Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Askolds Rodins: Gaidāma skrūvju pievilkšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vitas Krivchunas>atgādinā
V
Es jau izteicu savu cienība pie citiem tas, ka griežos pie sarunbiedra uz Jūs. Atšķirībā no Jums. Manējais ironiskais tonis ir izsaukts ar saturu pārspriežama ar latviešu komentāru stat'ii toni. Es nedomāju ka Jūsu attīstības līmenis ir namnogo augstāks nekā mans. Bez tam, vajag atšķirt iecietīgs-ironisku uzrunu "Дружище" no siltas uzrunas "Друг". Vēl jo vairāk, ka es nevienam ne navazivajus' draugos, tāpat kā ienaidniekos - arī.
atgādinājums
a
Kamēr nesāksi cienīt citus, negaidi cieņu no viņiem. Tas tā, vispārīgajai attīstībai. Un nesauc sevi par "draugu" kamēr tiešām tāds neesi.
D.DAUKA
D
Jums to pašu !
Vitas Krivchunas>D.DAUKAs
V
Ne aizvainojieties. Mums ar Jums dalīt ir nav ko: vienkārši vajag cienīt draugs draugu. Tāpēc ka nav sliktu tautu, bet ir slikti ļaudis dažādām tautām. Bet politiķi un masu informācijas līdzekļi, kuras tos apkalpo, vienmēr cenšas apliet draugs draugu ar dubļiem un pavisam uz antipātijas dēļ viens pie otra, bet izpildot pasūtījumu tie, kas tos finansē. Ar Jaunu Gadu! Panākumu un labklājības!
janis
j
Krievija ir liela un krizes to skars mazaka mera ka mazas valstis ,iekšejais karaspeks ari ir nepieciešams,lai ieviestu valsti kartibu.Latvija ari vajadzetu tikai iekšejo karaspeku,jo armija mums nav nepieciešama kara operaciju veikšanai ne uz robežam,ne arzames.
D.DAUKA
D
kau t kā nemanu kur būtu par dzērājiem runājis-rakstījis ne par jūsējiem ne mūsējiem bet krievus par krieviņiem gan saucu tas tak tik mīļi man tēvs stāstija ka tā jau 1940. gadā sākuši saukt kad jamajie te ienākuši visi tādi maziņi nosmulējušies noplukušās smieklīgās formas drēbēs ja nu to vispār par formu varēja saukt tā arī pasākuši saukt krieviņi krieviņi nu kas tur slikts? vienīgi paši ļauni nu gluži kā pašreizējie brāļi punduri(karļiki)...
Vitas Krivchunas
V
Draugs D.DAUKA, Jūs gribat sacīt, cienījams, ka Latvijā nav savējo alkoholiķu? Es gan domāju, kas ir. Vienkārši to mazāk kā Krievijā, tā kā un iedzīvotāju Jūsu banāna republikā ir mazāk. Bet alkoholiķi visā pasaulē guļ grāvjos, vai ne? Bet kas ir latviešu kultūrā, ka viņu atšķir no grāvja. Pieradums šņaucams lakatā un dziedāt ar kori uz dziesmusvētkiem? Mums nav vajadzīgs ceļš publiskās jūsmājās, kurās atrodaties pašlaik Jūs, kopojoties ar tēvoci Semom. Es, saprotu, pretēji, bet ko tikai neizdarīsi par naudu. Un pēc tam, ja uzh Jūs esat tik kulturāli un audzināti, tad uzrakstiet "Krievija", ne "Krivichi": es taču nedēvēju Jūs "labasami".
Vitas Krivchunas
V
Draugs, dzeris, mēs savējā valstī ne pirms kā uz ceļiem nestāvēja. Atšķirībā no Jums - latviešu strēlnieku. Sākumā Jūs stāvējāt uz ceļiem pirms Ļeņina, pēc tam - pirms Hitlera, pēc tam - no jauna pirms boļševikiem, bet tagad pirms ASV. Acīmredzot, vajadzība Jums tāda: stāvēt pirms kāda uz ceļiem. Mums Krievijā bija savējie lokālie necilvēki. Bet svešus tirānus mēs neciešam atšķirībā no Jums. Putin un Medvedev mūs tiktāl pilnīgi apmierina. Jūs labāk domājiet par savējām problēmām. Citādi Jūs visu laiku svešas galvassāpes.Un ne baidieties: mēs pie Jums neatnāksim: ka no Jums ņemt, bet zivis mums un savu pietiek ar. Naftu pārdodam tādēļ, lai neftedollari ieguldītu valsts attīstībā. Lietas gāja ātrāk, ja vien mūsēji oligarhi mazāk zaga. Bet, šādējāda šis lja vi.
D.DAUKA
D
visa pasaule grib nolikt Krieviju uz ceļiem bet tā kā gulēja grāvī tā arī palika ...
dzeris - Vitas
d
Jā, jā, zinām, zinām, " Rossija vstajot s kolen ", tūlīt visiem rādīs "kuzjkinu matj,", bet kur tad Krievijas lielā ietekme pasaulē - to D-Osetiju tak, laikam, tikai Nikaragva atzina? Vispār tādi kā tu jau arī izraisa to nepatiku pret krieviem. Statp citu - Latviju ASV neuztur, Krieviju gan uztur ASV un ES, pērkot naftu, gāzi un der. izrakteņus, kā ASV krīze, tā Krievijā divreiz lielāka krīze. Bet te neviens nevienam īpaši neklanās, Krievijā gan Putinam un KGB( FSB) visi pilnībā pakļāvušies. Un Krievija i arī stipri jāpadomā, ar ko pelnīs, naftas cenas ta krīt, bet ražot ta neko neražo? Un kur tik varenā valstī pensionāriem pensijas knapi puse no Latvijas pensijām ko badiniet savus večus, ja ja tā "vstali s kolen"?
Pacenties
P
Un nobučo Krievijas cilvēku Nr 3, vai nav labs stervjatniks? Ko lien svešā valstī?Ko te aizmirsi? Neviens Krieviju neaiztiek. Ja nebūtu Amerikas palīdzības, kara laikā badā nomirtu visa Krievija. Un kas tur dzejolī bija par vecīšiem, neatceries, prAvocētāja? Atkal svina piere skolā neiet?
Vitas Krivchunas
V
Как говорится "надежды юношей питают". Но, Вы, господа голодранцы, далеко уже не юноши. И должны быть научены жизненным опытом. И поэтому даже не надейтесь, что российский народ позволит себя справоцировать на еще одну революцию для того, чтобы стервятники со всего света слетелись поклевать тело России, как это было в 1917-1918 г.г. и 1941 г. А Вам стоит задуматься, чем кроме проституирования перед США, зарабатывть себе на хлеб насущный. Ибо нищи Вы, как духом, так и материально.
brīdinājums
b
Ja kāda valsts uzsāk vērienīgu bruņošanos, tad mērķis ir saprotams pat pusmuļķiem. Bet ja reiz ir uzstādīts šāds mērķis, tauta kļūs vienota ar valsts varu kā vēl nekad. Un nekas vairs nespēs to sašķelt (garos ziemas vakaros var pastudēt, piemēram, hitleriskās vācijas vēsturi 30-tajos gados)! Vienīgais jautājums, kad tas sāksies, un cik gatava tam būs pasaule ...
pavļiks
p
To Denis Ej mājās! Tev liekas ,ka spogulis vainīgs, ja vieplis greizs?
Denis
D
займись делом, старый!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas