Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Bez pielaides nedrīkst pielaist

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha
h
bez alkaša Dzimteņa arī iztiks:)))
publicistika
p
Njā... lēti izzīsta tēma, lēts žurnālists (pēc izskata neatiet no glāzes ne 10 m)+ publicēta lētajā avīzītē...nožēlojamie, uzpirktie latviešu žurnālisti!
Sia
S
Pārlieciniet arī mūs un publicējiet tiesas lēmumu, kas noteica, ka Bičkovičs nav saistīts ar KGB! Un vēl pārlieciniet mūs, ka šis lēmums ir pareizs, jo tiesa nevarēja PIERĀDĪT, ka Bičkovičs ir saistīts ar KGB, jo lūk NEESOT KRIEVZEMES ČEKAS REĢISTRĀCIJAS ŽURNĀLI un NELIECINA PAR TO PATS KGB PRIEŠNIEKS!!!!!!!! SMIEKLĪG I, FARIZEJISKI UN SKUMJI!!!!
Optimists
O
nezinu, vai cilvēki, kas risina jautājumus par pielaidi valsts noslēpumam lasa komentārus, bet pieļaujot šadu iespēju vēlos pateikt, ka es ticu, ka minētais jautājums tiks atrisināts LR interesēs.
YL
Y
Bičkoviča mapīte jau sen ir Maskavā. Savā laikā Zigerists dauz ko Maskavā nopirka. Bet tā kā te viņu, kurš daudziem latviešiem pirmo reizi dzīvē deva iespēju nogaršot bananu, apkakāja, tad Zigerists devās projam. Lai gan viņš izveda "tīrā ūdenī"daudzus Vācijas politiķus un pilnībā demaskēja rumāņu bendi Čaušesku, tad viņš iemantoja daudzu nelabvēlību. Galu galā nav jājautā Zigeristam. Mūsu pašu valdīšanā ir augsti KGB virsnieki, kuru amiņa vēl labā kārtībā. Tikai ar to lojalitāti Latvijas valstij kā ir tā ir.
d'Andris
d
Par ko es brīnos - ja vajag, tad kādēļ to pielaidi nevar ātri uztaisīt? Šamie pielaides devēji tie godīgie? Tad man jautāt gribās - kas viņiem nav skaidrs, ko viņi tur vēl noskaidro? Visai drošības policijai viens darbs, to pašu jau divas nedēļas nespēj izdarīt. Vai tad tiešām pa šiem gadiem tik augstai amatpersonai nav mapīti iekārtojuši :) Drīzāk jādomā, ka atkal tautai teātris tiek spēlēts, kamēr koalīcijas, ne-koalīcijas, vēstniecības un citi zem galda darījumus slēdz.
AV
A
Tieši tāpēc jau viņš ir vajadzīgs, jo varēs šantažēt gan ar iespējami jauniegūtiem VDK dokumentiem, gan ar aizdomīgo pilsonības iegūšanu. Tā kā - ideāls kandidāts manipulēšanai. Bet ko tad vairāk vajag!?
Redziet
R
Cik ļoti Bičkovičš ir vajadz''igs ! Pat pielaidi vairs nevajag !
dzeris
d
Nu nerunāsim te par kādām tur ētikām un juridiskām niansēm! Boļševikiem ir tāds vārdiņš - VAJAG! Un šinī amatā savu cilvēku vajag ļoti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas