Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Gruzija meklē atbalstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
piranja
p
Pie mums "šestjortku" arī netrūkst,iztapt "gazpromam" ,"iterai"pensionārus un tautu kapā iedzīs. Pierādījumi,Lūdzu ; 1.Gāzes tarifi , 2.2007.g.gāzi iepirka par 200$ par 100 m3 3.par 1 m3 maksājam 0.23Ls+1.50Ls abonēšanas maksa t.i 230Ls par 1000 m3 =460$ par 1000m3 4.Eiropa tikai šogad par 1000 m3 maksās 310-350$ 5.tātad maksājam divreiz vairāk par pasaules cenām.
rinķī apkārt
r
Kasīšanās būs līdz brīdim, kamēr demokrātijas valstis nebūs nolikušas Krieviju vietā, vai arī otrādi - Krievija būs nolikus NATO pie vietas. Lai nu Dievs dod, ka Eiropas lielvalstīm prātiņš apskaidrojas un 'tās laicīgi saprastu šo vienkāršo patiesību.
Ērglis
Ē
Muļķības. Starptautiskajās attiecībās precedentu nav, tādi ir tikai anglosakšu tiesību sistēmā. Juridiski Kosovas atzīšana ir GALĪGI nesaistīta ar minētajiem reģioniem. Turklāt Kosovas gadījumā tika veikts referendums starptautisku novērošanas spēku tiešā klātbūtnē. Nevienā no Gruzijas seperātiskajiem reģioniem šādi referendumi nav veikti, turklāt regulāri pienāk informācija, ka šajos reģionos vienkārši valda klani, kuri ļoti veiksmīgi tur ir iedzīvojušies savā minifeodālisma sistēmā. Tā kā protams Krievija virzīs armiju, utt. utjpr. bet tas nekad nebūs starptautiski atzīts un tikai vēl vairāk sačakarēs attiecības ar kaimiņiem. Pēc tāda soļa Gruzija dabūs pamatoti lielu ārzemju militāro palīdzību. Nē, tāpēc 3. pasaules karš nesāksies. Bet kasīšanās būs.
kexxx
k
Viss jau butu super - tikai sen zinams ka NATO ir kluvis par bezzobainu pupedi. Ta sakotneja loma ir dzisusi un tagadejos pecauksta kara gados vinji ta ari savu lomu nav atradushi. Pilnigi iespejams ka ja Krievija viena diena izdomas okupet Latviju, NATO ilgi un dikti domas, ka to interpretet, tikai ne ka tiesu uzbrukumu.
nifjodas
n
Tas ir tikai Krievijas atbildes solis rietumu aktivitātēm Kosovā. Lielvaras vēl ar vien nodarbojas ar ietekmēs sfēru pārdali un no tādām mazām valstiņām kā Gruzija vai Latvija diemžēl maz kas atkarājas. Atcerēsimies Molotova - Rībentropa pakta slepenos papildprotokolus, tur austrumeiropa tika pārdalīta starp lielvarām jau pirms II pasaules kara sākuma.
Toms
T
izlabojiet rakstu - ahilleja papēdis ir Dienvid- nevis Ziemeļosetija!
skots
s
Cienījamo autor! Pirmkārt, lielākā starptautiskās sabiedrības daļa, tai skaitā daļa NATO un arī Latvija, ir "uzmetusi" Gruziju, radot Kosovas precedentu, kas patiešām ir precedents starptautiskajās publiskajās tiesībās. Kā lai to nesauc par Krievijas uzvaru, kura šo precedentu varēs piesaukt vienmēr, kad būs runa par Abhāziju un Dienvidosetiju? Otrkārt, Krievijas pavisam reālo ietekmi NATO raksturo tas pats Bukarestes sammits, kur Francija un Vācija acīmredzami pārstāvēja Krievijas intereses. Protams, ka Gruzija ir jāatbalsta, bet vai notiekošo patiešām var saukt par atbalstu??? Un kādas tad ir tās sviras, ar kurām var ietekmēt Krievijas pozīciju, ja jau šobrīd tā saucamie Rietumi izdara šai valstij vienu reveransu pēc otra un pieļauj vienu muļķigu kļūdu pēc otras? Varbūt tomēr Jums vajadzētu analizēt to, kas ir analizējams, nevis nodarboties ar tukšvārdību, ar kuru nodarbojas ES un NATO diplomāti, runājot par Gruzijas problēmām.
Ērglis
Ē
Krievijas frustrācija ar sevi sāk jau kļūt neizturama. Un stublākais, ka mūsu politķi, gribēdami drupatas no tā galda, saldi piebalso. Skarbi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas