bija leģitīmas vēlēšanas? Kā bija ar tām reklāmiņām un to KNABU. cik zinu tad KNABAM vēljoprojām nav šefa un strādā tālāk ekonomējot naudu. tas pierāda, ka var atlaist visus valdes locekļus un šefus un ar iestādi viss būs tāpat OK, jo darbinieki savu vienkāršo darbiņu izdarīs.
Aldis
A
Baltkrievi jau redz mūsu "sasniegumus".
senils
s
Tā nu sanācis, ka bieži vien darba lietās kontaktēju ar baltkrieviem, tāpēc varu izteikt ķecerīgu domu, ka 2/3 vai pat 3/4 tautas atbalsts Baķam ir ne tāpēc ka kāds stāv pie sāniem ar plinti.Jā, viņiem nav rubļovkas vai baltezera miljonāru ciematiņi, pietrūkst šis tas no rietumu 'spožuma", un vārda brīvības, bet ir darbs, normāla iztikšana, ražošana, veselības aprūpe, utt., Var jau strīdēties kas ir labāk, bet ja tautai tā patīk dzīvot, tad lai arī dzīvo kā vēlas, nav ko bāzties virsū ar savu izpratni par lietu kārtību.
dzeris
d
Arī Latvijas kolektīvais Lukašenko(pareizāk, vēl nav, bet uz to tiecas) - vald. koalīcija un tās bezjēdzīgais piedēklis - saeima - arī grib gan saglabāt varu, it kā tiecas uz rietumiem, bet kārtību Latvijā iedibina tīri aziātisku - blati, savējo būšana, likkums katram savs, korupcija, melošana utt., tā ka nevajag jau domāt ka mēs briesmīgi pārāki par to Baltkrieviju. Pie tam tur vismaz bezmaksas medicīna, un vēl šis -tas, kas mums sen jau nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas